FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SAKARYASPOR

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA „Păruială” la meciul Rapidului, după ce giuleștenii au întors scorul! Săpunaru, pus pe glume: „Daa, impune-te!”

Rapid - Sakaryaspor în Antalya / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro) +27   FOTO
Rapid - Sakaryaspor în Antalya / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de , - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 18:16 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 19:12

Spiritele au escaladat în minutul 80 din Rapid - Sakaryaspor 3-3, după golul de 3-2 al formației bucureștene. În tabăra turcilor era să se lase cu bătaie!

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

Rapid a înregistrat un rezultat de egalitate în primul meci amical al iernii, 3-3 cu Sakaryaspor. Giuleștenii au condus o singură dată, cu 3-2, după ce au beneficiat de un autogol în minutul 80.

„Păruială” la meciul Rapidului cu Sakaryaspor

Reluarea jocului a durat mai mult decât ar fi trebuit, pentru că spiritele au escaladat în tabăra turcilor. 

Stoperul ghanez Isaac Donkor s-a luat la harță cu un om din propria echipă, membru al staff-ului tehnic! Mai mulți colegi de-ai fundașului au intervenit și au mers către banca tehnică pentru a-i despărți pe cei 2, inclusiv portarul lui Sakaryaspor.

Totul s-a încheiat cu înlocuirea lui Donkor, scos de pe teren în minutul 82. Meciul a fost apoi reluat.

În timpul răfuielii, Cristian Săpunaru comenta amuzat de pe margine, adresându-i-se unui coechipier de pe teren: „Daaa, impune-te! Piți, îl iei tu pe numărul 10, îl iau eu pe celălalt...”.

Donkor a jucat în Superligă!

Isaac Donkor, „scandalagiul” de astăzi, joacă pentru Sakaryaspor din iulie 2022, adus gratuit de la Adanaspor. El a ajuns în Turcia în septembrie 2020 și a trecut și prin România, evoluând la Universitatea Craiova între iulie 2018 și septembrie 2019.

La Craiova, Donkor a jucat 34 de meciuri, în care a înscris 1 gol și a pasat decisiv la alte două.

Rapid a remizat cu Sakaryaspor

Rapid s-a văzut condusă la pauza meciului și din nou în minutul 51, după numai 3 minute de la golul prin care Paul Iacob restabilise egalitatea. Albion Rrahmani a „dinamitat” partida odată ce a intrat pe gazon, în minutul 62.

Golgheterul kosovar, revenit după o accidentare gravă la gleznă, a fost activ, implicat în toate fazele de atac ale giuleștenilor. Efortul i-a fost răsplătit în minutul 73, când Rrahmani a transformat fără emoții un penalty pe care tot el îl obținuse, pentru scorul de 2-2. 

În ultimele 10 minute de joc s-au mai înscris două goluri. Prima dată a lovit Rapid, autogol Çağlayan Menderes în minutul 73, apoi stoperul turc s-a revanșat și a închis tabela la 3-3 cu o lovitură de cap extrem de puternică.

VIDEO Cătălin Cîrjan rămâne la Rapid: „Ne gândim la titlu!”

Tot despre Rapid - Sakaryaspor:

Toate cele 3 transferuri ale Rapidului au debutat » Cum s-au mișcat: unul satisfăcător, unul risipitor și altul truditor
Rapid
Toate cele 3 transferuri ale Rapidului au debutat » Cum s-au mișcat: unul satisfăcător, unul risipitor și altul truditor
Dificultăți tehnice :) » Cum a ajuns Rapid să fie „condusă” la 11 goluri în amicalul de astăzi
RAPID - SAKARYASPOR
Dificultăți tehnice :) » Cum a ajuns Rapid să fie „condusă” la 11 goluri în amicalul de astăzi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează