INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - NORDSJAELLAND

FCSB - Nordsjaelland, în Ghencea!

FCSB - Nordsjaelland, meci programat joi, la ora 21:30, va avea loc în Ghencea
FCSB - Nordsjaelland, meci programat joi, la ora 21:30, va avea loc în Ghencea

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 13:50 / Actualizat marti, 08 august 2023 13:57

E oficial: FCSB - Nordsjaelland, meci programat joi, la ora 21:30, va avea loc în Ghencea, pe Stadionul Steaua, așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în cursul zilei de luni

În cele din urmă, meciul de joi seara din turul 3 preliminar al Conference League se va juca în Ghencea.

După o nouă rundă de negocieri purtată în această dimineață, oficialii de la FCSB au bătut palma cu cei de la CSA Steaua și au semnat contractul pentru închirierea stadionului de 30.000 de locuri.

Astfel, FCSB va juca al doilea meci consecutiv în Ghencea, după ce duminica trecută a învins-o pe CFR Cluj acolo în etapa a patra a campionatului, scor 1-0.

Avertisment înainte de FCSB - Nordsjaelland: „Să nu se repete «manita»!” + „Rapid nu e de titlu, Dinamo nu știi cât mai rezistă”
LIGA 1
Avertisment înainte de FCSB - Nordsjaelland: „Să nu se repete «manita»!” + „Rapid nu e de titlu, Dinamo nu știi cât mai rezistă”

FCSB - Nordsjaelland se joacă în Ghencea

FCSB a anunțat punerea în vânzare a biletelor și faptul că meciul va avea loc în Ghencea, iar pe site-ul UEFA a fost deja modificată arena care va găzdui partida.

Pentru a-i îndupleca pe oficialii CSA Steaua să le accepte solicitarea, cei de la FCSB efectuează schimbări la site-ul oficial, cu scopul de a elimina orice referire la istoria și identitatea Stelei.

Aceasta este una dintre clauzele pe care cei de la CSA Steaua le-au pus în contractul de închiriere a stadionului.

De exemplu, FCSB avea trecute pe site inclusiv trofeele deținute în palmares de CSA Steaua, cele cucerite înainte de 1998. În loc de 5 titluri de campioană, câte are clubul lui Gigi Becali (după 2003), apăreau 26 de astfel de trofee. Plus Cupa Campionilor Europeni, câștigată de Steaua în 1986.

FCSB - Nordsjaelland, în Ghencea!
Ce apărea pe site-ul FCSB înainte de mentenanța din această dimineață

Iar la secțiunea „Povestea clubului nostru” apar inclusiv ani care țin strict de istoria Stelei.

Pentru a corecta aceste aspecte conform acordului cu CSA Steaua, site-ul vicecampioanei trece printr-un proces de mentenanță și este indisponibil la ora redactării articolului. La acces, utilizatorilor le este afișat mesajul:

www.fcsb.ro se află într-o procedură de mentenanță, pentru a fi pus în acord cu prevederile contractului de punere la dispoziție a Stadionului STEAUA nr. A6196/31.07.2023. 

Revenim în curând!

Mai multe știri de actualitate: 

Crescut de Lille, a semnat în SuperLigă

Proiectul anunțat cu fast de acționarii lui Dinamo, un FIASCO! Dau vina pe „polemicile recente”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
allez.les.rouges
allez.les.rouges  •  08 August 2023, 23:54
Postat de standart pe 08 August 2023, 14:16

E mai bine, dar bine cu adevărat era Arena Națională. Zic eu. Am fost pe Ghencea, e foarte frumos dar tot Arena e top când sunt meciurile importante. Ce să faci talpane, suntem mulți, nu ca voi comuniștii câțiva:)))

Logică grețoasă de gigist beat! Punem pariu că dacă csa intra în liga 1, trei sferturi din gigistii în șlapi și cu șosete se declară steliști de-o viață și se gudură umili pe lângă Talpan! Cine tine pariul!?

Str82HeIL
Str82HeIL  •  08 August 2023, 20:57

Deci Dinamo ar trebuii sa faca si ei cerere la Steaua sa joace pe Ghencea din moment ce e stadion de drept public. Daca nu pot sa joace pe Arcul de Triumf au tot dreptul sa joace si ei pe Ghencea . La fel ca si Sc Fc FCSB SA

H2SO44
H2SO44  •  08 August 2023, 17:47
Postat de rav410wrc pe 08 August 2023, 14:38

Pai cum, ca mai ieri, portavocea Cazematei UM 02301 CSA Las Fierbinti Regal Bucuresti, catalynna se jura si punea garsoniera lu' mms la bataie, ca meciul zecesebe - RadioErevan a fost primul si ultimul al echipei lu' nea JJ in cazarma Ghencea !? :)))

Ăla e lovit în cap ! U nu ai văzut cum instiga la violenta??

Vezi toate comentariile (24)
Comentează