FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - RAPID 2-3

EXCLUSIV Ionuț Chirilă „tună” după eșecul cu Rapid: „Viciere de rezultat ca pe vremea Scorniceștiului! Belu a vrut să-l «curețe»”

Ionuț Chirilă, antrenor Academica Clinceni // foto: Imago Images +16   FOTO
Ionuț Chirilă, antrenor Academica Clinceni // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2021 09:59 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 10:35

Ionuț Chirilă (55 de ani), antrenorul de la Academica Clinceni, a criticat în termeni duri maniera de arbitraj a „centralului” Robert Avram (33) din meciul cu Rapid, pierdut de ilfoveni, scor 2-3.

Ionuț Chirilă continuă să protesteze împotriva arbitrajului după meciul pierdut de echipa sa la limită cu Rapid. Antrenorul Academicii reclamă două mari greșeli de abitraj pe care brigada de arbitri condusă de Robert Avram le-ar fi comis: 

Dictarea repetării primului penalty al Rapidului, parat inițial de portarul Ureche, și faptul că fundașul dreapta Claudiu Belu-Iordache nu a fost eliminat după o intrare extrem de violentă asupra lui Omoh, care i-a adus doar un „galben”.

Ionuț Chirilă, despre Academica Clinceni - Rapid: „Viciere de rezultat clară ca lumina zilei!”

„Ce s-a întâmplat e viciere de rezultat. Belu îi dă peste picioare lui Omoh așa cum ați scris voi, Gazeta, ca și cum ar fi dat într-o minge! Iar arbitrul nu dă roșu și lasă faza să curgă, iar din faza aia iese cornerul care aduce golul lor, așadar este viciere de rezultat. 

Gândiți-vă ce se întâmpla dacă acolo se acorda roșu. Este o manieră de abitraj care-mi aduce aminte de cele de pe vremea Scorniceștiului și a Victoriei București.

Să dai un voleu în picioarele lui Omoh... este crimă ce s-a întâmplat. Iar tu lași jocul să continue? Este impardonabil, nu există nicio explicație! 

N-am văzut în viața mea, în 30 de ani de fotbal, așa ceva. S-a dus și l-a lovit de parcă a tras în minge. Mișcarea e largă, se vede din avion. Vrea să-l «curețe», să-l nenorocească. Viciere de rezultat clară ca lumina zilei3, a „tunat” Chirilă la GSP Live.

Este clar că meritam cel puțin un joc egal. Felicit Rapid pentru parcursul bun pe care-l are. Noi suntem în creștere de joc, am jucat de la egal la egal cu o echipă care a bătut CFR-ul. Sunt mulțumit de atitudinea băieților mei, i-am felicitat și mergem înainte. Este păcat că am pierdut un meci efectiv viciat. 

- Ionuț Chirilă, antrenor Academica Clinceni

VIDEO » Mihai Iosif, declarații la finalul partidei cu Academica Clinceni

Mai multe știri despre Academica Clinceni - Rapid: 

Jucătorul care a decis meciul Clinceni - Rapid: „La pauză am rezolvat totul”

Arbitrul Robert Avram, acuzat că a jignit un jucător în Clinceni - Rapid: „Nu pot să tac!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
gido
gido  •  09 Noiembrie 2021, 16:09

au preluat echipele in acelasi timp... poenaru pe gaz, chirila pe clinceni ...gazul avea 4 p , clinceni 2 p... azi gazul are 15, amaratul de chirila 4....

florar
florar  •  09 Noiembrie 2021, 12:35

Daca Tanase sau Popescu erau in locul lui Belu la faza cu penalty astia sigur obtineau un cartonas galben....!!!!Belu isi tine adversarul ,cade si apoi arata el ca a fost penalty!!!!De fapt Tanse a ,,obtinut,,un galben pentru o deposedare in care a lovit mingea .A,si Popescu...la aceeasi faza...

soad
soad  •  09 Noiembrie 2021, 12:06

La primul gol al Clinceniului unul dintre jucatori intra in careu in mod normal gol ar fi trebuit anulat si lovitura repetata, cat despre faptul ca a fost repetat penaltyul Rapidului este decizie corecta, se vede clar cum portarul incearca sa fure cativa cm. in legatura cu intrarea violenta, da trebuia Rosu

Vezi toate comentariile (9)
Comentează