FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV // VIDEO Lovitură pentru Rapid: „S-a accidentat, nu mai joacă până la sfârșitul sezonului” + Omul momentului în Giulești, prins între agent și club: „Nu e etic ce fac”

Antonio Sefer / Sursă foto: GSP +44   FOTO
Antonio Sefer / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2022 10:45 / Actualizat marti, 12 aprilie 2022 12:08

Florin Manea, impresarul lui Antonio Sefer, a anunțat, la GSP Live, că mijlocașul giuleștenilor s-a accidentat și nu va mai evolua deloc până la finalul sezonului. 

Agentul de jucători susține că fotbalistul de 21 de ani ar fi intrat pe radarul unor echipe din Serie B, care l-au monitorizat la meciul cu FC Botoșani, 3-0, când a înscris un eurogol.

Invitat marți dimineață la GSP Live, emisiune moderată de Costin Ștucan, Manea a dezvăluit cu ce probleme medicale se confruntă Sefer, dar și numele cluburilor din Italia care l-au urmărit pe jucător. 

Veste URIAȘĂ pentru Rapid: aproape de a recupera baza ProRapid!
RAPID
Veste URIAȘĂ pentru Rapid: aproape de a recupera baza ProRapid!

Florin Manea anunță: „Antonio Sefer s-a accidentat, nu mai joacă până la sfârșitul sezonului”

„La meciul FC Botoșani - Rapid au fost invitați niște directori, printre care și Fabio Graziani, un agent pe care eu îl știu de 15 ani. A venit cu doi directori sportivi, unul de la Brescia și unul de la Pisa. I-am adus să-l vadă pe Toni Sefer. Intră în ultimul an de contract. Dacă nu i se prelungește și nu i se face nicio ofertă, corespunzătoare, normal că trebuie să-i caut o variantă. Căutările au început din iarnă.

Ar fi trebuit să vină și din Serie A, dar Toni s-a accidentat și nu va mai juca până la sfârșitul sezonului. Are o ruptură musculară la coapsa piciorului drept, trebuie să stea trei săptămâni. Mă bucur că a jucat bine măcar atunci, cu FC Botoșani. Cei care îl urmăresc l-au văzut și n-a fost prima oară”, a declarat Florin Manea, la GSP Live. 

Florin Manea „înțeapă” conducerea Rapidului: „Să mă sune pe mine dacă vor să se concretizeze ceva”

Florin Manea a mai spus pe parcursul emisiunii că Sefer va intra în vară în ultimul an de contract, „înțepându-i” pe oamenii din conducerea giuleștenilor.

„Până în momentul de față, nu m-a sunat nimeni (n.r. - pentru prelungirea contractului). Sper că cei de la Rapid știu că eu sunt agentul jucătorului și nu-l sună direct pe el. Sper din tot sufletul! 

Totuși, se pare că cei de la Rapid au o memorie scurtă, îl mai caută și direct, cu toate că nu este etic. Să mă sune pe mine dacă vor să se concretizeze ceva. Dacă mă vor suna pe mine, voi merge și vom discuta. Dacă ei îl doresc în continuare, n-am nicio problemă să-l las în continuare la Rapid. 

Dar Toni va decide. Depinde și de ofertele și de planul pe care îl avem. Nu exclud ca el să-și dorească să rămână în continuare la Rapid. El iubește acest club”, a declarat agentul. 

Sefer, la primul său gol în Liga 1. Și ce reușită!

La aproape 8 luni de la debutul oficial în Liga 1 pentru Rapid, Antonio Sefer a spart gheața și-a reușit primul său gol în cea mai importantă competiție din România. O adevărată bijuterie, din lovitură liberă de la 35 de metri

„Pielea mea este de găină, mă simt fotbalist, am marcat primul meu gol pe Giulești în prima ligă și sper să continui așa și să-i fac mândri pe fanii giuleșteni”, a fost mesajul lui Antonio la final.

Îl știu pe Sefer de la 15 ani. Mereu mi-a plăcut, l-am vrut la Dinamo și îl așteptam să ajungă la naționala de tineret. I-am zis să țină capul sus și că eu am încredere în el. I-am cerut să continue să muncească pentru că fotbalul îl va răsplăti. E un jucător în formare și în curând va ajunge la maturitate. 

A fost un gol senzațional. Dar cel mai mult mă bucur pentru echipă, pentru că era un moment greu. Știam că în primul sfert de oră din repriza a doua, Botoșani va ataca 

- Adrian Mutu, antrenor Rapid, după golul reușit de Sefer cu FC Botoșani

550.000 de euroe actuala cotă de piață a lui Sefer, conform Transfermarkt

Citește și alte știri despre Rapid:

Rapid pregătește revenirea în elită » Daniel Niculae, în tribună alături de milionarul pe care Angelescu îl vrea acționar

Veste URIAȘĂ pentru Rapid: aproape de a recupera baza ProRapid!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
valentindragobete
valentindragobete  •  12 Aprilie 2022, 23:03
Postat de ucluj2011 pe 12 Aprilie 2022, 20:25

Să știi că nu ar fi o idee rea!!! Cu puțin antrenament pentru condiția fizică... cred că ar da mai multe goluri decât mulți așa ziși atacanți de la noi. Și stai liniștit , Săpunaru mai joacă încă 2 ani "ca popa". Aleargă mai mult decît mulți fotbaliști cu 10 ani mai tineri... FRATE!!! Repet: să-l compari pe Ilie cu Săpunaru DUPĂ ce confirmă cât de cât , ceea ce înseamnă , să mai așteptăm măcar vreo 4-5 ani. După cum spunea cineva mai jos: "...daca as avea in buzunar de un ron cati s-au nascut talente si au murit sperante..."

Cum FRATE sa mai așteptăm 3-4 ani, lasă-l FRATE cel puțin vreo 10-15 să ajungă " valoros " ca săpun !

ucluj2011
ucluj2011  •  12 Aprilie 2022, 20:25
Postat de valentindragobete pe 12 Aprilie 2022, 15:55

" frate " n-ar fi mai bine să intre și mutu ?

Să știi că nu ar fi o idee rea!!! Cu puțin antrenament pentru condiția fizică... cred că ar da mai multe goluri decât mulți așa ziși atacanți de la noi. Și stai liniștit , Săpunaru mai joacă încă 2 ani "ca popa". Aleargă mai mult decît mulți fotbaliști cu 10 ani mai tineri... FRATE!!! Repet: să-l compari pe Ilie cu Săpunaru DUPĂ ce confirmă cât de cât , ceea ce înseamnă , să mai așteptăm măcar vreo 4-5 ani. După cum spunea cineva mai jos: "...daca as avea in buzunar de un ron cati s-au nascut talente si au murit sperante..."

argus
argus  •  12 Aprilie 2022, 17:20

"I-am adus să-l vadă pe Toni Sefer. Intră în ultimul an de contract. Dacă nu i se prelungește și nu i se face nicio ofertă, corespunzătoare, normal că trebuie să-i caut o variantă. Căutările au început din iarnă." Dupa ce declara ca a adus doi directori sportivi ca sa-i vada "marfa", fara ca sa anunte conducerea clubului eventualele conditii pentru prelungirea contractului acestuia, "rapidistul din tat-n fiu" face pe moralistul "...se pare că cei de la Rapid au o memorie scurtă, îl mai caută și direct..."! Mentalitate de ***! Cum vine asta? Sefer nu poate vorbi, trata direct prelungirea contractului? Clubul la randu-i, nu este in drept sa propuna jucatorului prelungirea contractului, FARA SA CEARA "APROBAREA" IMPRESARULUI? Ca interesul lui Sefer, ca al oricarui jucator de altfel, este ca transferul sa se faca cand are cota cea mai mare (acum se spune ca ar fi 500 mii Euro), cota conditionata de evolutii bune la echipa, nu conteaza pentru Manea, el vrea sa profite, sa-si incaseze "partea"! "Maria Sa" mai spune ca "...Dacă mă vor suna pe mine, voi merge și vom discuta...n-am nicio problemă să-l las în continuare la Rapid."!? cu adica "sa-l las"? El, parintii, Clubul, sunt "decazuti din drepturi"? Impresariaza un OM sau obiect?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close