FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Rapid îl „repatriază” din Statele Unite pe fostul jucător al lui Hagi » Urmează să fie prezentat oficial

Alexandru Mățan va evolua în tricoul Rapidului / Sursă foto: Arhivă GSP +49   FOTO
Alexandru Mățan va evolua în tricoul Rapidului / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2022 13:30 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 13:57

Alexandru Mățan (22 de ani), fostul mijlocaș ofensiv al lui Hagi, în prezent în Statele Unite, la Columbus Crew, s-a înțeles cu Rapid și va fi prezentat în curând de giuleșteni, a aflat Gazeta Sporturilor. 

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani nu s-a adaptat în Statele Unite, iar la Columbus Crew n-a reușit să înscrie nici măcar un gol în 37 de apariții. Ulterior, a ajuns să evolueze la echipa secundă a formației din Ohio, însă aventura lui în SUA a ajuns la sfârșit.

Surse autorizate GSP.ro confirmă că Mățan s-a înțeles cu Rapid, acesta urmând să bifeze a treia experiență din Liga 1, după cele de la Viitorul (actuala Farul) și FC Voluntari.

Rapid îl „repatriază” din Statele Unite pe Alexandru Mățan!

Adrian Mutu mai bifează astfel un transfer din „scheletul” vechii naționale U21, pe care a condus-o la Europeanul de tineret de anul trecut. Vara aceasta, „Briliantul” i-a mai adus în Giulești pe Andrei Ciobanu și Valentin Costache.

Mățan a fost titular în cele trei meciuri jucate de România la Euro 2021, fiind cel care a adus victoria în meciul cu Ungaria, câștigat de „tricolori” cu 2-1. Atunci, Mățan a înscris un gol superb, fiind ales MVP-ul partidei. Tot în 2021, Mățan a reprezentat naționala României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde a bifat două meciuri.

1 trofeua cucerit românul cu formația americană, MLS Cup

1,5 milioane de euroe actuala cotă de piață a lui Mățan, exact banii pe care Columbus Crew i-a achitat ca sumă de transfer Viitorului

Alex Mățan, remarcat datorită iubitei

Tansferat în 2021 de la Viitorul la Columbus Crew, pentru 1,5 milioane de euro, Alex Mățan a jucat până acum 37 de meciuri în MLS (28 sezonul trecut, 6 în actuala stagiune), fără gol sau pasă decisivă. Atacantul în vârstă de 22 de ani s-a remarcat mai mult datorită frumoasei sale iubite. 

Elena Livadariu, pasionată de modă, având propria linie vestimentară, postează constant poze spectaculoase pe Instagram. Recent, Mățan a făcut pasul cel mare. A cerut-o de soție pe Elena, în Insulele Seychelles.

Elena, sotia lui Alex Matan, foto: Instagram @elena.matan
+45 FOTO

Citește și alte știri despre Rapid: 

Aici se va pregăti Rapid din septembrie » Investiția de 10 milioane de euro a lui Dan Șucu la bazele „Constructorul” și „Coresi” capătă tot mai mult contur

Rapid se apropie de obiectivul stabilit de Șucu, 2,5 milioane de euro din sponsorizări: „Oameni de afaceri la fiecare meci din Giulești”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Vic_5864
Vic_5864  •  03 August 2022, 17:07

Matane, lasa gacicareala si treci la treaba. *** nu rezisti la Rapid, Vezi Coman Fl.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Nicolas
Nicolas  •  29 Iulie 2022, 18:52

Buna ziua la toti. Ce vreau sa remarc este faptul ça Hagi senior nu a reusit sa faca FOTBALIST nici macar pe fiul sau. Academia lui pana in présent nu a produs NIMIC

dorelus
dorelus  •  29 Iulie 2022, 17:08

Chiar așa, vedeți ceva pozitiv în faptul că,, e crescut de Hagi,,? Cunoașteți un jucător care a rupt gura târgului crescut de Hagi? PRODUCĂTORUL FRUNTAȘ... O zi frumoasa.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează