FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV / VIDEO Patronul Rapidului, luat la țintă la GSP Live: „Problema lui e că nu are bani”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021 13:11 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 13:28

Impresarul Florin Manea a fost prezent în această dimineață la GSP LIVE. El a vorbit despre situația Rapidului și despre patronul clubului, Victor Angelescu.

Fost director sportiv la Rapid până în iunie 2020, impresarul spune despre patronul giuleștenilor că nu are banii necesari să conducă echipa spre câștigarea titlului în Liga 1.

VIDEO De ce nu are încredere Florin Manea în Victor Angelescu: „Problema lui e că nu are suficienți bani”

„Aveam eu nevoie să stau să mă certe Angelescu? Nu. Dar era vorba de Rapid. Acum nu m-aș duce nici dacă îmi dau milioane.  Am spus că nu mă duc atât timp cât e Victor Angelescu acolo. Nu-l urăsc, dar nu pot să lucrez cu el.

Nu cred că va putea la campionatul. Are o mare deficiență. Nu are bani cum crede lumea. Nu are, nu are! Nu e chiar așa.  Baza Coresi a cumpărat-o domnul Șucu. Dacă ești așa bogat, nu ai bani să cumperi baza? 

Cu tot respectul, dar nu are banii lui Gigi sau Rotaru. El a gândit-o bine, vrea să conducă pe banii altora. Este un om abil, și-a mascat greșelile ”, a spus Florin Manea la GSP LIVE.

Impresarul susține și că actualul antrenor, Mihai Iosif, nu a primit o mărire de salariu, după ce a dus echipa în Liga 1.

„Nu vreau să mai vorbesc. E treaba lui Miță. Nu poate să ne arate contractul. Din gură, poate. Nu cred că poate susține ce declară, că i-a făcut contract de Liga 1. Dacă e așa, nu mai vin la nicio emisiune!”, a adăugat Manea.

Citește și: 

Ultrașii Rapidului au făcut show alături de Vladimir Bozovic, în ziua în care muntenegreanul a împlinit 40 de ani!

Anunț-șoc în Giulești » O piesă de bază a Rapidului se gândește la retragere: „Vreau să mă apuc de futsal!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
ucluj2011
ucluj2011  •  18 Noiembrie 2021, 22:12

Alt atârnător care se supără ca măgarul pe sat că Angelescu nu ia mai suportat incapabilitatea!!!

talpaiadului
talpaiadului  •  17 Noiembrie 2021, 20:02
Postat de octavianus pe 17 Noiembrie 2021, 11:13

interviul este tendentios, nu are, nu are bani, nu are, nu a marit salarii, etc......eu asa stiu, cainele moare de drum lung si stim noi cine moare de grija altuia, genul asta de oameni pentru mine, care baga batul prin gard sunt un mare ZERO, multi vin si se dau mari rapidisti dar la concret nu au facut si nici nu fac nimic pentru echipa asta, sa faca mai intai si pe urma sa vorbeasca, faptul ca-l cheama Manea nu-i da nici un drept sa faca valuri, sa vorbeasca despre Gigi si Rotaru daca vrea ca vad ca aia au bani, sa lase rapidul, sau este prea liniste la echipa si nu stiu unii cum sa strice atmosfera ? este avocatul lui Mita ?

Deci pe tine te deranjeaza ca a spus ceva care tie ti se pare tendentios, daca spunea de bine era super, nu mai era un mare zero si avea si dreptul sa vorbeasca despre Rapid. Exact ce am spus eu in comentariul anterior, ca recurgeti la jigniri in loc sa combateti cu argumente afirmatiile care nu va convin. Are suficenti bani Angelescu pentru a cumpara si plati jucatori cu care Rapidul sa poata castiga campionatul? I-a fost marit salariul lui Mita Iosif dupa promovarea in prima liga? Sunt totusi niste intrebari logice , care ar trebui sa-i intereseze in primul rand pe rapidisti.

397732904465528
Octavian Go  •  17 Noiembrie 2021, 19:35

Auziti ce spune acest domn: Atata timp cat Angelescu e la Rapid el nu poate lucra acolo! Bai baiatu' lui tata, singurul tau merit e ca esti fiul lui Nae Manea, fapt ce te-a ajutat sa castigi niste bani usor, ca jucator talentat n-ai fost, o meserie n-ai invatat si nici cartea nu ti-a placut. Crezi ca Rapidul plange dupa serviciile tale? Eu zic ca e un castig pentru club faptul ca nu mai colaboreaza cu tine.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează