FOTBAL  »  Superliga  »  ANIVERSARE

VIDEO Ultrașii Rapidului au făcut show alături de Vladimir Bozovic, în ziua în care muntenegreanul a împlinit 40 de ani!

Fanii Rapidului l-au sărbătorit pe Vladimir Bozovic
Fanii Rapidului l-au sărbătorit pe Vladimir Bozovic

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 07:45 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 08:09

Suporterii Rapidului nu l-au uitat pe Vladmir Bozovic, fostul fundaș stânga inconfundabil al giuleștenilor. Ultrașii s-au deplasat în Muntenegru, în ziua în care acesta a împlinit 40 de ani.

Au trecut 9 ani de când Bozovic a plecat de la Rapid, dar suporterii rapidiști nu l-au uitat pe devotatul fotbalist muntenegrean. În ziua în care a împlinit 40 de ani, fanii alb-vișiniilor s-au gândit să-i facă o surpriză de proporții lui „Bozo”.

Anunț-șoc în Giulești » O piesă de bază a Rapidului se gândește la retragere: „Vreau să mă apuc de futsal!”
RAPID
Anunț-șoc în Giulești » O piesă de bază a Rapidului se gândește la retragere: „Vreau să mă apuc de futsal!”

Fanii Rapidului l-au sărbătorit pe Vladimir Bozovic

Imaginile publicate pe paginile de Facebook ale Peluzei Nord sunt spectaculoase. Aproximativ 40 de suporteri rapidiști au străbătut o distanță considerabilă pentru a fi alături de Bozovic la ceas aniversar. Acolo, au dat tonul petrecerii: au cântat împreună câtece de galerie și imnul Rapidului, fanii scandându-i numele la scenăm deschisă, într-o atmosferă ca pe stadion.

„Fără voi eu sunt nimic, cu voi sunt cel mai puternic băiat. Nimeni nu a făcut ce ați făcut voi pentru mine”, le-a transmis Vladimir Bozovic fanaticilor suporteri ai Rapidului.

Galeria Rapidului s-a deplasat în Serbia pentru a-l sărbătorii pe Vladimir Bozovic

Galeria Rapidului l-a sărbători pe Vladimir Bozovic într-un mare stil! 🇱🇻🙌 Peluza Nord - Rapid București s-a deplasat în Serbia pentru a-l sărbătorii pe fostul nostru jucător muntenegran, Bozovic. Imaginile vorbesc de la sine.

Publicată de Giulestenii pe Sâmbătă, 13 noiembrie 2021

Vladimir Bozovic are statut de legendă la Rapid

Vladimir Bozovic a jucat la Rapid în perioada 2007-2012 și a adunat peste 130 de meciuri, în care a înscris trei goluri. Muntenegreanul este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști străini care au evoluat în Liga 1. 

După despărțirea de Rapid, Bozovic a revenit în mai multe rânduri ca spectator la meciurile echipei, indiferent de liga în care vișiniii au jucat. „Când i-am revăzut pe fani, cînd am auzit cum cîntă, am simțit că mor! Voiam să mănînc terenul, să intru și să mă lupt cu toți adversarii. Am fost atât de fericit cînd i-am auzit strigîndu-mi numele, e ceva ce nu pot descrie”, declara fundașul în urmă cu mai mulți ani, când a stat în tribună la un meci cu CSU Craiova.

157 de meciuriși 3 goluri a strâns Bozovic pentru Rapid, pentru care a evoluat între 2007 și 2012

Citește și alte știri de actualitate:

Daniel Niculae, răspuns dur pentru antrenorul care face lobby pentru demiterea lui Mihai Iosif: „Om răuvoitor, să-și vadă de haita lui!”

Anunț-șoc în Giulești » O piesă de bază a Rapidului se gândește la retragere: „Vreau să mă apuc de futsal!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
ahoe1923
ahoe1923  •  16 Noiembrie 2021, 03:08

La multi ani, Bozovic!

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  15 Noiembrie 2021, 03:58

La mulți ani binecuvântați!

ucluj2011
ucluj2011  •  14 Noiembrie 2021, 17:36

Minunat!!! MI-NU-NAT!!! La Mulți Ani Bozovici!!! Multă sănătate!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează