FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VOLUNTARI 0-1

Tamaș, din nou spumos la interviuri: „Secretul meu? Banii!”

Rapid - FC Voluntari 0-1 | Gabi Tamaș, fundașul ilfovenilor, nu e surprins de locul 3 pe care îl ocupă acum formația sa. +27   FOTO
Rapid - FC Voluntari 0-1 | Gabi Tamaș, fundașul ilfovenilor, nu e surprins de locul 3 pe care îl ocupă acum formația sa.

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 22:11 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 23:00

Rapid - FC Voluntari 0-1 | Gabi Tamaș, fundașul ilfovenilor, nu e surprins de locul 3 pe care îl ocupă acum formația sa.

Toate detaliile despre Rapid - FC Voluntari, AICI!

„E a 5-a victorie la rând, ne bucurăm foarte mult, cu toate că am și suferit azi. E bine că la sfârșit am luat toate punctele. Nu pot să spun că i-am dominat, posesia a fost de partea lor, dacă nu mă înșel.

Nu e o surpriză locul 3 pe care-l ocupăm acum. Secretul formei mele? Banii la zi”, a declarat Gabi Tamaș.

Prestație dezastruoasă a lui Andrei Antonie, în Rapid - FC Voluntari: „Intră în istorie!”
Rapid - FC Voluntari 0-1
Prestație dezastruoasă a lui Andrei Antonie, în Rapid - FC Voluntari: „Intră în istorie!”

Nu vreau să discut de echipa națională. Bravo celor de la FRF, celor din staff, că încearcă să schimbe generațiile, sper să-i ajute Dumnezeu să aibă cât mai multe rezultate. Dacă voi fi chemat, voi răspunde afirmativ
Gabi Tamaș, fundaș FC Voluntari

E greu de spus dacă vom prinde play-off-ul sau nu. Obiectivul este să nu avem emoții cu retrogradarea
Gabi Tamaș, fundaș FC Voluntari

E o victorie foarte importantă pentru noi. Toată lumea de la noi a muncit foarte mult, iar asta a făcut diferența. A fost un final foarte greu, noi am luat roșu, ei au venit peste noi. Am gestionat bine și am luat cele 3 puncte. Îi cunoșteam pe majoritatea de la Rapid, iar asta m-a ajutat, pentru că aveam informații despre ei 
Mihai Popa, portar FC Voluntari

Vadim Rață le-a adus victoria ilfovenilor: „Vrem să facem uitat începutul slab de sezon”

+23 FOTO

Voluntari trece de Rapid, după victoria de pe Arena Națională

  • Rapid a avut prima șansă de a marca: reluare cu capul, pe lângă, a lui Dandea (7). Voluntari a răspuns prompt: șut Briceag, peste (12). Nici Bălan n-a găsit poarta din careu (15). 
  • Ilfovenii au dat lovitura la jumătatea primului act. Ion Gheorghe a luftat, dar a avut noroc, pentru că mingea i-a rămas la picior. Cum-necum, a pasat la Vadim RațăMoldoveanul a căutat bine spațiul liber și l-a executat pe Horațiu Moldovan din apropiere (24). 
  • Ocaziile mari nu s-au grăbit să apară. Rapid a alergat după egalare, dar oaspeții au fost aproape de gol în minutul 56, când, la capătul unui contraatac, Marcelo Lopes a finalizat direct în brațele lui Moldovan. 
  • Belu și Bălan au mai ajuns în apropierea careului protejat de Tamaș&Co., fără să-l amenințe serios însă pe Mihai Popa. 
  • Teritorial, finalul i-a aparținut Rapidului, care a plimbat previzibil mingea, fără fantezie. Voluntari a terminat meciul în „10”, după ce Cristian Costin a văzut al doilea „galben” pentru trageri de timp (85). 
  • Giuleștenii ajung la 3 înfrângeri în ultimele 4 etape și sunt depășiți în ierarhie chiar de FC Voluntari, care trece provizoriu pe 3.

Clasamentul actualizat

Citește mai multe știri de actualitate:

What?! Deian Sorescu, declarație aiuritoare: „Jucătorul meu preferat e Messi, dar îl prefer pe Ronaldo” :D

Florin Călinescu va comenta FCSB - Clinceni! Debutează la Prima TV

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
misulica1
misulica1  •  25 Septembrie 2021, 08:38

Are perfecta dreptate Gabi in legatura cu banii!! Nu stiu de ce a fost deranjat Radulescu (Decebal)...

misulica1
misulica1  •  25 Septembrie 2021, 08:37

Are perfecta dreptate Gabi in legatura cu banii!! Nu stiu de ce a fost deranjat Radulescu (Decebal)...

ali.bec
ali.bec  •  25 Septembrie 2021, 08:34
Postat de hashtag_truth pe 25 Septembrie 2021, 03:09

Sper sa nu raspunzi "chemarii"...mai bine stai la Pandele cu "banii la zi"...bre nea bond...james bond...tamas...gabi tamas....bambooo :)))))))

A zis doar “vin la națională”. Au înțeles ăștia altceva.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează