FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Plecare de ultimă oră de la Rapid » Giuleștenii se despart de un jucător cu care au reușit promovarea în prima ligă

Rapid s-a despărțit de Octavian Ursu
foto:Imago
Rapid s-a despărțit de Octavian Ursu foto:Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 15:55 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 16:17

Octavian Ursu (26 de ani, mijlocaș), s-a despărțit de Rapid. Anunțul a venit de la clubul giuleștean, prin intermediul rețelelor de socializare.

Venit La Rapid în ianuarie anul acesta de la UTA Arad, Ursu se desparte de Rapid, formație cu care a reușit promovarea în Liga 1 la finalul sezonului trecut.

Trecut pe linie moartă la Rapid de antrenorul Mihai Iosif, Octavian Ursu a fost lăsat să plece liber de contrat. Acesta a evoluat în 14 partide pentru giuleșteni sezonul trecut, reușind să marcheze un gol.

Rapid s-a despărțit de Octavian Ursu, mijlocașul ce a evoluat în 14 meciuri ale sezonului trecut, reușind să înscrie o dată, în victoria cu Dunărea Călărași (4-1). Mulțumim și mult succes în continuare, Tavi!, a scris Rapid pe contul oficial de Facebook.

150de mii de euro este cota lui Ursu, potrivit transfermarkt.

În Liga 1, Ursu a mai evoluat pentru UTA Arad, ASA Târgul Mureș și Universitatea Cluj.

Rapid, amendată de comisii

in cauza folosirii materialelor pirotehnice și a întârzierii startului jocului, clubul Rapid a fost sancționat de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, care a dictat un avertisment pentru giuleșteni, dar și o amendă de 5.000 de lei. 

„FC Rapid 1923 vs. AFC Chindia Târgoviște – Incidente – În baza art. 82.1 și 3 a și c, raportat la art. 83.2.d, cu aplicarea art. 12, 14 bis și 15 din RD, se sancționează clubul FC Rapid 1923 cu Avertisment și penalitate sportivă de 5.000 lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină.

Citește și alte știri despre Rapid:

A murit Fathi Taher, fostul finanțator de la Rapid!

CS Mioveni - Rapid, în etapa #2 » Echipe probabile + cote

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  23 Iulie 2021, 20:59

Medieseanul Oct Ursu, joaca numa la echipa de B... cand a ajuns in A toate l-au tinut o jumate de sezon si l-am lasat liber... sper B ... acol e locul lui. e slabut...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează