FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV „Vorbesc des cu Victor Angelescu, tot încerc să-l conving să pună un alt antrenor” » Mihai Iosif, arătat cu degetul: „Băiat bun, dar nu poate să se ridice la nivelul Ligii 1”

Mihai Iosif (dreapta), antrenor Rapid // foto: GSP +16   FOTO
Mihai Iosif (dreapta), antrenor Rapid // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2021 10:38 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 12:35

Valeriu Răchită (51 de ani), fost fundaș la Petrolul și Steaua, susține că încearcă să-l convingă pe Victor Angelescu, finanțatorul de la Rapid, să numească un alt antrenor principal în locul lui Mihai Iosif (47).

Cu Mihai Iosif la cârmă, Rapid a promovat în Liga 1 și are un început de sezon peste așteptări. La finalul turului, alb-vișiniii ocupă locul 5, cu 26 de puncte acumulate în 15 meciuri. 

Totuși, echipa a întâmpinat dificultăți în prima parte a stagiunii, îndeosebi din cauza situației lui Iosif, care nu deține licența PRO, aceea care-i permite să ofere indicații jucătorilor în timpul meciului și să se prezinte la interviuri și conferințe de presă.

În acest context, Valeriu Răchită spune că Mihai Iosif ar trebui înlocuit. În direct la GSP Live, fostul fundaș l-a caracterizat pe Iosif drept un „băiat bun, cu rezultate, dar fără prea multă școală”, și a pus sub semnul întrebării abilitățile sale tehnico-tactice.

Valeriu Răchită: „Încerc să-l conving pe Angelescu să pună un alt antrenor”

„Eu vorbesc destul de des cu Victor Angelescu, tot încerc să-l conving să pună un antrenor 100%, unul care să aibă mână liberă. 

Jucătorii să știe că acel antrenor are licență, că este cel care decide și vorbește după meciuri, să nu fie doar un băiat bun, cu rezultate, dar fără prea multă școală, care vine din rândul suporterilor, dar care, iertat să fiu, nu poate să se ridice la nivelul Ligii 1. 

Iar Rapid este un fenomen, s-au făcut investiții. Să ne uităm la linia de apărare, este probabil una dintre cele mai bune din campionat. Dacă ai un portar decent, o linie de fund stabilă și un mijlocaș defensiv, poți juca cu foarte multe echipe din Liga 1 fără să primești gol. 

Pe faza de atac îl ai pe Bălan, care printr-o lovitură liberă, o execuție, îți poate aduce un gol, și uite că s-a făcut tactica. Se vede cu ochiul liber că la Rapid nu există antrenorul principal, ci unul secund”, a spus Răchită. 

Valeriu Răchită: „Lupul alfa Săpunaru e în mijlocul fiecărui conflict”

În cadrul emisiunii, „Vivi” l-a „taxat” și pe Cristian Săpunaru (37 de ani), căpitanul Rapidului, pentru atitudinea sa conflictuală:

„La Rapid, la fiecare meci există câte un conflict. În mijlocul conflictului e Săpunaru. E liderul vestiarului, lupul alfa, încearcă să demonstreze asta, dar nu poți să faci la fiecare meci scandal, să te iei de oficialii echipei adverse, să înjuri, să sari la bătaie. O să întâlnești un arbitru care îți dă cartonaș roșu și pierde echipa, pierzi și tu. Antrenorul, în săptămâna dinaintea meciului, poate conștientiza jucătorii că cel mai important este clubul, nu jucătorul individual”.

Citește mai multe știri despre Rapid: 

Jucătorul care a decis meciul Clinceni - Rapid: „La pauză am rezolvat totul”

Ionuț Chirilă „tună” după eșecul cu Rapid: „Viciere de rezultat ca pe vremea Scorniceștiului! Belu a vrut să-l «curețe»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
202199123719636
Manolache Gigi  •  11 Noiembrie 2021, 17:02

Răchită, nici de coșuri nu ești bun!!!

182326356699528
Bogdan Matei  •  09 Noiembrie 2021, 20:15

Antrenor zero,caracter zero barat !anul trecut ataca Petrolul zi de zi poate îl cheamă pe el,dar suporterii știau ce caracter are,anul acesta un cuvânt nu mai zice de Petrolul (până la prima înfrângere și apare el cu un plan de salvare),acum ataca un alt antrenor,el și miriuta se vad in champions league !

iung811
iung811  •  09 Noiembrie 2021, 17:50

Asta se bagă singur in seama. Doar Ioana Cozma il mai cheamă. Si atunci numai aberații. Mare destept, dar arte fața cam roșie.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează