FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Prăpăd! Rapid, umilită de Slavia Praga în amicalul de azi: șapte goluri încasate de echipa lui Adi Mutu

Rapid - Slavia Praga / Sursă foto: Facebook@ Rapid 1923
Rapid - Slavia Praga / Sursă foto: Facebook@ Rapid 1923

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2022 21:04 / Actualizat marti, 05 iulie 2022 22:10

Rapid a pierdut fără drept de apel amicalul jucat azi împotriva Slaviei Praga, vicecampioana Cehiei. Giuleștenii au pierdut cu 1-7, într-un meci în care Adi Mutu a folosit numeroși titulari.

Cantonamentul din Austria s-a încheiat cu un rezultat dezastruos pentru echipa care și-a propus play-off-ul în noul sezon. Rapid a fost umilită de cehii de la Slavia Praga, chiar dacă Mutu a apelat la mulți dintre fotbaliștii de bază, dar și la jucătorii transferați în această vară.

Rapid, umilită de Slavia Praga în amicalul de azi

La pauză, Slavia avea un avantaj de un singur gol, 1-0, însă Rapid a făcut o repriză secundă catastrofală. Trupa lui Mutu a mai încasat șase goluri și a înscris golul de onoare prin Vojtus, în minutul 70.

Formația utilizată de Adrian Mutu: Moldovan - Belu, Dr. Grigore, P. Iacob, J. Morais - Albu, Crepulja, Ciobanu - Pănoiu, Vojtus, R. Ilie

În repriza secundă, Mutu i-a trimis în teren și pe Sefer, Cristi Săpunaru, Costache sau Moise, alți jucători de bază de-ai giuleștenilor.

VIDEO Rapid - Slavia Praga 1-7 (meciul integral)

Marius Șumudică: „În momentul de față, Rapid nu are față de podium”

La scurt timp după încheierea partidei de verificare, Marius Șumudică, fost antrenor la Rapid și un om important din istoria giuleștenilor, a tras un semnal de alarmă cu privire la speranțele pe care fanii alb-vișiniilor și le-au pus înainte de noul sezon. 

Eu am spus, Rapid va avea probleme. În momentul de față, nu e o echipă de podium. Cu tot respectul, nu poate! Va avea viață grea și să prindă play-off-ul. Mă așteptam la mai mult, să aducă jucători de valoare, să aducă un vârf. Nu cred că sunt la valoarea celor de la Craiova, FCSB și CFR. 

Ar fi cea mi mare minune să câștige campionatul! Fanii Rapidului se gâdesc la podium. Văd specialiști care spun că va prinde podiumul, dar cred că va fi o minune. 

Depinde de ce va discuta Mutu cu jucătorii. A fost cel mai important meci amical, Slavia Paraga e o echipă care domină campionatul din Cehia. Un 1-7 e dureros. Dacă îl iei ca pe un duș rece, e bine. Dacă îți cade în picioare, nu e deloc bine. Uitați-vă ce program are Rapid, e infernal!

- Marius Șumudică, fost antrenor Rapid

VIDEO Denis Alibec recunoaște o ofertă bombă: ”Am vorbit cu cei de la Rapid! Dar mă gândesc că am jucat la Steaua”

Citește și alte știri de actualitate: 

5 concluzii după primul meci al sezonului » Cum „sabotează” Petrescu strategia clubului + schimbare importantă la CFR

EXCLUSIV Dinamo, la 3 zile de colaps total! Zăvăleanu, mesaj șocant în vestiar: „Banii până vineri sau faliment!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
ucluj2011
ucluj2011  •  07 Iulie 2022, 06:07
Postat de planetfun pe 06 Iulie 2022, 11:34

dar nu isi pastreaza continuitatea, stii tu, mortul de la groapa nu se mai intoarce, daca tot o dai pe istorie si farmecul vietii. si da fcsb e continuatoarea stelei, drum fara incetare din 1947 pana azi in div a. si cativa zeci incontinuu in preliminariile europene.

Oh , ba își păstrază continuitatea , este același club. Asta nu o decizi nici tu sau vreo mână de postaci care nu știu nimic dar cred că știu și vorbește frustrarea în ei , și nici eu nu o decid. O decide și AU DECIS-O LPF , FRF , UEFA , FIFA. Asta cu mortul de la groapă le place unor ca tine să repete , poate poate o crede cineva , dar nici voi cei CÂȚIVA nu credeți asta.

ucluj2011
ucluj2011  •  07 Iulie 2022, 06:02
Postat de planetfun pe 06 Iulie 2022, 13:42

am seriose dubii ca procedura a fost identica ca la rangers.

100% identică și la Rangers și la multe alte cluburi mai mari decât Rangers. La fotbal , falimentează societatea care sponsorizează clubul. Clubul , dacă are suporterii lângă el și o nouă societate , patroni care să investească la club merge mai departe. Un club de fotbal este INFINIT mai mult decât spălătoria de cartier sau fabrica de ciorapi care a dat faliment. Sa vorbit de asta de sute de ori în tot felul de emisiuni , reportaje , interviuri...

planetfun
planetfun  •  06 Iulie 2022, 13:43
Postat de Normal pe 06 Iulie 2022, 12:20

Rapid este singurul club, din Romania, cu traditie si performante !

afirmatia asta este lipsita de sens.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează