FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

exclusiv // video+foto Răsturnare INCREDIBILĂ! Sursele GSP din cadrul CSA susțin că FCSB - Nordsjaelland SE JOACĂ în Ghencea!

FCSB - Nordsjaelland NU se joacă pe Stadionul Ghencea! Informațiile obținute de GSP +18   FOTO
FCSB - Nordsjaelland NU se joacă pe Stadionul Ghencea! Informațiile obținute de GSP

Articol de , , , , - Publicat luni, 07 august 2023 17:50 / Actualizat luni, 07 august 2023 19:14

FCSB a revenit în Ghencea după 8 ani, la 1-0 cu CFR Cluj, și spera să poată evolua și joi, cu Nordsjaelland, în turul 3 al preliminariilor Conference League. Inițial, clubului lui Gigi Becali i-a fost refuzat accesul în „Templu”.  Doar că, spun sursele GSP, situația a luat o întorsătură incredibilă în cursul după-amiezii, iar meciul împotriva danezilor ar urma să se joace, în cele din urmă, în Ghencea. 

  • FCSB - Nordsjaelland, prima manșă din turul 3 al preliminariilor Conference League, se joacă joi, 10 august, de la 21:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro. Televizarea nu e încă stabilită 

UPDATE 17:46 » FCSB - Nordsjaelland se joacă, până la urmă, în Ghencea!

Surse ale Gazetei din apropierea CSA Steaua susțin că, în cele din urmă, partida dintre FCSB și Nordsjaelland ar urma să se dispute în Ghencea! Informația, dezvăluită de surse autorizate ale Gazetei, a apărut în a doua parte a zilei, după ce în jurul prânzului clubul lui Gigi Becali părea că și-a luat gândul de la Ghencea din cauza motivelor incredibile invocate de cei de la CSA.

Aceleași surse susțin că FCSB îi va anunța în cursul zilei pe cei de la UEFA cu privire la faptul că meciul se joacă în Ghencea! Astfel, marți ar urma să se semneze contractul cu reprezentanții CSA pentru închrierea stadionului la meciul cu danezii. Important de menționat: condițiile de închiriere vor fi aceleași precum cele setate la partida cu CFR Cluj.

Decisivă în această răsturnare de situație ar fi fost decizia venită astăzi, conform căreia CSA Steaua nu va putea evolua în Ghencea în partida cu Metaloglobus de pe 15 august.

Pe marginea acestei discuții s-a pronunțat și Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB: 

„Aș vrea să evit acest subiect. Eu sper să se îndrepte lucrurile. De asta nu vreau să fac nicio referire. Eu sper să se joace chiar pe Arena... poate ne zic cei de acolo că a prins gazonul. Nu vreau să mă gândesc că o partidă de asemenea anvergură se poate juca pe un astfel de teren (n.r. - pe Arcul de Triumf)”, a spus Stoica, la Orange Sport. 

UPDATE 14:00 » FCSB nu a primit acceptul de a juca iar în Ghencea

Din informațiile GSP, FCSB nu a primit acceptul de a juca în Ghencea pentru meciul din Conference League. Astfel, partida se va disputa pe „Arcul de Triumf”, acolo unde FCSB a jucat și meciurile cu Dinamo și CSKA 1948 Sofia.

FOTO. Cum arată stadionul Ghencea, după FCSB - CSA Steaua

+14 FOTO

VIDEO Gigi Becali vrea din nou în Ghencea

Din informațiile Gazetei Sporturilor,azi a avut locpredarea stadionului Ghencea, de către cei de la FCSB către CSA. Reprezentanții Armatei au verificat atent fiecare colț al stadionului. S-au găsit câteva scaune rupte, dar nimic ce ar putea fi considerat grav.

Tot azi, au loc și discuții privind disputarea meciului dintre FCSB și Nordsjaelland în Ghencea, azi fiind ziua în care echipa roș-albastră trebuie să anunțe la UEFA pe ce stadion va juca meciul.

Erau toate șansele ca FCSB să primească acceptul. „Azi avem ultima discuție. Noi suntem deschiși”, spuneau surse GSP din cadrul CSA Steaua. Astfel, asigurarea făcută de Becali ar fi rămas în vigoare și urma să se pună doar la punct problema chiriei.

Patronul FCSB a declarat azi că a fost impresionat de atmosfera din Ghencea și că FCSB ar trebui să fie lăsat să joace acolo și meciul din Conference League.

„M-au sunat nepoții de la stadion: «Vino, Gigi! Vino, Gigi!». Dar nu mai vin. Eu o să merg doar în Liga Campionilor, când ni se vor aduce echipe cu care să jucăm.

Acum să vedem. Azi ne dau răspunsul dacă putem să jucăm și cu danezii. Nu au ce să spună, nu au fost probleme. Dar atmosfera a fost frumoasă, oamenii s-au bucurat. Dacă FCSB câștigă, atunci câștigă și România, vor intra bani în țară. Lasă-ne să jucăm pe gazonul ăla frumos!”, a declarat azi Gigi Becali.

Mirare pentru reprezentații CSA Steaua

În timpul verificării arenei, reprezentații CSA Steaua au controlat și turnicheții. Iar în urma inspectării a rezultat că pe stadion au intrat 22.484 de fani, în timp ce FCSB a anunțat 28.519.

De unde ar putea apărea diferența? După fluierul de start al meciului, mii de spectatori se aflau încă în afara arenei. Ulterior, ca urmare a presiunii făcute de fani, Jandarmeria a deschis porțile și suporterii au intrat fără să mai scaneze biletele.

+14 FOTO

Citește și:

Atenție, FCSB! Antrenorul lui Nordsjaelland nu-l menajează deloc pe starul echipei, chiar dacă ar pune în pericol transferul său: „Nu ne temem de accidentări”

Ce declin în Superliga: era lovitura iernii și „80% transferat de Lazio”, acum a ajuns rezervă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (213)
freddy
freddy  •  09 August 2023, 10:01
Postat de Karaganda_forever pe 08 August 2023, 20:39

PROBLEMA NU E CA AR TINE EVIDENTA CI PUR SI SIMPLU CA "EVIDENTA" E UN FALS PENIBIL. Gigistul nu se dezminte, ne arata si azi ce inseamna cu adevarat sa fii gigist. ASA CEVA... :))

Ai recunoscut ca ai PATRU CONTURI! PATRU!!! Celelalte le negi. Nu-i nimic. Chiar si cu PATRU CONTURI nu crezi ca esti postac??

Catalynn_2
Catalynn_2  •  08 August 2023, 23:36
Postat de freddy pe 08 August 2023, 20:01

Vezi ca avem si puncte in comun? Si eu prefer sa ramaneti in B :)) Am citit 100% o declaratie, aici pe gsp, a unuia de la LPF sau FRF, am cautat dar nu mai gasesc, cum ca indiferent de ce ai depus inainte de termen, orice inscris ar fi, daca nu ai avut actele in regula, chiar daca o faci in timpul campionatului mai stai un an. 100% aici! Si nu, chiar nu fac misto. Deci mai stati un an. Cel putin... Auzi, ma gandesc ca esti intr-o situati de cacao. Nu poti sa te intorci, nu ai nici o speranta. cu csa. Nu rad. Ca cine stie... :))) Dar e o situatie naspa pentru tine acum. Dupa atatia ani in care ati castigat procese, sa se dovedeasca faptul ca e degeaba. Nu te gandi, nu-mi pare rau pentru tine! :))))) Ziceam si eu.

Si da, cu Ciolacu premier sunt, recunosc cinstit!, intr-o situație de *** exact cum zici! Însă nu doar eu, ci toată România, singurii care nu realizează ci jubilează sunt fcsbistii … Asta e, csf, ncsf …

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Catalynn_2
Catalynn_2  •  08 August 2023, 23:32
Postat de freddy pe 08 August 2023, 20:01

Vezi ca avem si puncte in comun? Si eu prefer sa ramaneti in B :)) Am citit 100% o declaratie, aici pe gsp, a unuia de la LPF sau FRF, am cautat dar nu mai gasesc, cum ca indiferent de ce ai depus inainte de termen, orice inscris ar fi, daca nu ai avut actele in regula, chiar daca o faci in timpul campionatului mai stai un an. 100% aici! Si nu, chiar nu fac misto. Deci mai stati un an. Cel putin... Auzi, ma gandesc ca esti intr-o situati de cacao. Nu poti sa te intorci, nu ai nici o speranta. cu csa. Nu rad. Ca cine stie... :))) Dar e o situatie naspa pentru tine acum. Dupa atatia ani in care ati castigat procese, sa se dovedeasca faptul ca e degeaba. Nu te gandi, nu-mi pare rau pentru tine! :))))) Ziceam si eu.

Nu știu zău de unde si pana unde ți-a venit ideea cum ca m-as “întoarce”. NU am unde sa ma întorc, io practic nu am fost fcsbist niciodată, nici măcar la Boro! In fine, am fost pe tiparul cum am fost cfrist Duminica sau voi fi danez de mic Joi. OK, bulgar de mic nu am fost din respect pt “frații” noștri de la ȚSKA, in plus, aia erau o echipa atât de slabă ca nici nu merita sa îmi bat capul cât de puțin. Da, am mai spus, repet, eu nu am fost niciodată habotnic pe modelul Borcea, încă de la Craiova Maxima când am “deschis” ochii in fotbal (meciul cu Italia este primul de care îmi aduc aminte apoi cele ale Craiovei) am tinut cu absolut toate echipele din România in UEFA, inclusiv cu Victoria București! Da, mi-a părut rău ca Dinamo a fost eliminată de Liverpool si m-am bucurat enorm când i-au scos pe Hamburg! Asa ca da, la Boro nu m-am bucurat ca FC Fcsb a fost eliminată, dar timpul ne-a demostrat ca a fost mai bine așa. :-))) După 2014 însă am trecut de la indiferența fata de FC Fcsb la dispreț si scârbă totala! Revenind însă la subiect, treaba cu asocierea e pe bune, daca se va realiza si actele vor fi gata pana pe 1 Mai iar Steaua isi va câștiga dreptul de promovate dpdv sportiv, va primi licența pt L1. Va fi o clona, nu Steaua, motiv pt care eu unul nu ma omor cu ideea. Însă daca se va realiza (ceea ce nu prea cred!) nici nu voi face parastas, sa va văd suferința crunta, bă, o sa fie crunt sa vedeți Steaua in L1, va fi un “schimb” rezonabil.

Vezi toate comentariile (213)
Comentează