FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Raț s-a antrenat cu Dinamo și a rămas marcat: "Jucătorii percep greșit fotbalul, am încercat să le explic asta"

FOTO: FC Dinamo
FOTO: FC Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 17:34

Răzvan Raț, 37 de ani, fostul fundaș al echipei naționale, a venit cu o perspectivă proprie asupra situației dezastruoase în care se află Dinamo. Indirect, Raț îi acuză pe jucătorii din lotul "câinilor" de lipsă de profesionalism.

"La Dinamo sunt foarte mulți jucători care percep puțin greșit fotbalul. Partea profesionistă a lucrurilor lasă de dorit. Asta am văzut eu la Dinamo în scurta perioadă cât m-am antrenat cu ei.

Sunt niște lucruri pe care un jucător profesionist este obligat să le facă atunci când vine la antrenament, cum se pregătește, cum se recuperează după, sunt lucruri pe care am încercat să le explic cât am stat acolo", a spus Răzvan Raț, la TV Digi Sport.

În această primăvară, după ce Dinamo a ratat prezența în play-off, Raț s-a antrenat pentru o scurtă perioadă cu Dinamo. Nu a rămas în lotul antrenat la acea vreme de Florin Bratu, fostul fundaș al naționalei, retras între timp din activitate, alegând să meargă la ACS Poli Timișoara.

Vezi și:  Comisia a dat verdictul în cazul litigiului Dinamo - Becali pe subiectul Dan Nistor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
delphy08
delphy08  •  02 Noiembrie 2018, 07:53

Ce sa explice Rat,daca el nu mai putea sa joace nimic..Jucatorii se luau dupa el daca il vedeau ca misca ,,ASA cum se misca el ,,poate doar babele sa se ia dupa el!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează