FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Răsturnare de situație » Miriuță nu se mai duce la FC Botoșani și va prelua o echipă din Germania

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2015 14:56

După demiterea de la ASA Tg. Mureș, Vasile Miriuță era favorit să o preia pe FC Botoșani.

Dorit de șefii echipei moldovene, Miriuță are alte planuri. Antrenorul de 46 de ani își va îndeplini visul și va antrena în Germaina. Tehnicianul român o va prelua pe Energie Cottbus, echipă din liga a treia.

Miriuță a jucat 121 de meciuri pentru Cottbus, între 1998 și 2002 și vine la echipă într-un moment dificil, potrivit stiridesport.ro. După nouă etape, Cottbus are doar opt puncte și se află pe locul 17.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
luker
luker  •  22 Septembrie 2015, 12:16

Ok super, visul lui Miriuta o echipa din Germania de liga a treia. Asta e valoarea celor mai buni antrenori din Romania? Pai Reghe e iara cel mai tare. Pe Lucescu nu il punem in aceasi fraza cu ratatii astia ca nu merita. Lita Dumitru era necajit ca trebuie sa fie sofer de tir in Germania. Pai daca altceva nu stie.

zecs93
zecs93  •  21 Septembrie 2015, 19:32
Postat de zidane92 pe 21 Septembrie 2015, 18:25

Am fost plecat o saptamana, ideea e ca Dinamo a pierdut 2 puncte nu a castigat unul aseara dupa prestatia celor 22 de actori din teren, dar il inteleg si pe rednic pe de alta parte cu lotul avut la dispozitie si mai ales dupa golul lui cabrera dupa un nou numar de circ al lui collins zero creier fai, cred ca ne multumeam si cu un egal!

ghomsi nustiu ce cauta la golu lui cabrera pe jos, mi-e mi-sa parut a fi o chiftea, e slab, nu a jucat nmk, fai oricum in banda dreapta am spus ieri la articolu cu pricina ca postu de fundas dreapta pentru el este catastrofa naturala, trebuie sa joace fundas stanga !!!

zecs93
zecs93  •  21 Septembrie 2015, 19:31
Postat de fcbt. pe 21 Septembrie 2015, 15:53

Sunteti penibili cu Miriuta al vostru, nici macar nu sau interesat de el, ziaru local de aici din Botosani spun ca in proportie de 99% Dorinel Munteanu va fi antrenor. O sa vedeti.

ai avut dreptate ,DORINEL e noul antrenor al vostru !!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează