INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - NORDSJAELLAND

FCSB a anunțat prețurile biletelor pentru meciul cu Nordsjaelland, din Ghencea » Când începe vânzarea tichetelor

FCSB a anunțat că astăzi, începând cu ora 18:00, vor fi puse în vânzare, în mediul online, tichetele pentru meciul cu Nordsjaelland, partidă din manșa tur al turului 3 preliminar din UEFA Conference League.
FCSB a anunțat că astăzi, începând cu ora 18:00, vor fi puse în vânzare, în mediul online, tichetele pentru meciul cu Nordsjaelland, partidă din manșa tur al turului 3 preliminar din UEFA Conference League.

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 14:02 / Actualizat marti, 08 august 2023 14:06

FCSB a anunțat că astăzi, începând cu ora 18:00, vor fi puse în vânzare, în mediul online, tichetele pentru meciul cu Nordsjaelland, partidă din manșa tur al turului 3 preliminar din UEFA Conference League. Meciul se va juca pe stadionul Steaua, așa cum GSP a anunțat luni. 

  • FCSB - Nordsjaelland se joacă joi, 10 august, de la ora 21:30
  • Manșa retur e în Danemarca, pe data de 17 august 
„Ne punem în acord cu prevederile contractului” » Măsura luată de FCSB pentru a-i îndupleca pe oficialii CSA
FCSB - Nordsjaelland
„Ne punem în acord cu prevederile contractului” » Măsura luată de FCSB pentru a-i îndupleca pe oficialii CSA

FCSB anunță punerea în vânzare a biletelor pentru meciul cu Nordsjaelland, din Ghencea 

Prețurile biletelor pentru meciul dintre FCSB și Nordsjaelland sunt următoarele, după cum au anunțat cei de la FCSB, pe Facebook. 

  • PELUZE - 30 LEI
  • TRIBUNA 2 - 50 LEI
  • TRIBUNA 1 - Inel 2 - 100 LEI
  • TRIBUNA 1 - Inel 1 - 150 LEI
  • VIP - 250 LEI

Tichetele pot fi achiziționate și de la casele de bilete de la stadionul din Ghencea, joi, 10 august, între orele 11:00 și 19:00, a mai anunțat vicecampioana României. 

Bilete online pentru FCSB - FC Nordsjælland! FCSB anunță că biletele pentru partida cu FC Nordsjælland, contând pentru turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League și care se va disputa pe Stadionul ”Steaua” (joi - 21:30), se vor pune în vânzare online pe www.bilete-fcsb.ro astăzi, începând cu ora 18:00.
Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).
Suporterii care se vor prezenta cu biletele în format digital, pe telefonul mobil, trebuie să respecte următoarele condiții, pentru a se asigura că acestea pot fi citite corect de turnichet:
1. Să seteze luminozitatea ecranului la maximum.
2. Codul QR să nu fie maximizat pe ecran.
3. Să procedeze la trecerea de turnichet numai după ce biletul a fost validat de acesta (afișajul devine verde).
E-ticketele pot fi achiziționate până joi, 10 august, la ora 19:00.
De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Stadionul Steaua:
1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.
2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.
Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului.
Vă așteptăm alături de noi!

-comunicat FCSB 

VIDEO. Match Preview FCSB - Nordsjælland

Citește și: 

Campania de finanțare organizată de Red&White la Dinamo, un eșec total: „A fost demarată procedura de închidere şi de restituire a sumelor virate”

Transfer de două milioane cu 3 zile înainte de FCSB - Nordsjaelland

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
marcbrad
marcbrad  •  10 August 2023, 19:33
Postat de brera30 pe 09 August 2023, 17:42

Nu ma complic cu minti scurte, ca si a ta.

spuse minte ingusta berar.

brera30
brera30  •  09 August 2023, 17:42
Postat de vichart pe 09 August 2023, 17:23

adevarul doare,de aia nu ai contraargumente.

Nu ma complic cu minti scurte, ca si a ta.

vichart
vichart  •  09 August 2023, 17:23
Postat de brera30 pe 09 August 2023, 16:18

Se vede gradul tău de inteligenta. Vorbești și mult și nu știi nici măcar sa te exprimi, ai un limbaj de saormar si cu burta de bere.

adevarul doare,de aia nu ai contraargumente.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează