FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

GALA GSP 2021 Rapid, motiv de mâhnire pentru Rică Răducanu: „Îmi pare rău că nu mă bagă mai mult în seamă” » Ce spune despre noul stadion

Articol de - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 16:32 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 17:38

Rică Răducanu (75 de ani), fostul mare portar al Rapidului, a primit trofeul de Legendă GSP în cadrul celei mai respectate anchete de final de an din tot sportul românesc.

Stadionul Rapid e aproape de inaugurare, partidă la care Rică Răducanu nici nu concepe să lipsească. Fie că va fi invitat sau nu, fostul mare portar al Rapidului spune că va fi acolo.

Stabilit în cartierul Giulești, Rică Răducanu a urmărit pas cu pas construirea noului stadion Rapid. Ori că a fost prezent din partea Primăriei, unde a lucrat pentru o perioadă de timp, ori că a mers doar în calitate de fost mare jucător al giuleștenilor, Rică Răducanu a văzut cum se desfășoară lucrările de la primul până la ultimul stâlp de susținere.

Rică Răducanu și-a stăpânit cu greu lacrimile, la primirea trofeului de Legendă GSP: „Eu sunt foarte timid, cât mă vedeți de mare!”
Gala GSP 2021
Rică Răducanu și-a stăpânit cu greu lacrimile, la primirea trofeului de Legendă GSP: „Eu sunt foarte timid, cât mă vedeți de mare!”

VIDEO Rică Răducanu: „Mă duc la inaugurare și dacă nu mă cheamă. Îmi pare rău că nu mă bagă mai mult în seamă cei de la Rapid”

„Am fost în Giulești în fiecare zi, veneam din partea Primăriei pe acolo. E ca un teatru stadionul ăsta nou! Pe cuvânt! Dacă am avea și echipă ca stadionul, mamă, i-am omorî pe toți! Nici Barcelona nu cred că ar rezista. Foarte mișto! O să vă placă! Trebuie să-i facă inaugurarea.

Mulți întreabă de ce nu intră pe el să joace. Dar trebuie omologat. Și dacă nu mă cheamă la inaugurare, tot mă duc! Păi eu sunt acolo... Aoleu! Îți zic ceva, mai mult voi mă băgați în seamă. Posturile TV, ziarele. Rapidul nu prea. Nu-mi zice nimic. Nici nu știu precis care e treaba acolo. Dar mă duc la inaugurare, sunt rapidist, acolo sunt crescut", a zis Rică Răducanu.

Fostul mare portar trăiește însă cu regretul că actuala conducere a clubului nu-i oferă mai mult credit, nu-l mai apelează pentru a ajuta.

Îmi pare rău că nu-s mai apropiați de mine. Sunt și eu cineva, cât de cât cunoscut. Poate pot ajuta cu cineva. Mă duc colo, colo. Cu o vorbă, cu ceva. Nu mă doare, dar îmi pare rău!", a mai zis nea Rică.

VIDEO Rică Răducanu a primit trofeul de Legendă GSP: „Sunt foarte emoționat, îmi vine să și plâng, că eu sunt foarte timid, cât mă vedeți de mare!”

Citește și: 

Rică Răducanu nu poate uita spaima trăită la Revoluție: „Trăgeau de pe case, nu știai de unde. Mi-era că mă ia de sus”

Ioan Igna, încântat de trofeul de Legendă GSP: „O surpriză mai plăcută înainte de Crăciun nici că puteam primi!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  23 Decembrie 2021, 18:11

Felicitări Rică!!! Sănătate multă ție și familiei tale!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează