FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Rapidul e aproape de încă un transfer » Un portar de legendă al giuleştenilor s-a antrenat cu alb-vişiniii şi e pe cale să semneze

Articol de GSP - Publicat luni, 11 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 11 august 2014 17:54

Rapidul a oficializat transferul fostului jucător al lui Dinamo, Valentin Balint, şi este foarte aproape să readucă la echipă un fotbalist foarte iubit de tribunele din Giuleşti.

După parafarea contractului dintre echipa giuleşteană şi Valentin Balint, astăzi a venit rîndul lui Emilian Dolha, 34 de ani, să fie prezent la antrenamentul condus de Ionel Ganea.

Balint este al 8-lea jucător care semnează cu Rapid în această vară, după Bornescu, Mera, Cojocnean, Roşu, Savin, Dică şi Nicolae Vasile.

Cel mai probabil, portarul va semna zilele acestea un contract cu Rapid, mai ales că aceştia caută soluţii după gafa provocată de Bornescu la ultimul meci din campionat, în faţa lui Gaz Metan, cînd a ieşit greşit la o minge trimisă pe 6 metri, iar Llullaku a profitat şi a înscris, stabilind scorul final, 1-1.

Dolha, în vîrstă de 34 de ani, e pe punctul de să-şi rezilieze contractul cu Universitatea Cluj, dar pînă ca acest lucru să se întîmple, formaţia clujeană şi-a acceptul ca portarul să se antreneze cu alb-vişiniii, anunţă Digisport.

Dacă transferul lui Dolha se va realiza, Rapidul va avea trei goalkeeperi: Mircea Bornescu, Andrei Drăghia şi Emilian Dolha.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
night_wolf
night_wolf  •  12 August 2014, 17:16

Leo Toader, Rica Raducanu, Ionut Curca sau Marius Bratu cred ca nu joaca la vreo echipa. Ar putea fi adusi.

scorpionul1923
scorpionul1923  •  12 August 2014, 12:46
Postat de ohio pe 12 August 2014, 07:35

Articolul nefiind semnat ma adresez Dvs. ,tuturor celor care lucrati la acest ziar.Dupa ce criterii numiti un jucator sau altul LEGENDA?Il folositi atat de des incat s-a demonetizat.Daca jucatorul X a fost in lotul unei echipe mai de Doamne ajuta,gata e o fosta legenda.Daca Dolha e o legenda eu ma impusc.Haideti sa fim mai ponderati.In opinia Dvs sunt legende toti amaratii de fotbalisti care au jucat si ei 2-3 meciuri in prima liga.Ca sa fii o legenda trebuie sa ai in sacosa multe performante notabile.

+1

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  12 August 2014, 10:26
Postat de varsity pe 12 August 2014, 08:53

Nu aveam nevoie de o asemenea legenda. Nu stiu cine se ocupa de treansferuri la Rapid, dar persoana ar trebui schimbata de urgenta. L-am folosit pe Draghia cand ne-a fost mai greu, un portar excelent, iar acum renuntam la el in favoarea unor expirati. Avem nevoie de jucatori de camp, portarii Rapidului din sezonul trecut au fost extraordinari! Doi tineri foarte talentati!

Nu e chiar asa!Anul asta retrogradeaza 6 echipe.Avem nevoie mai mult ca oricand de jucatori cu experienta.De la anul probabil ca lucrurile vor sta altfel.Sa nu-l maniem pe Dumnezeu,abia ce ne-am revenit!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează