FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - RAPID 2-3

EXCLUSIV Arbitrul Robert Avram, acuzat că a jignit un jucător în Clinceni - Rapid: „Nu pot să tac!”

Arbitrul Robert Avram în Academica Clinceni - Rapid 2-2 // foto: Imago Images +16   FOTO
Arbitrul Robert Avram în Academica Clinceni - Rapid 2-2 // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2021 09:39 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 10:15

Ionuț Chirilă (55 de ani), antrenorul de la Academica Clinceni, susține că unul dintre jucătorii săi, Thibault Moulin (31), s-a plâns că a fost jignit de „centralul” Robert Avram (33) în timpul meciului cu Rapid, câștigat de alb-vișinii cu 3-2.

Meciul dintre Academica Clinceni și Rapid, care a închis turul sezonului regulat al Ligii 1, a fost unul împânzit de faze controversate. La final, ilfovenii au acuzat dur arbitrajul lui Robert Avram, „central” din Pitești, iar în această dimineață Ionuț Chirilă, antrenorul echipei, a intervenit la GSP Live.

În cadrul emisiunii, acesta a susținut că unul dintre jucătorii săi, mijlocașul Thibault Moulin, ar fi fost jignit de oficial.

Ionuț Chirilă, după Academica Clinceni - Rapid: „Moulin mi-a spus că arbitrul l-a jignit”

„Arbitrajul a fost de măcelar. Eu le-am interzis jucătorilor mei să protesteze, să discute cu arbitrul. Moulin, un băiat educat, francez, care a jucat la un nivel foarte înalt, mi-a spus: «Dacă arbitrul mă jignește, nu pot să tac». Așa mi-a spus Moulin, că arbitrul l-a jingit și din cauza asta a răspuns! I-am spus: «Indiferent ce se întâmplă, nu ai voie să răspunzi, trebuie să fii inteligent». 

Fault scandalos în Academica Clinceni - Rapid! Trebuia „roșu”?
CLINCENI - RAPID
Fault scandalos în Academica Clinceni - Rapid! Trebuia „roșu”?

S-a întâmplat ceva cu siguranță acolo, din moment ce un jucător cu educația și caracterul lui a răbufnit în felul ăsta. A spus că i-a răspuns arbitrului pentru că nu suportă ca el sau familia lui să fie jigniți”, a comentat Chirilă.

Thibault Moulin este un mijlocaș central din Franța care a fost adus de Academica Clinceni la începutul anului 2021. Moulin are în CV echipe precum Caen, Legia Varșovia, Paok și Ankaragucu. La Academica Clinceni, francezul a adunat 29 de meciuri, în care a înscris un gol și a creat alte două.

În meciul cu Rapid, Moulin a fost integralist și a primit un cartonaș galben în minutul 43. El a fost notat cu 5 în Gazeta Sporturilor de astăzi pentru prestația împotriva giuleștenilor, aceeași notă care i-a fost acordată și „centralului” Robert Avram.

VIDEO » Mihai Iosif, declarații la finalul partidei cu Academica Clinceni

Mai multe știri despre Academica Clinceni - Rapid: 

Cum își explică portarul Rapidului gafa uriașă de la golul secund al Academicii Clinceni: „Îmi asum aceste ieșiri din poartă”

Rapid l-a iritat pe Daniel Pancu: „Rar am văzut așa ceva”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ucluj2011
ucluj2011  •  09 Noiembrie 2021, 13:01
Postat de tororosso pe 09 Noiembrie 2021, 10:29

***

Îți place să te auzi vorbind... Nu spune lucruri pe care nici tu nu le crezi!!! Nimeni nu a virusat nici un arbitru. Doar FCSBul. De la înființare și până acum în zilele noastre.

geogeo
geogeo  •  09 Noiembrie 2021, 10:33

Arbitrajul a fost clar in favoarea Rapidului, desi n-ar fi fost nevoie, s-a vazut ca e echipa mai buna si va castiga, numai ca arbitri(ca de obicei in Romania) vor sa fie ei personajele principale.

tororosso
tororosso  •  09 Noiembrie 2021, 10:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează