FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Mutu și-a adus fiul cel mic la antrenamentele Rapidului: „E înnebunit, toată ziua cere mingea. Abia îl domolesc!”

Tiago, încercuit
Tiago, încercuit

Articol de - Publicat joi, 11 august 2022 19:23 / Actualizat joi, 11 august 2022 19:27

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul lui Rapid, a avut o zi încărcată. 

Dimineața a făcut antrenament cu echipa, pregătind derby-ul de sâmbătă cu Petrolul. După-amiază a fost la conferința de presă premergătoare jocului de la Ploiești, iar apoi, în jurul orei 17:00, a ajuns la baza „Constructorul”, deținută de Dan Șucu, acționarul Rapidului. 

Dan Șucu reacționează, după ce Gigi Becali l-a luat peste picior: „Trebuie să mai mănânce multă pâine ca să ia el de la mine. Poate îi cumpăr tot Rapidul cu 3 milioane!”
RAPID
Dan Șucu reacționează, după ce Gigi Becali l-a luat peste picior: „Trebuie să mai mănânce multă pâine ca să ia el de la mine. Poate îi cumpăr tot Rapidul cu 3 milioane!”

Adrian Mutu, în vizită la „Constructorul” alături de fiul cel mic

Nu singur, ci însoțit de fiul său cel mic, Tiago Adrian Mutu, de numai 5 ani și 4 luni, care a început antrenamentele la una dintre grupele de copii ale giuleștenilor. Tiago a venit direct echipat, având un tricou cu numărul 10, evident. 

„Unde e mingea? Când ne dă mingea?” a fost prima reacție a piciului, imediat ce a coborât din mașină.

Tiago Mutu, „înnebunit după fotbal”

Antrenorul Rapidului a salutat părinții colegilor fiului său, i-a dat o sticlă de apă lui Tiago și l-a trimis singur la teren: „Hai, copii, mergeți, că noi nu avem voie!”. A dat tonul, pentru că, de ceva timp, regulile s-au schimbat la Rapid. 

Părinții au acces în bază, dar nu și la marginea terenului de antrenament, ci la o terasă amplasată ceva mai departe. 

„L-am adus la antrenamente de vreo două săptămâni pe Tiago. E mic, dar îi place, e înnebunit după fotbal. Face de două ori pe săptămână, dar el ar vrea zilnic. Toată ziua cere doar mingea

Când ajungem acasă, chiar și după antrenament, sare pe mine, «Hai, facem un fotbal?». Abia îl domolesc”, spune Mutu.

Cât timp Tiago era la antrenament, „Briliantul” a urmărit cum se lucrează la nivelarea solului pentru ultimul teren de la „Constructorul”. Unul de dimensiuni maxime, care va avea gazon hibrid, ca pe Giulești, dar de ultimă generație. 

Este terenul pe care se va pregăti echipa de seniori, peste aproximativ o lună, giuleștenii antrenându-se acum fie la Buftea, fie la Mogoșoaia.

Tiago cântă despre Rapid

Pe teren, Tiago e plin de energie. După încălzire, până să înceapă un exercițiu, un joc 3 la 3, a tot țopăit pe lângă minge, cântând „Hai, Rapid Giulești!”. E deja familiarizat cu cântecele galeriei, el asistând la meciurile de acasă ale echipei conduse de tatăl său.

Mai multe știri despre Rapid:

Reacția lui MM Stoica, după ce Mutu le-a spus apropiaților că i-ar vrea pe Florinel Coman și Olaru la Rapid: „Astea sunt prețurile”

A auzit de bugetul uriaș de transferuri și i-a propus lui Mutu fotbalistul momentului din Superligă: „Îmi place foarte mult”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  12 August 2022, 12:27

Respect Adi Mutu! Cine știe , poate că Tiago o va lua pe urmele tale! Ar fi extraordinar. Mult succes în tot ceea ce vă doriți de la viață!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează