FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Directorul CNI, anunț de ultimă oră despre stadionul Rapid - Giulești: „Atunci se va putea juca acolo”

Stadionul Rapidului // foto: CNI
Stadionul Rapidului // foto: CNI

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 14:36 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 14:58

Rapid, club care și-a desfășurat meciurile de pe teren propriu pe Arena Națională în acest sezon, s-ar putea muta pe Stadionul Rapid - Giulești mai curând decât se anticipa.

Rapid este una dintre echipele-spectacol ale acestui început de sezon. Nou-promovata ocupă locul 3 în Liga 1 după 9 etape, cu 17 puncte adunate în urma unui început de stagiune în forță.

Până acum, Rapid a disputat cele 5 meciuri pe care le-a jucat în postura de echipă gazdă pe Arena Națională, cel mai mare stadion al țării. Odată ce Stadionul Rapid - Giulești va fi gata, alb-vișiniii intenționează să se mute în casa lor.

„Rapidul ar putea juca pe Giulești în prima săptămână din noiembrie”

În acest sens, o veste bună vine din partea lui Adrian Cefalan, directorul Companiei Naționale de Investiții (CNI). Acesta a anunțat că recepția stadionului va avea loc în octombrie, iar arena va putea găzdui evenimente la o lună de la acel moment.

„La începutul lunii octombrie, va avea loc recepția stadionului. Din acel moment, în maximum o lună se va putea juca pe Giulești. Nu ar trebui să fie nicio problemă cu avizele de la ISU, DSP și toate celelalte. Deci, din punctul meu de vedere, în prima săptămână din noiembrie, Rapidul ar putea juca pe stadionul Giulești. 

Asta, desigur, dacă nu s-ar amâna din alte considerente. Dar eu cred că arena ar trebui folosită cât mai repede, pentru a genera venituri”, a spus Adrian Cefalan, potrivit playsport.ro.

Recent, patronul Rapidului, Victor Angelescu, mărturisea că nu se aștepta ca echipa antrenată de Mihai Iosif să joace pe noua arenă din Giulești în acest sezon:

„Când am început campionatul, ne-am luat în calcul că nu vom juca în acest an calendaristic pe noul stadion, dar normal că aş fi foarte fericit dacă am prinde câteva meciuri în 2021 acolo”.

Cele 5 meciuri de acasă ale Rapidului

În acest sezon, Rapid a disputat 5 meciuri pe Arena Națională, media de spectatori fiind una impresionantă, peste cifrele obișnuite ale campionatului. În medie, la duelurile Rapidului de acasă, au asistat 14.850 de persoane.

  • 1-0 cu Chindia - 15.000 de spactatori
  • 0-0 cu Farul - 8.250 de spectatori
  • 1-0 cu FCSB - 35.000 de spectatori
  • 1-2 cu CSU Craiova - 11.000 de spectatori
  • 1-2 cu Gaz Metan - 5.000 de spectatori

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Un patron din Liga 1 pune presiune pe Gigi Becali: „Încă nu mi-am primit banii”

„A avut febră 39,4! Dinamo nu s-a interesat de starea lui de sănătate” » Ultimele informații despre Dario Bonetti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
risc_mix
risc_mix  •  20 Septembrie 2021, 21:25

Treaba romaneasca. Autorizarea unei constructii dureaza mai mult decat executia. Vai de mama noastra, nu ne mai facem bine

planetfun
planetfun  •  20 Septembrie 2021, 16:34

Multzuu PSD ! Singuri impotriva tuturor !

22cea
22cea  •  20 Septembrie 2021, 16:28

Dar stadionul de la sere ce venituri a avut pana acum ???

Vezi toate comentariile (10)
Comentează