FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid, pumn în gura presei! Bergodi n-a respectat embargoul și a intervenit imediat: „Nu îi tratăm ca pe niște interlopi!”

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2024 17:32 / Actualizat marti, 27 februarie 2024 18:12

Alexandru Albu (30 de ani) și Andrei Borza (18 ani) au fost surprinși într-un club de fițe din Copou după eșecul Rapidului cu Poli Iași (1-3). La conferința premergătoare meciului cu UTA Arad, de miercuri seară, ora 21:00, Lucian Ionescu, ofițerul de presă al echipei, a interzis jurnaliștilor prezenți să adreseze întrebări despre escapada celor doi, dar italianul Bergodi nu a fost de acord cu embargoul și a acceptat să vorbească despre incident.

După prima înfrângere a Rapidului din 2024, 1-3 cu Poli Iași, doi jucători din lotul lui Cristiano Bergodi au mers în club să se distreze. Alexandru Albu (30 de ani) și Andrei Borza (18 ani) au părăsit cantonamentul echipei și-au mers într-un club de fițe din Iași.

Șocant! Alexandru Albu și Andrei Borza au petrecut în club după înfrângerea Rapidului cu Poli Iași
RAPID
Șocant! Alexandru Albu și Andrei Borza au petrecut în club după înfrângerea Rapidului cu Poli Iași

Rapid a interzis subiectul escapadei lui Albu și Borza la conferință

La trei zile de la acel incident și la prima apariție publică a celor de la Rapid, ofițerul de presă al clubului, Lucian Ionescu, le-a interzis jurnaliștilor prezenți la conferința de presă organizată de club să adreseze întrebări despre acel eveniment.

Alexandru Albu în club la Iași
Alexandru Albu și Andrei Borza (cu spatele) în club la Iași
Alexandru Albu și Andrei Borza (cu spatele) în club la Iași
Alexandru Albu în club la Iași
Alexandru Albu în club la Iași
+2 FOTO

Anunțul a fost făcut înainte ca portarul Mihai Aioani și Cristiano Bergodi să analizeze meciul de miercuri seară, de pe Giulești, cu UTA Arad.

„Bună ziua. Bun venit la această conferință de presă! Înainte de a da cuvântul jucătorului nostru, Marian Aioanei, aș vrea să vă specific faptul că această conferință este dedicată strict meciului cu UTA. Nu se va discuta despre ceea ce probabil așteptați cu toți, despre cazul Albu-Borza” a fost introducerea lui Lucian Ionescu, ofițerul de presă al clubului.

Care a continuat și a declarat: „Rugămintea mea este să nu puneți întrebări pe această temă nici lui Marian și nici antrenorului. Să nu ne aflăm în situația penibilă de a spune: «Vă rog, următoarea întrebare!».

Vă rugăm să ne înțelegeți! În momentul în care clubul va lua o decizie, dacă va lua, oricare va fi ea, o vom comunica oficial. Nu vrem să ne băgăm în cancanuri și așa mai departe”.

Bergodi: „Două zile la echipa a doua! Le e rușine, săracilor, de mine și de ce-au făcut”

Cristiano Bergodi n-a ținut cont de mesajul ofițerului de presă și a vorbit despre escapada celor doi fotbaliști.

„Au primit pedeapsa. Au fost amendați. Am avut o discuție cu ei. Unul mi-a scris. Cu altul am vorbit, cu copilul. Au înțeles că au greșit, dar nu îi tratăm ca pe niște interlopi! Vom vedea zilele viitoare ce se va întâmpla cu ei. Iertarea e în creștinism, am făcut și eu greșeli...

Erau foarte dezamăgiți, mi-au cerut iertare și vom vedea după meciul acesta ce se va întâmpla. Au luat amendă... Nu e nicio problemă. Astăzi și mâine se antrenează doar cu echipa a doua. Nu putem să le dăm în cap! Le e rușine, săracilor, de mine și de ce-au făcut. N-aveau voie să facă asta. Dar nu suntem roboți”, a punctat Bergodi.

Totul despre Rapid - UTA Arad:

Citește și:

Rednic nu-i menajează pe Albu și Borza: „Nu știu când să bea. Numai de bani, bani, bani!”
RAPID
Rednic nu-i menajează pe Albu și Borza: „Nu știu când să bea. Numai de bani, bani, bani!”
Rapid nu are milă de Albu și Borza: „Sunt trimiși la echipa a doua și vor fi amenzi usturătoare!” » Cine decide când vor juca din nou + câți bani pot pierde
RAPID
Rapid nu are milă de Albu și Borza: „Sunt trimiși la echipa a doua și vor fi amenzi usturătoare!” » Cine decide când vor juca din nou + câți bani pot pierde

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
mirstelistu
mirstelistu  •  29 Februarie 2024, 07:43

Nu sunt interlopi sunt cocalari

Bumbisor
Bumbisor  •  28 Februarie 2024, 11:06

Degeaba bate aproporuri Bergodi, Francisco jr. nu a fost tratat ca un interlop ci a fost prins baut la volan si de aceea a fost dat afara de la Sepsi. A savarsit o infractiune.

godot
godot  •  27 Februarie 2024, 21:28

Ăștia se visează persecutați și campioni ai luptei pentru libertate în comunism, când ei nu rezistă la democrație elementară.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează