FOTBAL  »  Superliga  »  DELEGARE

Iuliana Demetrescu va arbitra din nou un meci din Superliga » A condus ultima oară partida încheiată cu un șocant 0-8

Iuliana Demetrescu
Iuliana Demetrescu

Articol de - Publicat joi, 04 mai 2023 12:10 / Actualizat joi, 04 mai 2023 13:03

Delegare inedită făcută de Kyros Vassaras (57 de ani), președintele CCA, la meciul dintre FC Voluntari și CS Mioveni, din runda cu numărul 7 din play-out-ul Superligii. 

  • FC Voluntari - CS Mioveni se joacă vineri, 5 aprilie, de la ora 17:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1, Prima Sport 2 și Orange Sport 1

Patru arbitre vor face parte din brigada care va conduce partida de pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, se arată pe site-ul oficial al CCA. 

Farul, prim transfer de nicăieri! » Mutu și Dan Petrescu i-au făcut vânt, Hagi îl ia pentru Liga Campionilor
FARUL
Farul, prim transfer de nicăieri! » Mutu și Dan Petrescu i-au făcut vânt, Hagi îl ia pentru Liga Campionilor

Iuliana Demetrescu va arbitra partida dintre FC Voluntari și CS Mioveni 

Iuliana Demetrescu, cea mai bună femeie arbitru din România, va conduce de la centru meciul dintre ilfoveni și argeșeni. Ea va fi ajutată de asistenții Vladimir Urzică și Mihaela Țepușă. 

Arbitru VAR va fi Iulian Dima, iar arbitru asistent VAR Cristina Mariana Trandafir. Rezervă de arbitru va fi Ionela Alina Peșu. 

Rapid - Gaz Metan Mediaș 8-0, ultimul meci din prima ligă condus la centru de Iuliana Demetrescu 

Ultima partidă din Liga 1 care a fost condusă de la centru de o arbitră jucat anul trecut, pe 18 aprilie, între Rapid și Gaz Metan Mediaș. „Centralul” partidei a fost tot Iuliana Demetrescu. Ea a fost ajutată de asistenții Petruța Iugulescu, respectiv Mihaela Țepușă. 

Iuliana Demetrescu va arbitra din nou un meci din Superliga » A condus ultima oară partida încheiată cu un șocant 0-8
Brigada fomată din Iuliana Demetrescu, Petruța Iorgulescu și Mihaela Țepușă, înainte de meciul Rapid - Gaz Metan Mediaș

Atunci, giuleștenii s-au impus categoric în fața lui Gaz Metan Mediaș, scor 8-0, în runda cu numărul 5 din play-out-ul Superligii. 

Iuliana Demetrescu a arbitrat și partide din Liga Campionilor Feminin

Iuliana Demetrescu a arbitrat și partida dintre FC Barcelona și AS Roma, din „sferturile” de finală ale Ligii Campionilor Feminin. A fost ajutată la cele două linii de Petruța Iugulescu și Mihaela Țepușă, se arată pe site-ul oficial al FRF. 

Iuliana Demetrescu va arbitra și la Campionatul Mondial de Fotbal Feminin

Arbitra din Râmnicu-Vâlcea va conduce și partide de la Campionatul Mondial de Fotbal Feminin, din Australia și Noua Zeelandă, din această vară (20 iulie - 20 august). 

„E foarte important că mă aflu printre arbitrii de la Campionatul Mondial. Vine după an în care am avut o participare la Campionatul European, am fost la Campionatul Mondial U17 în India, unde am arbitrat o semifinală. 

2022 a fost un an important și vestea asta vine ca o încununare a muncii depuse. Mă bucur foarte mult. Mi-am dorit întotdeauna să fiu prezentă la un Campionat Mondial. Cred că oricine, orice arbitru și-ar dori lucrul ăsta. E un vis devenit realitate. 

Un pas important a fost includerea mea pe lista extinsă de arbitri. Și atunci am făcut tot ce a ținut de mine să pot să ajung la Campionatul Mondial și planurile mi le-am schimbat atunci, în toamna lui 2022. În sensul că nu am mai mers la școală, la jobul meu, și m-am dedicat arbitrajului. 

N-a fost o decizie ușoară, dar mă bucur mult că am luat-o, că a fost un an important și acum va urma un altul. Nu se putea altfel”, a declarat Iuliana Demetrescu, potrivit sursei citate anterior. 

VIDEO. Match Preview FC Voluntari - CS Mioveni

Citește și: 

Cu tatăl condamnat pe viață, Iuliu Hajnal a scris istorie în Liga 1! » Acum are 2.300 lei pensie și îi bate obrazul lui Boloni: „Loți, puteam să punem și noi doi chiloți și-un ciorap ca să câștigăm un ban cinstit!”

Șucu, întrebat dacă are probleme cu angajații Rapidului: „Ahhhh… vorbim despre Nico?!” » Ce îl deranjează la Niculae: „Am văzut că nu e singurul”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează