FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidist adevărat: "Dacă îl pui magazioner, acolo stă" :O » Copos este criticat: "Nu ţine nici la suporteri, nici la echipă"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 12:49

Rapid nu are cei mai mulţi suporteri din România, dar fanii rapidişti se mîndresc şi spun de multe ori că sînt speciali.

Un caz de rapidist adevărat îl reprezintă şi antrenorul Marian Rada. A stat foarte mulţi ani ca secund al grupării giuleştene şi a pregătit formaţia doar în situaţii dificile. Nae Manea a explicat pentru sptfm.ro poziţia tehnicianului rapidist: "Rada e altfel, poţi să-l pui magazioner, că acolo va sta".

Manea a mai dezvăluit că a vrut să-l aducă pe Antonache, actualul atacant al Gloriei Bistriţa, la Rapid, dar s-a lovit de refuzul lui George Copos: "Acest copil, Antonache, nici nu ştiu daca a împlinit 18 ani. Şi eu am vrut să-l iau la Rapid, a jucat la Electroaparataj, dar cum Rapidul îl ascultă aşa mult pe Manea, l-am luat aici atunci. Domnul Copos nu ţine nici la suporteri, nici la echipă, dar el spune că nu e adevărat".

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (16)
il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  19 Martie 2013, 11:55
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

concret, fapte, ai de adus ca si argumente? eu am o gramada cu steaua, daca vrei incep cu meciul cu bihorul de acum 15 ani cand s-a prelungit meciul pana ati dat voi gol... toata lumea stia: veneai la steaua cand te chemau, primeai grad, o dacie si un salariu bun. daca refuzai, faceai armata la sighetu marmatie si mai pupai fotbal din parti. la dinamo, era altfel, aia fiind militieni, stiau tot si daca nu aveau ce te prinde, inventau. si-uite asa aveai de ales: dinamo sau puscarie.

dinarad
dinarad  •  19 Martie 2013, 00:15

Mesajul de mai jos pentru pseudo"americanul" Dankressman.

dinarad
dinarad  •  18 Martie 2013, 21:07

Ohhh!!! Dar va inselati amarnic. Rapidul ARE cei mai multi suporteri din Romania. SUPORTERI. Daca vorbiti de platitori de bilete , de fani Gigi "oieru" Becali sau despre pusti fara minte si spalati pe creier de Media din Romania , adica "suporteri" de rezultate atunci Stelutza abunda de d'astia.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează