FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid se va şi întări în această iarnă, se pregăteşte o revenire în Giuleşti

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 14 decembrie 2012 18:20

Giuleştenii au în prezent un lot numeros şi încearcă să scape de aproximativ trei sferturi din jucătorii din lot, în special de cei cu salarii mari.

Aşadar, toate compartimentele vor fi afectate, chiar şi cel de portar, acolo unde Pecanha şi Albuţ nu vor să mai continue. Primul are oricum un salariu mare, 170.000 de euro pe sezon, iar al doilea nu mai vrea să rămînă în Grant din cauza suporterilor, care nu l-au agreat de la început.


În aceste condiţii, alb-vişiniii trebuie să mai aducă la echipă cel puţin un goalkeeper, iar o variantă o reprezintă revenirea lui Andrei Marinescu (26 de ani). Acesta a crescut în Giuleşti, iar acum e liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Severinul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
supereduardo10
supereduardo10  •  15 Decembrie 2012, 23:38

Bahh cu marinescu in poarta retrogradam..sper sa-l pastram pe brailian altfel e naspa

fibra
fibra  •  15 Decembrie 2012, 11:05

Dupa ce si+au batut joc toti de Marinescu cit afost la Rapid fiind tinut rezerva,daca se intoarce,inseamna ca isi merita soarta.

durul
durul  •  15 Decembrie 2012, 06:13

poate va vine Rica Raducanu ca sa aveti si portar si om de gol !!!!!!!miroase a matineu !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează