FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Rapid refuză Intertoto!"

Articol de - Publicat luni, 07 aprilie 2008 00:00

Chiar dacă Rapid ratează UEFA, Copos refuză a treia competiţie europeană

Giuleştenii nu mai calculează distanţa de Steaua sau CFR Cluj, ci sînt cu gîndul la contracandidatele la locurile de Cupa UEFA. "Atenţie mare! Dacă nu cîştigăm constant, riscăm să rămînem în afara Europei! Ăsta chiar ar fi un dezastru pentru club!", se tem jucătorii. La Constanţa, "rechinul" Gerlem a ratat singur cu Andrade, în ultimul minut de joc, golul care ar fi dus Rapidul pe locul 6, care nu garantează UEFA!.

George Copos e pretenţios. "Nici nu mă gîndesc la Intertoto! Vom juca măcar în UEFA, dacă nu în Liga Campionilor!", a reacţionat şeful. Alb-vişiniii sînt la egalitate de puncte cu Dinamo, Urziceni şi Timişoara pe locurile 3-6, dar ialomiţenii au şanse să obţină biletele pentru cea de-a doua competiţie intercontinentală prin intermediul Cupei Timişoreana, unde sînt calificaţi în semifinale. Dinamo e precaută şi s-a interesat deja la FRF despre procedura de înscriere în Intertoto.

"Se putea şi mai rău decît să facem egal la Constanţa! E posibil ca punctul ăsta să ne califice în UEFA"
Nicolae Manea

"Meciul cu Dinamo de Paşte poate fi decisiv pentru calificarea europeană! Sîntem avantajaţi că jucăm pe Giuleşti, dar trebuie neapărat să cîştigăm!"
Daniel Pancu

11 ani au trecut de la ultima participare a Rapidului în Intertoto. În 1997, giuleştenii au fost eliminaţi după ce s-au clasat pe locul 2 în grupa cu Lyon, Odra, Austria Viena şi Zilina

Ultimele noutăţi de la Rapid

Marian Rada va fi judecat vineri de Comisia de Disciplină, aşa că giuleştenii ar putea fi conduşi de pe bancă, în derby-ul cu CFR Cluj, de duminică, de Daniel Pancu! "Chiar nu m-am gîndit pînă acum la posibilitatea asta, dar indiferent ce se va întîmpla, eu mă consider jucător în continuare", susţine atacantul de 30 de ani.

Copos a părăsit stadionul Farul prin mijlocul suporterilor constănţeni. "Vă felicit, aţi cîştigat un punct, gata, nu mai retrogradaţi!", le-a zis rapidistul, care le-a dat bani cerşetorilor şi s-a pozat cu localnicii.

Rapid va juca miercuri, contra lui Poli Iaşi, al doilea meci cu porţile închise, parte din sancţiunea primită după jocul cu Steaua. Giuleştenii revin în faţa propriilor fani pe 19 aprilie, cu Pandurii.

Ion Marin a fost ţinta suporterilor Farului, care i-au contestat permanent deciziile. "Se pare că o să depindem de ca să ne salvăm", s-a plîns antrenorul constănţenilor.

Constantin Toma, preşedintele CA, i-a cerut o întrevedere lui Mircea Sandu. "Eu trebuie să apăr clubul, de aceea vreau să vorbesc cu preşedintele FRF. E clar că decizia Comisiei de Disciplină în cazul derby-ului cu Steaua ne-a dezavantajat, deci vom discuta şi despre asta!", a explicat oficialul rapidist.

Vasco Matos n-a prins nici la Constanţa lotul de 18 şi e clar că portughezul va părăsi Giuleştiul la vară. Lusitanul adus de Mircea Rednic de la Beira Mar (liga a doua) a ajuns a treia opţiune pentru postul de mijlocaş dreapta, după Emil Dică şi Ovidiu Herea.

Rapid e lăudată de Marian Iancu, contracandidat la un loc de cupă europeană. E clar, crede Iancu, că "giuleştenii şi Poli Timişoara s-ar descurca mai bine în Cupa UEFA. Noi şi Rapid jucăm cel mai bun fotbal. Pe urmă, Urziceni, care e surpriza campionatului. Dinamo e ultima, chiar nu poate emite pretenţii!", crede patronul lui Poli.

Copos se învinovăţeşte pentru sezonul ratat al Rapidului: "Nu sînt supărat pe nimeni, doar pe mine, pentru că e clar că am făcut greşeli în iarnă. Le vom repara vara aceasta! Sînt fericit că Marian Rada a cîştigat vestiarul şi am văzut, contra Farului, cea mai bună primă repriză din 2008!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
 •  07 Aprilie 2008, 12:54

pana la finalul campionatului sa faceti numai reprize dinalea bune cum a vazut coposu:))) sunteti praf bagati-va la intertoto cum face si dinamu :)))

 •  07 Aprilie 2008, 12:08

mmmmmmmmmmm uuuuuuuuuuu iiiiiiiiiiii eeeeeeeeeeeee ssssssss tttttttttt eeeeeeeeeee oooooooooooo aaaaaaaaaaa iiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaa forza Rapid

 •  07 Aprilie 2008, 12:06

mmmmmmmmm uuuuuuuuuuuuuu iiiiiiiiiiiiiiiii eeeeeeeeeeeeeeeeee gsp

Vezi toate comentariile (17)
Comentează