FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Conducerea Rapidului, atacată dur: „Au nevoie de yesmeni, iar Bergodi e genul de antrenor yesman” + „Șucu nu știe fotbal”

Marian Iancu, fostul patron al celor de la Poli Timișoara, crede că Rapid va avea probleme în a se califica în play-off în actualul sezon de Superliga.
Marian Iancu, fostul patron al celor de la Poli Timișoara, crede că Rapid va avea probleme în a se califica în play-off în actualul sezon de Superliga.

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 14:47 / Actualizat marti, 08 august 2023 14:47

Marian Iancu, fostul patron al celor de la Poli Timișoara, crede că Rapid va avea probleme în a se califica în play-off în actualul sezon de Superliga. 

Luni seară, Rapid a fost învinsă pe terenul lui FC Voluntari, scor 1-2. Giuleștenii au numai 5 puncte câștigate după primele 4 etape, iar Marian Iancu, un susținător declarat al alb-vișiniilor, nu a ratat ocazia de a ataca din nou conducerea rapidistă, în special pe Dan Șucu, principalul acționar al giuleștenilor. 

FCSB a anunțat prețurile biletelor pentru meciul cu Nordsjaelland, din Ghencea » Când începe vânzarea tichetelor
FCSB - NORDSJAELLAND
FCSB a anunțat prețurile biletelor pentru meciul cu Nordsjaelland, din Ghencea » Când începe vânzarea tichetelor

Marian Iancu, atac la conducerea Rapidului, după înfrângerea cu FC Voluntari: „Șucu nu știe fotbal”

„Rapid trăiește prin spiritul ei. Contează ce se întâmplă în tribune, emoția. Va trăi în continuare și va merge mai departe. Lumea se mulțumește cu faptul că există echipa. Ei se mulțumesc cu puțin. Iată că acum își pun obiectiv play-off-ul, iar anul ăsta e foarte greu pentru Rapid. O să vedeți dacă am dreptate. 

Anul trecut am spus că termină pe 5 sau 6. Au terminat pe 5. Anul ăsta va fi foarte, foarte greu să intre în play-off.

Șucu nu știe fotbal. Asta poate să facă, să învețe pe banii lui, dar dacă faci o balanță între cheltuieli și investiții, nu a investit nimic. Sunt tanti pe mandi. Creștere zero acolo. Eu nu cred că a investit mai mult de câteva sute de mii”, a declarat Marian Iancu, la Fanatik. 

Marian Iancu: „La Rapid ei au nevoie de yesmeni”

Marian Iancu a continuat atacurile în direcția conducerii Rapidului. Acesta a criticat decizia șefilor din Giulești de a-l numi principal pe Cristiano Bergodi în detrimentul lui Marius Șumudică. 

„Au spus foarte clar când nu l-au pus pe Șumudică că ei au nevoie de yesmeni, nu de oameni în staff-ul sportiv și administrativ care să li se opună sau care opinii contrarii. 

Bergodi e genul de antrenor yesman. Nu are niciun fel de personalitate. N-a avut niciodată. A fost un jucător mare, serios, din campionatul Italiei, dar atât. La Rapid trebuie un antrenor care să preia din energia tribunei, a suporterilor, care este fantastică, și să ducă energia la echipă. 

În actuala echipă, în afară de Săpunaru, nu există niciun jucător care să fie dominat de atmosfera din Giulești și de tribunele alb-vișinii. Aveau nevoie de un Șumudică care să preia acea energie și să o transmită la echipă, dar dacă nu se pricep... 

Dacă eram conducător la Rapid căutam momentul în care să-l aduc pe Șumudică la Rapid și îl provocam să accepte să preia banca Rapidului, în cazul în care nu aveam antrenor și apărea posibilitatea ca el să fie liber și banca tehnică a Rapidului la fel”, a mai precizat Marian Iancu, conform sursei citate anterior. 

VIDEO. Șumudică are două oferte din SuperLigă, Dumitru Dragomir îl sfătuiește să nu accepte: „Mai așteaptă, o să ai «verde» la Rapid!”

Citește și: 

Claudiu Petrila, mesaj pentru fanii Rapidului: „Trebuie să ne ajute să ne trezim”

Programul etapei a 6-a din SuperLigă » Când a fost programat derby-ul U Cluj - CFR Cluj

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
gigimarga2
gigimarga2  •  08 August 2023, 20:33

Din cate imi amintesc Bergodi parcă i-a dat flit lui Becali din vestiar, nu ? (asta apropo de personalitatea sa )

romeverest
romeverest  •  08 August 2023, 19:30

Altul, precum Sumudica, care se baga singur in seama !! Clevetitori de doi bani !!

Ciocolici
Ciocolici  •  08 August 2023, 18:14

un alt rapidist mare, ca și șumudică. marii rapidiști care nu calcă pe giulești, dar abia așteaptă ca Rapidul lor drag să facă un pas greșit ca să iasă prin media să arunce cu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează