FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile de la Rapid » Până și soția patronului se băga peste antrenor: „Trimitea mesaje, se implica în detalii tehnico-tactice”

Burcă a făcut dezvăluiri incredibile de la Rapid / foto: GSP
Burcă a făcut dezvăluiri incredibile de la Rapid / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2021 10:37 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 11:40

Ovidiu Burcă (41 de ani), personaj cu puternice legături la Rapid în ultimii ani, plecat din Giulești în 2021, a vorbit în direct la GSP Live despre modul în care familia controversatului Valerii Moraru a condus clubul alb-vișiniu între 2014 și 2016.

Burcă s-a alăturat proiectului alb-vișiniilor în 2015, când „la putere” era Valerii Moraru. Fostul fundaș a fost, pe rând, președinte, director tehnic la Academie, apoi antrenor la juniori. Izgonit recent din club, Burcă a făcut dezvăluiri de impact despre lucrurile „oculte” petrecute în trecut în Giulești. 

Fostul oficial a relatat câteva episoade reprezentative, cum ar fi momente în care Violeta, soția lui Valerii Moraru, se implica activ în tactica echipei. 

Ovidiu Burcă: „Nu eram de acord cu modalitatea lor de a gestiona clubul”

„Dacă aș fi vrut să rămân la Rapid, eu și acum aș fi fost la Rapid. La fel și cu familia Moraru. Am ajuns într-un conflict cu familia Moraru pentru că nu eram de acord cu modalitatea lor de a gestiona clubul. M-am trezit într-o dimineață cu un jucător, care avea un impresar ce spunea că trebuie să-i facem contract. Eu am spus: «Exclus!». 

Jucătorul fusese trimis de băiatul lui Valerii Moraru. El nu se încadra în cerințele tehnico-tactice. Și doamna Moraru se pricepea (n.r. - râde). Dar noi ne-am opus. Atunci, eram președinte, dar mai era un administrator special și un administrator judiciar. Oricum, răspunsul nostru a fost nu de la bun început. Ne-am certat, au spus că vrem să conducem pe banii lor”, a afirmat Burcă. 

Dezvăluiri incredibile de la Rapid » Până și soția patronului se băga peste antrenor: „Trimitea mesaje, se implica în detalii tehnico-tactice”
Valerii și Violeta Moraru / Sursă foto: Arhivă GSP

Burcă: „Doamna Moraru trimitea mesaje”

„Până la urmă, băiatul s-a antrenat cu noi, dar nu a jucat vreun minut. Relația mea cu familia Moraru a fost tensionată pentru binele Rapidului. La primul meci oficial al lui Dan Alexa, am primit un mesaj pe telefon: «Schimbați numărul cutare cu numărul cutare». Eu eram în tribună. Trebuia să transmit. 

Mesajul venea de la familie. Și doamna trimitea mesaje, se implica inclusiv în detaliile tehico-tactice ale jocului. Am băgat telefonul în buzunar, bineînțeles că n-am transmis nimic. Nu-ți imaginezi ce ședință de 3-4 ore am avut cu familia Moraru. Nu m-a dat afară, nu găsea unul mai bun decât de mine sau mai prost plătit decât mine”, a spus Ovidiu Burcă, la GSP Live. 

Valerii Moraru a falimentat Rapidul

Istoria recentă a giuleștenilor se leagă și de numele lui Valerii Moraru. Venit în 2014 ca un mare salvator, moldoveanul Moraru e personajul care a falimentat definitiv clubul vișiniu, plecând după două sezoane și jumătate din Giulești.

Afacerile lui Valerii Moraru s-au dovedit un adevărat fiasco pe toate planurile, acesta fiind considerat vinovat și pentru decăderea firmelor Perla Covasnei şi Azuga Waters.

2000e anul în care familia Moraru a pătruns pentru prima oară pe piaţa românească de business, cînd au cumpărat acţiuni la „Berea Azuga”

Citește și alte știri de actualitate: 

Nicolae Stanciu, clinciuri cu suporterii după meci » „Tricolorii”, huiduiți: „Rușine să vă fie” + reacția fotbalistului

VIDEO Ianis Hagi a făcut fericit un copil din tribunele Arenei Naționale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  06 Septembrie 2021, 17:20
Postat de chronic pe 06 Septembrie 2021, 13:33

incearca sa contrazici ce am zis, ca vad ca nu reusesti. echipa nu e in europa de 4 ani si nu s-a distrus, tot pe locul 2 mai tot timpul.

Tu nu intelegi un argument simplu. Ce performanta a mai reusit fcsb de cand a iesit ciobanul de la puscarie. In sezonul ala a luat titlul la mustata doar pentru ca ASA le-a dat alora de la Otelul (deja retrogradati si faliti) tricouri sa se joace meciul :))) Dupa care nimic, zero, canci, esecuri pe linie, eliminari din ce in ce mai rusinoase din Cupele Europene culminand sezonul asta cu Karaganda. Iar ca transferuri n-a mai adus decat liberi de contract sau pe sume derizorii gen Cordea, iar la vanzare a inceput sa se vada disperarea ca in cazul lui Morutan (sau Tanase, cu clauza de 3 milioane etc). Ce anume nu intelegi?

2097996133624094
Marian Pricop  •  06 Septembrie 2021, 13:48

Băi nene, e de știut, niciodată, dar absolut niciodată nu intri cu moldovenii în afaceri! Cum sa aduci un rusofil sa fie în "cârdășie" cu Rapidul? OMUL ALA ERA ÎN CONTRADICȚIE CU SPIRITUL RAPIDULUI. NICIODATĂ!

chronic
chronic  •  06 Septembrie 2021, 13:33
Postat de anatol_karagandici pe 06 Septembrie 2021, 11:54

Da, da , sigur :))) De-aia l-a adus acum pe Edi cu contract beton anti-cioban :))) In realitate, de cand a iesit de la puscarie ciobanul a facut praf si fcsb si nationala.

incearca sa contrazici ce am zis, ca vad ca nu reusesti. echipa nu e in europa de 4 ani si nu s-a distrus, tot pe locul 2 mai tot timpul.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează