LIGA 1  ·  DINAMO - FC VASLUI, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT

Rapidiştii Cesinha şi Marius Constantin sînt doriţi în Ştefan cel Mare :D

Articol de - Publicat vineri, 17 septembrie 2010 00:00

Ioan Andone a fost întrebat în cadrul emisiunii Contraatac de la GSPTV ce jucători ar lua de la Rapid, echipă pe care a condus-o în primăvară. Tehnicianul i-a replicat moderatorului Silviu Tudor Samuilă: "Pe Cesinha şi pe Marius Constantin i-aş vrea. Dar sînt greu de adus". Totuşi, mutarea nu ar fi imposibilă, totul depinzînd de conducerea din Giuleşti şi, bineînţeles, de fotbalişti.

Cesinha a fost aproape în iarna anului trecut să ajungă în Ştefan cel Mare, fiind extrem de dorit de către Mircea Rednic. Tehnicianul îl convinsese pe mijlocaş să semneze cu roş-albii, dar n-a fost lăsat de Rapid. Pentru Marius Constantin, Dinamo ar putea să-l cedeze în schimb pe Georgian Păun, care are şanse minime să prindă formula de start în Ştefan cel Mare.

Credeţi că ar fi mutări potrivite pentru ambele echipe? Comentează pe www.gsp.ro, pe dinamovisti.ro şi pe rapidişti.ro!Cum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (31)
crystyanbet  •  18 Septembrie 2010, 00:06

visati in continuare cainilor,la voi sunt numai amatori ;)

pancone51  •  17 Septembrie 2010, 22:43

niciodata bijuteriile noastre in groapa,fzr1923

liviu95  •  17 Septembrie 2010, 21:39

ar fi misto sa vina astia lanoi :X

Vezi toate comentariile (31 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1