FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Angelescu reacționează după solicitarea bizară a lui Florin Manea: „O aberație!”

Articol de - Publicat luni, 01 august 2022 17:25 / Actualizat luni, 01 august 2022 17:43

Victor Angelescu, finanțatorul Rapidului, reacționează după informația prezentată în exclusivitate de GSP: impresarul Florin Manea, plecat de doi ani de la giuleșteni, vrea să someze clubul să-i achite câteva datorii importante, inclusiv 30% din transferul lui Rareș Ilie la Nice, adică aproape 600.000 de euro.

  • CONTEXT: Manea ar fi încheiat un contract de colaborare de management sportiv cu Rapid, în 2018, contract conform căruia impresarul ar fi primit un bonus de succes de 30% pentru fiecare transfer pe care clubul l-ar fi realizat.
  • Inițial, impresarul ar fi vrut doar 15%, dar clubul ar fi mărit miza, oferindu-i 30%.
  • Astfel, Manea revendică 30% din banii primiți de clubul alb-vișiniu de la Nice pe Rareș Ilie, adică peste jumătate de milion de euro.
Lovitura verii pentru Dinamo: șanse mari pentru un acord cu Nicolae Badea + alte două vești importante
dinamo
Lovitura verii pentru Dinamo: șanse mari pentru un acord cu Nicolae Badea + alte două vești importante

Victor Angelescu, finanțator Rapid: „Nu v-ați obișnuit cu aberațiile lui Florin Manea?”

Contactat de Gazetă, Angelescu neagă categoric orice drept pe care Manea l-ar avea acum la Rapid: „Florin Manea nu mai e în club, contractul lui s-a terminat, a expirat. Nu a existat nicio clauză de acest gen, nu are nicio legătură el cu Rareș Ilie! E o aberație! Orice contract are o dată scadentă, iar contractul lui a expirat. Nu v-ați obișnuit ce aberații vorbește Florin Manea? El a plecat cu scandal atunci... Pentru mine e un subiect închis”.

Florin Manea a plecat de la Rapid în 2020, dar el pretinde că e încă în vigoare contractul său, deoarece actele de despărțire dintre părți nu ar fi fost înregistrate oficial. Impresarul s-ar orienta spre instanțe pentru a soma clubul să-i livreze banii. Manea e dispus să ajungă la TAS pentru sumele de bani, fiind susținut de Ruxandra Argăseală, fiica lui Vali Argăseală, care e avocat sportiv.

Florin Manea, despărțire cu scântei de Rapid

Florin Manea a plecat de la Rapid în 2019, ca urmare a neînțelegerilor cu fostul antrenor Daniel Pancu. Agentul a ajuns în conducerea Rapidului, unde a ocupat funcția de director sportiv, ca urmare a insistențelor suporterilor. Vocea peluzei a cerut atunci angajarea fiului lui Nicolae Manea, o legendă a vișiniilor.

Victor Angelescu: „Să fie clar: reinvestim toți banii primiți pentru Rareș Ilie!”

Votează AICI „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”! » Iată cine sunt nominalizații pentru luna iulie
CEI MAI BUNI
Votează AICI „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”! » Iată cine sunt nominalizații pentru luna iulie
Ce e în mintea lui Adrian Mutu? Rapid vrea un jucător ofensiv care NU știe să înscrie
RAPID
Ce e în mintea lui Adrian Mutu? Rapid vrea un jucător ofensiv care NU știe să înscrie

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
ucluj2011
ucluj2011  •  01 August 2022, 20:32

Manea , un frustrat și un îmbârligător. Un om de nimic. Sunt SIGUR că în curând va fi persona non grata în Giulești. Ce om de doi lei!!!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  01 August 2022, 19:51

V-a batut " Cuiul lui Pepelea " in grinda la Giulesti si are clauza sa vina sa il vada cand vrea el ! :))))))))))))))))) ....si va cere si bani daca rugineste si nu il ingrijiti cum trebuie .... :))))))))))))))))

unurtr
unurtr  •  01 August 2022, 18:53

Florin Manea, acest Horia Manoliu mai gras. Normal, doar e prieten cu Ovidiu Burca!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează