FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

De ce insistă Rapid pentru readucerea lui Rareș Ilie + Reacția lui Mutu, când a fost chestionat în conferința de astăzi

Rareș Ilie, în tricoul Rapidului
Rareș Ilie, în tricoul Rapidului

Articol de , - Publicat joi, 04 mai 2023 14:18 / Actualizat joi, 04 mai 2023 16:33

Rapid insistă foarte mult pentru repatrierea lui Rareș Ilie (20 de ani), jucător împrumutat de Nice în Israel, la Maccabi Tel Aviv, și pentru că giuleștenii nu mai au în lot soluții suficiente pentru regula U21, impusă de Federația Română de Fotbal. 

În sezonul precedent și cel actual, un jucător era eligibil pentru regula U21 dacă era născut după data de 1 ianuarie 2000. Datorită acestui scenariu, Antonio Sefer a fost titular în mod constant în tricoul Rapidului, bifând 33 de meciuri în Liga 1. Gălățeanul este născut pe 22 aprilie 2000. 

Dobrin sau Hagi? Legenda Ligii 1 cu 381 de meciuri și 77 de goluri răspunde clar: „El e unic”
INTERVIU GSP
Dobrin sau Hagi? Legenda Ligii 1 cu 381 de meciuri și 77 de goluri răspunde clar: „El e unic”

În stagiunile 2023-2024 și 2024-2025, regula U21 se va aplica în cazul fotbaliștilor născuți după data de 1 ianuarie 2002, iar Rareș Ilie se încadrează perfect în acest scenariu, fiind născut pe 19 aprilie 2003. 

Adrian Mutu: „Mi-ar plăcea ca Rareș Ilie să se întoarcă la Rapid”

În cadrul unei conferințe de presă susținute azi, înaintea meciului cu Farul Constanța, de sâmbătă, Adrian Mutu (44 de ani), tehnicianul Rapidului, a fost întrebat dacă există șanse ca Rareș Ilie să se întoarcă în Giulești, iar acesta a răspuns:

„Mie mi-ar plăcea, dar asta e o întrebare la care ar trebui să răspundă Daniel Niculae”. 

Ștefan Pănoiu și Cristian Ignat, alți fotbaliști din lotul Rapidului care bifează regula U21

În acest moment, în lotul Rapidului se mai află doi jucători de care vișiniii se vor putea folosi în următoarele două sezoane: mijlocașul central Ștefan Pănoiu (20 de ani) și fundașul central Cristian Ignat (20 de ani). 

Niciunul dintre aceștia nu a fost însă un titular constant în primul „11” al Rapidului. Ștefan Pănoiu a bifat 33 de apariții în acest sezon de Superliga, dintre care în 15 a fost titular și 5 integralist. În 13 meciuri a intrat de pe banca de rezerve. Mijlocașul Rapidului este născut pe 23 septembrie 2002. 

De partea cealaltă, Cristian Ignat a jucat numai 3 partide în tricoul Rapidului în actuala stagiune, niciuna în campionat. Toate meciurile le-a bifat în Cupa României Betano. Stoperul care are și cetățenie din Republica Moldova este născut pe 29 ianuarie 2003. 

VIDEO. În direct la GSP Live, Dan Șucu a dezvăluit de ce va schimba Rapid sponsorul tehnic pentru sezonul viitor: „Este și o chestie de superstiție”

Citește și: 

Opinie fermă la GSP Live: „Sunt două motive pentru care FCSB nu va câștiga titlul decât din întâmplare”

Iuliana Demetrescu va arbitra din nou un meci din Superliga » A condus ultima oară partida încheiată cu un șocant 0-8

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Budrix69
Budrix69  •  05 Mai 2023, 11:15

a baut plescaila apa dupa nasu sau regele.....incep repatrierile epocii sucu.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează