FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Rică Răducanu se așteaptă la un sezon de coșmar pentru Rapid: „Ce tot caută Bergodi ăsta pe aici? Mă gândesc să nu retrogradăm”

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 17:46 / Actualizat marti, 08 august 2023 22:37

După aceste prime patru runde din SuperLigă, Rică Răducanu, portarul primului titlu al Rapidului, nu e deloc mulțumit de joc, de mutările antrenorului Cristiano Bergodi și mărturisește că are emoții mari pentru acest sezon.

Pentru vechii rapidiști, partida cu FC Voluntari, precum și restul prestațiilor din acest început de sezon au fost destul de greu de privit. Lui Rică Răducanu (77 de ani), fostul mare portar din Giulești, i-au rămas glumele, dar mai toate sunt amare.

A avut răbdare să vadă tot meciul de pe „Anghel Iordănescu", deși mărturisește că a fost nevoit să îndure și ironiile soției, care „mă tot întreba dacă nu am adormit din cauza jocului Rapidului. Am rezistat, ce să fac?, dar nu am avut nicio clipă senzația că putem face ceva".

Marius Șumudică a pus tunurile pe Rapid: „O echipă lentă, cu jucători supraponderali! Uitați-vă la el, are 7 kilograme în plus”
RAPID
Marius Șumudică a pus tunurile pe Rapid: „O echipă lentă, cu jucători supraponderali! Uitați-vă la el, are 7 kilograme în plus”

Rică Răducanu: „Ce tot caută Bergodi ăsta pe aici? Era mai bun Șumudică!”

Era nemulțumit în primul rând de prestația portarului Horațiu Moldovan, după gafele din FC Voluntari - Rapid (2-1): „Am luat și eu goluri d-alea nasoale, dar parcă de la el nu mă așteptam. E încă mic, are probleme. La primul gol cred că nu era atent că începuse meciul, la al doilea n-a nimerit mingea și l-a mai încurcat și pe Braun ăla. Ce să-i faci?, așa e la noi, la Rapid, când e bine se întâmplă câte ceva ca să avem emoții".

Fostul internațional este extrem de nemulțumit de joc, dar și de antrenorul Cristiano Bergodi: „Mă enervează ce joacă ei, cu pasele astea înapoi, nu știu cine i-a învățat. Ei nu știu ce se vrea la Rapid, ce așteaptă oamenii?! 

Și Bergodi ăsta, dacă e așa mare antrenor, de ce nu-și găsește echipă prin Italia, măcar prin liga B? Tot vine pe aici, ocupă locul alor noștri șă-și ia niște bani. Nu-mi place. De ce-o fi schimbat el jumătate de echipă după meciul cu Botoșani, nu înțeleg! Poate că mai bun era Șumudică. E rapidist de-al nostru, crescut aici, la noi în cartier. Și nici nu cred că cerea prea mulți bani, că o fi făcut deja destui pe unde o fi fost".

Verdictul lui Rică Răducanu despre Rapid: „Avem de toate, da' n-avem echipă”

A încheiat destul de trist, zâmbind amar. Prevede un sezon cam sumbru echipei sale de suflet și crede că „ne-am cam grăbit cu obiectivele astea, să anunțăm că vrem noi pe podium, că intrăm în lupta pentru titlu. De unde?! N-avem marfă, tăticu'! Nu mai zic nimic, să facă ce vor, dar măcar să joace echipa. 

Eu le-am mai zis prietenilor, înainte să înceapă sezonul: să fim mulțumiți dacă o să fim bine după primele 5-6 etape, cu echipa asta! Acum, mă tot gândesc să se termine campionatul ăsta odată, să scăpăm cu bine, să nu retrogradăm. Nu e glumă, dacă o mai ținem câteva etape așa, e groasă! Ce titlu?

Să rămânem noi în prima ligă! Poate își revin totuși băieții. Că au de toate acum. Avem de toate, da' n-avem echipă. Noroc că suporterii sunt mai iertători și iubesc clubul. Dar nu ține la infinit, trebuie să joace și ei!".

Ce Papeau, ce Funcho, ce ăilalți? Nu mi-a plăcut unul măcar! Nici nu i-au deranjat pe cei de la Voluntari. Stăteau ăia bine mersi în apărare, puteam să jucăm și o săptămână, că tot nu le dădeam gol, ba era să ne mai dea ei vreo două! Nu e bine deloc, băi tată! 

- Rică Răducanu, fost portar al Rapidului

VIDEO Șumudică are două oferte din SuperLigă, Dumitru Dragomir îl sfătuiește să nu accepte: „Mai așteaptă, o să ai «verde» la Rapid!”

Citește și: 

Claudiu Petrila, mesaj pentru fanii Rapidului: „Trebuie să ne ajute să ne trezim”

Horațiu Moldovan a răbufnit după meciul lamentabil: „Ce explicații? Eu am bătut Rapidul!” + replică arogantă: „Ai pus întrebarea asta ca să iasă o știre bună?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (21)
lunetistu
lunetistu  •  09 August 2023, 14:44

Ricuta , tu nu mai esti rapidistul scos din GAINARIA Crevedia de Rapid SI ADUS LA nATIONALA ! tU ESTI UN STELIST RENEGAT CARE CIUGULESTE SI EL BANI DE SEMINTE DE UNDE POATE > Vai de viata ta de atirnator pe ici pe colo !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lunetistu
lunetistu  •  09 August 2023, 14:37

Imi pare rau , dar Tamango este un *** adevarat , cu toate *** la purtator . Toata suflarea rapidista a vazut *** din ultimul meci cu steaua inainte de a dezerta , facatura *** Rica a fost un *** . Dovada , se da rapidist cind a tradat rapidul in cea mai grea perioada a sa , la fel ca dumitru , alta ja- ., vra . Nu=-i de luat in seama , chiar daca *** forteaza cu el .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

arnautull
arnautull  •  09 August 2023, 14:01

Nea Rica, ia-te de mana cu Dinu bre, cum e scandal hop si voi de partea la aia care va miluieste, sa pare ca Sucu nu prea e atent cu fostele glorii :)))))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează