FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Niculae, răspuns dur pentru antrenorul care face lobby pentru demiterea lui Mihai Iosif: „Om răuvoitor, să-și vadă de haita lui!”

Daniel Niculae
Daniel Niculae

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2021 20:00 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 21:44

Daniel Niculae, președintele celor de la Rapid, i-a răspuns lui Valeriu Răchită, care declarase la GSP Live că încearcă să-l convingă pe patronul giuleștenilor să-l înlocuiască pe Mihai Iosif de la „cârma” echipei.

„Domnul Răchită să-și vadă de haita dumnealui sau de treaba dumnealui. Sunt oameni la Rapid care știu ce au de făcut. Cariera lui Mihai Iosif este mult mai îmbelșugată decât a domnului Răchită. 

Să-și țină sfaturile pentru dânsul sau pentru echipa pe care o manageriază. El n-are nicio legătură cu Rapidul. Asta e o declarația de om răuvoitor”, a declarat Daniel Niculae potrivit digisport.ro

Valeriu Răchită: „Încerc să-l conving pe Angelescu să pună un alt antrenor”

Cu Mihai Iosif la cârmă, Rapid a promovat în Liga 1 și are un început de sezon peste așteptări. La finalul turului, alb-vișiniii ocupă locul 5, cu 26 de puncte acumulate în 15 meciuri.

Totuși, echipa a întâmpinat dificultăți în prima parte a stagiunii, îndeosebi din cauza situației lui Iosif, care nu deține licența PRO, aceea care-i permite să ofere indicații jucătorilor în timpul meciului și să se prezinte la interviuri și conferințe de presă.

În acest context, Valeriu Răchită spune că Mihai Iosif ar trebui înlocuit. În direct la GSP Live, fostul fundaș l-a caracterizat pe Iosif drept un „băiat bun, cu rezultate, dar fără prea multă școală”, și a pus sub semnul întrebării abilitățile sale tehnico-tactice.

„Eu vorbesc destul de des cu Victor Angelescu, tot încerc să-l conving să pună un antrenor 100%, unul care să aibă mână liberă. 

Jucătorii să știe că acel antrenor are licență, că este cel care decide și vorbește după meciuri, să nu fie doar un băiat bun, cu rezultate, dar fără prea multă școală, care vine din rândul suporterilor, dar care, iertat să fiu, nu poate să se ridice la nivelul Ligii 1. 

Iar Rapid este un fenomen, s-au făcut investiții. Să ne uităm la linia de apărare, este probabil una dintre cele mai bune din campionat. Dacă ai un portar decent, o linie de fund stabilă și un mijlocaș defensiv, poți juca cu foarte multe echipe din Liga 1 fără să primești gol. 

Pe faza de atac îl ai pe Bălan, care printr-o lovitură liberă, o execuție, îți poate aduce un gol, și uite că s-a făcut tactica. Se vede cu ochiul liber că la Rapid nu există antrenorul principal, ci unul secund”, a spus Răchită.

Citește alte știri din Liga 1:

Deian Sorescu poate pleca de la Dinamo! Șumudică îl vrea în Turcia: „Vreau să facem tot posibilul ca să-l luăm”

FCU Craiova, pe locul 1 în Europa! Adrian Mititelu a egalat un record prin angajarea lui Eugen Trică

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (13)
csaba
csaba  •  10 Noiembrie 2021, 20:01

Stil românesc, să moară și capra vecinului !!

1599701630301424
Ovidiu Zvijinschi  •  10 Noiembrie 2021, 19:25

Poate ma lamureste si pe mine cineva, in ce calitate face Rachita aceste comentarii ? Are ceva personal cu Mita sau are anumite probleme impotriva Rapidului. In orice caz aceeste declaratii mi se par complect deplasate. Rapidul are multi " prieteni " iar unul in plus nu conteaza. Hai Rapid, Realul din Giulesti.

tororosso
tororosso  •  10 Noiembrie 2021, 16:57

Însuși Niculae promovează încălcarea legilor federale (FRF/ UEFA) unde se stipulează clar acest aspect . Cum poți deține o funcție de conducere atâta vreme cât nu ai acte doveditoare . Dacă până și administratorii de bloc sunt nevoiți să urmeze cursuri speciale, pentru obținerea unui certificat de calificare profesională . Poți conduce un autoturism fără permis ? poți dar vei suferi consecințele legi . Nimeni nu va putea ocupa această funcție de antrenor fără certificat de calificare (licență) .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează