FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dependenți de Rrahmani, un golgheter care marchează mult, însă numai acasă

Albion Rrahmani a întrat și el în vizorul nemulțumirilor din rândul suporterilor
Albion Rrahmani a întrat și el în vizorul nemulțumirilor din rândul suporterilor

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 13:26 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 14:01

După înfrângerea suferită de Rapid la Craiova, 1-2, printre suporteri s-a instalat neîncrederea, inclusiv și în capacitatea jucătorilor de atac ai giuleștenilor, chiar dacă au impresionat din momentul în care au fost aduși.

Până și golgheterul Albion Rrahmani a intrat în vizorul ultrașilor, care îi reproșează că este foarte „tăcut” în partidele din deplasare. În Bănie, kosovarul a avut prima mare ocazie a giuleștenilor, în minutul 32, când, din numai trei metri, a deviat balonul peste poartă.

Jayson Papeau și Christopher Braun, crize de nervi la Craiova - Rapid: „Putea să-i dea afară!”
Universitatea Craiova - Rapid 2-1
Jayson Papeau și Christopher Braun, crize de nervi la Craiova - Rapid: „Putea să-i dea afară!”

În rest însă, a fost destul de puțin prezent în joc și nu a mai reușit să-și creeze ale oportunități de a marca. „Da, dă goluri, dar numai la meciurile de acasă. În deplasare nu ne ajută”, susțin fanii, nemulțumiți că echipa este aproape complet ieșită din calculele de titlu, după cele două înfrângeri din play-off.

Albion Rrahmani, goluri în deplasare doar la debut

Iar statistica le dă dreptate suporterilor nemulțumiți. Pentru că Rrahmani a înscris în deplasare doar la debut, pe 25 septembrie, când a dat o dublă chiar pe arena din Bănie, în runda a 7-a, în partida câștigată cu FCU Craiova (5-3).

De atunci mai marcat de 12 ori, dar de fiecare dată doar în partidele de acasă ale Rapidului. A mai reușit două goluri într-un meci în afara Giuleștiului, cu FCSB, în ultima rundă a sezonului regulat, când s-a jucat pe Arena Națională, o partidă considerată acasă pentru vișinii.

În plus, Rapid este dependentă de evoluțiile lui Rrahmani. Pentru că și acum, la 6 luni de la plecarea lui Marko Dugandzic, transferat la Al Tai, croatul este încă al doilea marcator al giuleștenilor, cu 6 reușite în primele 6 runde ale sezonului.

După el urmează Jayson Papeau cu 5 goluri, la egalitate cu Alexandru Ioniță II, care a plecat și el la chinezii de la Yunnan Yukun, în februarie.

Claudiu Petrila, Ermal Krasniqi și Borisav Burmaz au numai cîte 4. Primul e departe de forma de dinaintea accidentării, ceilalți doi au început foarte bine, încă de la sosirea la Rapid, dar apoi s-au stins și ei.

VIDEO. Universitatea Craiova - Rapid. Cristiano Bergodi, furibund la conferința de presă: „Am făcut harakiri! Greșim mult din punct de vedere tactic”

Citește și:

Paul Iacob, discurs extrem de dur după Craiova - Rapid: „Noi nu știm să jucăm cu om în plus. Îmi asum toată vina”
Craiova - Rapid
Paul Iacob, discurs extrem de dur după Craiova - Rapid: „Noi nu știm să jucăm cu om în plus. Îmi asum toată vina”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
ion_ion
ion_ion  •  31 Martie 2024, 15:08

Înțeleg de ce se scrie Rrahmani cu doi r dar nu înțeleg de ce Rapid se scrie doar cu unul

ienasoiu
ienasoiu  •  31 Martie 2024, 14:08

Am mai spus dar nu m-aude nimeni. Echipa asta are nevoie de un psiholog. Cred că se opune Bergodi dar și el este printre principalii care au nevoie de canapea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close