FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

„Asta înseamnă că Dan Șucu nu are bani” » Finanțatorul Rapidului, luat la rost de Dănuț Lupu

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2023 07:31 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2023 09:38

Dănuț Lupu a analizat lupta la titlu și s-a declarat nemulțumit de conducerea Rapidului.

Fost mijlocaș la Dinamo și Rapid, Dănuț Lupu mizează pe CFR Cluj în duelul pentru câștigarea Superligii și critică strategia clubului alb-vișiniu, care nu a transferat niciun jucător în această iarnă.

Fostul jucător de la FCSB, Dinamo, Rapid și Craiova se destăinuie într-un interviu pentru GSP: „Două momente pe nu le voi putea uita niciodată”
FARUL
Fostul jucător de la FCSB, Dinamo, Rapid și Craiova se destăinuie într-un interviu pentru GSP: „Două momente pe nu le voi putea uita niciodată”

Dănuț Lupu critică Rapidul: „Asta înseamnă că Dan Șucu nu are bani”

„Trebuie să recunoaștem, Gică face un lucru extraordinar de bun la Farul. Dar nu cred că acei copii au puterea necesară pentru a duce lupta la campionat până la sfârşit. Eu mai mult mi-aş dori să ia Farul campionatul decât CFR, dar Dan Petrescu, cu jocul ăla urât al lui, încă îşi face treaba. 

Rapid nu cred că are puterea necesară de a câștiga campionatul. Eu cred că tot CFR-ul e favorită şi anul ăsta. 

Ca să faci transferuri, îţi trebuie bani. Domnul Șucu, atât timp cât nu face transferuri, înseamnă că nu are bani. Sau poate cei de la Rapid nu au găsit jucători pe care îşi doresc să-i aducă, dar mai e timp. Orice transfer ar face, nu cred că Rapid are puterea necesară de a lua campionatul”, a spus Dănuț Lupu, la OrangeSport.

Ce mutări a făcut Rapid în această iarnă

  • Antrenor: Adrian Mutu (confirmat)
  • Veniri: -
  • Reveniri: -
  • Plecări: Mățan (Columbus), Vojtus (liber), Marzouk (liber), Dussaut (liber)

Am nevoie de jucători. Clubul știe ceea ce gândesc eu. Împreună am decis să mai aducem jucători. Aștept, sper să vină cât mai repede

- Adrian Mutu, pe 7 ianuarie

Dan Șucu, al doilea cel mai bogat patron din Liga 1

Gigi Becali, patronul FCSB e cel mai bogat patron din fotbalul românesc, cu o avere estimată între 325 și 425 de milioane de euro. În spatele latifundiarului din Pipera vine unul dintre investitorii Rapidului, Dan Șucu, cu 135-145 de milioane de euro în conturi.

Dan Șucu, patronul Mobexpert și unul dintre finanțatorii clubului Rapid, e pe locul 56 în România. Cu o valoare estimată la 135-145 milioane de euro, Șucu câștigă din mobilă, presă și fotbal.

Invitat în luna octombrie a acestui an la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu„ și întrebat despre averea sa, la acel moment estimată la 120 de milioane de euro, Șucu a precizat: „Părerea mea este că acolo e cam o treime din valoare”.

VIDEO Alexandru Albu, după cantonamentul Rapidului din Antalya: „Am avut meciuri bune”

Citește și: 

Cum îl vede Săpunaru pe antrenorul Adrian Mutu: „Când a venit la noi, era ciudat să-l numesc așa” + ce spune despre retragere

Vor să le ia numele și trofeele celor de la Rapid » Urmează decizia Curții de Apel: „Au folosit marca fără să anunțe, în baza ei s-au numit așa”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (50)
Dobermannul
Dobermannul  •  17 Ianuarie 2023, 15:57
Postat de jabs pe 17 Ianuarie 2023, 11:07

asta e, neatentia. Scuze. Dar pana acolo sa faci lumea proasta e cam mult, nu crezi ??? Iar asta cu prost de mic, probabil ca e autocaracterizarea ta. Si acum doar te joci. O zi minunata !!!

Sunt oameni care intra nu sa comenteze pro sau contra ca suntem cu totii fani a unor echipe aflate in competitie intre ele ci doar sa injurieze. Asta e educatia primita in cei 7 ani de acasa.

jabs
jabs  •  17 Ianuarie 2023, 11:07
Postat de sadiku_is_back pe 16 Ianuarie 2023, 12:49

Te bagi ca prostul in seama ...i-am raspus unui prost ...si ma trezesc cu un alt prost "pe cap" ....era vorba de rapid si fcsb ...prostul celalalt zicea ca rapid nu are sanse in fata fcsbului ...2-0 in tur 1-3 in retur ...ce trebuie facut ?? Sa ne dam seama cine a fost mai bun ?? Aplicam golul din deplasare ?? Rejucam sau penalty ??? Ce sa intelegi tu ...esti pogonici de mic

asta e, neatentia. Scuze. Dar pana acolo sa faci lumea proasta e cam mult, nu crezi ??? Iar asta cu prost de mic, probabil ca e autocaracterizarea ta. Si acum doar te joci. O zi minunata !!!

liga2egaldesfiintare
liga2egaldesfiintare  •  16 Ianuarie 2023, 22:03
Postat de sadiku_is_back pe 16 Ianuarie 2023, 21:13

Vesnica pomenire !!! Karagandy, Saburtalo, Viking, Silkeborg, Alashkert, Milsami Orhei, Maccabi Haifa, Backa Topola ....2 Pogoane , 4 Rakie !!

tibi iq 33 strikes back,tu pui acolo echipe pe care le-am eliminat si echipe din amicale? ha haha. umilinta *** pentru tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează
Close