FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cu Dugandzic vândut, Rapid anunță un transfer nou în atac

În dreapta, Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid // foto: Imago Images
În dreapta, Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat miercuri, 06 septembrie 2023 18:39 / Actualizat miercuri, 06 septembrie 2023 21:07

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, a anunțat că giuleștenii vor încerca să aducă un atacant care să-l înlocuiască pe Marko Dugandzic (29), a cărui plecare la Al Tai, în Arabia Saudită, este iminentă.

Rapid a bătut palma cu saudiții de la Al Tai pentru transferul lui Marko Dugandzic, golgheterul campionatului trecut și al echipei în acest început de sezon.

Chiar dacă Cristiano Bergodi are sub comanda lui alt atacant în vogă, pe kosovarul Albion Rrahmani, conducerea nu vrea să continue sezonul cu un singur vârf experimentat. Acționarul minoritar Victor Angelescu a anunțat că executivii din Giulești caută un jucător care să-l înlocuiască pe Dugandzic. 

Șucu spune că a aflat abia astăzi despre transferul lui Dugandzic: „Dacă ar fi după mine, n-ar pleca”
RAPID
Șucu spune că a aflat abia astăzi despre transferul lui Dugandzic: „Dacă ar fi după mine, n-ar pleca”

Cu Marko Dugandzic vândut, Rapid caută alt atacant: „Domnul Bergodi o să se uite pe ce propunem noi”

„Îi mulţumim foarte frumos lui Marko pentru ce a făcut la Rapid, a fost golgheterul campionatului. Este o ofertă bună pentru Rapid şi mai ales, este o ofertă bună pentru el. La vârsta lui, era normal să îl lăsăm să plece pentru că va avea un salariu foarte mare.

Până la urmă e golgheterul campionatului. Pare că Rrahmani este un jucător care poate să îl suplinească. Vom face tot posibilul să aducem un alt atacant ca să nu rămânem doar într-un singur atacant”, a afirmat Angelescu astăzi, conform as.ro.

Acționarul Rapidului a explicat și cum va decurge căutarea: „Domnul Bergodi o să se uite pe ce propunem noi”.

Rapid poate alege doar dintre jucătorii liberi de contract, întrucât fereastra de transferuri s-a închis deja în România. 

Varianta Alexandru Stan

Tot astăzi, după tragerea la sorți pentru grupele Cupei României, Ionuț Voicu, delegatul Rapidului, a afirmat că tânărul atacant Alexandru Stan, în vârstă de 17 ani, va primi mai multe șanse în acest sezon.

„Rămânem fără golgheter, îi urăm multă baftă lui Marko. Ne-a ajutat foarte mult, Rrahmani este acum numărul 1. Sunt sigur că va face față cu brio și vom vedea ce va fi pe viitor. Deocamdată îi avem pe Rrahmani și un copil în care credem foarte, foarte mult, Stan.

Dacă tot îi creștem ar trebui să le dăm și lor șanse. Fiecare fotbalist ar trebui să aibă șansa lui și ar trebui să profite din plin”, a afirmat Voicu.

Stan a ajuns la Rapid în vara lui 2022, de la CS Giganții Vărăști. El și-a prelungit recent contractul cu Rapid până în 2027.

Stan are două apariții la prima echipă a Rapidului, bifate sezonul trecut, una dintre ele chiar în ultima etapă, la 5-1 cu FCSB, când a intrat pe finalul meciului.

Mai multe știri de actualitate:

Impresiile lui Alibec după 3 săptămâni în Qatar: „Asta e marea problemă, cu siguranță””

Cei 4 pași obligatorii pe care Dinamo trebuie să-i urmeze pentru a ieși din insolvență

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează