FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - RAPID

Paul Iacob, discurs extrem de dur după Craiova - Rapid: „Noi nu știm să jucăm cu om în plus. Îmi asum toată vina”

Paul Iacob +27   FOTO
Paul Iacob

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2024 23:35 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 00:04

Universitatea Craiova - Rapid 2-1. Paul Iacob, fundașul giuleștenilor, și-a asumat vina pentru primul gol, când Mitriță i-a trimis mingea printre picioare. Balonul l-a găsit pe Baiaram, care a egalat în minutul 59.

Cu toate că a admis meritele Craiovei pentru victorie, el anunță că Rapid nu a ieșit din lupta la titlu.

Paul Iacob, după Craiova - Rapid: „Nu știm să jucăm cu om în plus”

„Era mai bine 11 la 11, noi nu știm să jucăm cu om în plus. Îmi asum toată vina pentru primul gol. Mitriță mi-a dat printre picioare, trebuia să fac mai mult. Apoi am văzut penalty-ul, nici nu știu cine l-a făcut. Trebuia să gestionăm mult mai bine omul în plus și faptul că ei lăsau spații.

Nu știu dacă a fost lipsa soluțiilor problema. Craiova a făcut un meci mare, s-au apărat fantastic, e pe deplin meritul lor. Reflectăm, vedem ce am greșit, încercăm să reparăm și trebuie să o luăm de la capăt meciul viitor. Avem ocazii, nu reușim să o băgăm în poartă. Dar nu e vina atacanților. Azi am pierdut cu o echipă mult mai bună ca noi.

Determinarea și ambiția lor au făcut diferența. Rapid nu a ieșit din lupta la titlu și niciodată nu va ieși. Dacă FCSB pierde cu Craiova și noi batem, suntem acolo”, a declarat Paul Iacob, la Digi Sport.

VIDEO. Universitatea Craiova - Rapid. Galeria oaspeților sărbătorește golul marcat de Funsho

Citește și:

Filmul fazei care a făcut KO apărarea Rapidului + Mitriță, formă stelară: i-a zdrobit pe giuleșteni
Craiova - Rapid
Filmul fazei care a făcut KO apărarea Rapidului + Mitriță, formă stelară: i-a zdrobit pe giuleșteni
Fază complicată în Universitatea Craiova - Rapid » Eliminare dictată la câteva secunde după un penalty cerut de gazde
CSU Craiova - Rapid
Fază complicată în Universitatea Craiova - Rapid » Eliminare dictată la câteva secunde după un penalty cerut de gazde

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
alex_t
alex_t  •  31 Martie 2024, 19:35

Rapid trebuie sa scape de jumatate de echipa la vara. si sa schimbe toata linia de fund daca vor sa spere la titlu la anu. bergodi trebuie sa plece ca nu e antrenor faceau un efort financiar si incercau sa-l ia pe manea gratis ca dreapta e praf. fundasii centrali si ei pamant de flori. cristea e de play out maxim iar iacob e bun ca rezerva. mijlocul la fel de slab...

Ioano13
Ioano13  •  31 Martie 2024, 13:10

Câtă naivitate la băiatul ăsta! Cum sa fie așa? Dacă ar fi fost adevărat , antrenorul putea sa scoată un jucător, ca să puteți juca de la egal la egal, dacă în superioritate nu puteți.

81mada
81mada  •  31 Martie 2024, 07:22

Daca tacea , filosof ramanea…

Vezi toate comentariile (3)
Comentează