GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  GALA GSP 2021

Gala GSP 2021 Ioan Igna, încântat de trofeul de Legendă GSP: „O surpriză mai plăcută înainte de Crăciun nici că puteam primi!”

Fostul mare arbitru Ioan Igna (81 de ani) a primit trofeul de Legendă GSP în cea mai respectată anchetă de final de an din tot sportul românesc.
Fostul mare arbitru Ioan Igna (81 de ani) a primit trofeul de Legendă GSP în cea mai respectată anchetă de final de an din tot sportul românesc.

Articol de GSP - Publicat marti, 21 decembrie 2021 18:01 / Actualizat marti, 21 decembrie 2021 20:48

GALA GSP 2021. Fostul mare arbitru Ioan Igna (81 de ani) a primit trofeul de Legendă GSP în cea mai respectată anchetă de final de an din tot sportul românesc.

  • CINE TRANSMITE GALA GSP 2021: Puteți urmări ceremonia de decernare a trofeelor într-un show special transmis azi simultan pe GSP.ro, Facebook GSP, Youtube GSP, dar și pe cablu, pe televiziunile Look Sport și Telekom Sport 1, începând de la ora 20:00;
  • Au votat pentru clasamentul final al Superlativelor GSP 2021: cititorii Gazetei, redactorii Gazetei Sporturilor, căpitanii echipelor de fotbal din Liga 1, antrenorii echipelor din Liga 1 și specialiști din cadrul MTS.
GALA GSP 2021 » Gazeta a decernat Superlativele anului 2021 și a premiat 5 Legende: iată cine sunt laureații!
SUPERLATIVELE GSP
GALA GSP 2021 » Gazeta a decernat Superlativele anului 2021 și a premiat 5 Legende: iată cine sunt laureații!

A fost unul dintre cei mai mari arbitri români din istorie, fiind depășit doar de Rainea. Ca fotbalist a fost coleg cu Petschovschi și adversar cu Dobrin, ca arbitru a jonglat printre Platini, Rummenigge, Van Basten, Baggio, Hagi și Balaci. Palmaresul lui Ioan Igna este fantastic: a arbitrat meciuri istorice la Campionatele Europene și la Mondiale, a participat la Jocurile Olimpice, a condus o finală de Cupa UEFA și, în timp ce a bifat peste 200 de meciuri în Liga 1, a fost nu mai puțin de 14 ani pe lista FIFA. 

VIDEO Ioan Igna, premiu de legendă: „O surpriză mai plăcută înainte de Crăciun nici că puteam primi!”

„O surpriză mai plăcută înainte de Crăciun nici că puteam primi! Mă bucur că nu m-ați uitat nici ca fotbalist, nici ca arbitru. Vă mulțumesc!", a spus Ioan Igna, emoționat, în momentul intrării în galeria Legendelor la Gala GSP 2021.

La Superlativele GSP 2021 au mai primit trofeul de Legendă: Leon Rotman, Rică Răducanu, Leonard Doroftei și Gabriela Szabo. Din 2019, momentul lansării demersului, distincții similare au fost acordate pentru Doina Melinte, Simona Amânar, Anghel Iordănescu, Ladislau Boloni, Cristian Gațu, Emerich Ienei, Mircea Lucescu, Ilie Năstase, Nadia Comănci, Elisabeta Lipă, Gică Hagi și Ivan Patzaichin.

Cine au fost câștigătorii Galei GSP 2020, afli aici.

GALA GSP 2021 / Show special: Gazeta a decernat Superlativele anului 2021 și a premiat 5 Legende

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează