FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamovistul care și-a anunțat oficial plecarea: „Nicio șansă! Știam de la bun început”

Dinamoviștii nu se pot apropia de pretențiile financiare ale spaniolului Raul Albentosa, iar fundașul iberic își caută echipă în Occiden
Dinamoviștii nu se pot apropia de pretențiile financiare ale spaniolului Raul Albentosa, iar fundașul iberic își caută echipă în Occiden

Articol de - Publicat marti, 25 mai 2021 23:06 / Actualizat marti, 25 mai 2021 23:16

Dinamoviștii nu se pot apropia de pretențiile financiare ale spaniolului Raul Albentosa, iar fundașul iberic își caută echipă în Occident

Raul Albentosa, 32 de ani, a lăsat o impresie pozitivă pe durata celor două luni petrecute în tricoul "câinilor".

Fundașul care a adunat 93 de partide în LaLiga a jucat din primul moment în echipamentul dinamoviștilor, la doar câteva zile după sosirea la București, deși nu mai avea meciuri oficiale de 15 luni.

A dat siguranță apărării, iar fanii roș-albilor sperau că el va putea continua pentru obiective mai importante în noua ediție. Doar că situația este compromisă.

Prea scump

"Nicio șansă! Știam de la bun început" a fost reacția lui Mario Nicolae, managerul sportiv dinamovist, care a sprijinit sosirea lui Raul la București.

Albentosa doar și-a oferit un restart carierei prin cele două luni petrecute în Ștefan cel Mare, însă are aspirații mai mari, în special în privința salariilor. Din ceea ce cunosc dinamoviștii, fundașul iberic avea un salariu de un milion de euro, cu tot cu bonusuri, pe vremea când evolua alături de Deportivo La Coruna în Primera Division, iar la ȚSKA Sofia, acolo unde a jucat înainte de a sosi în "haită", era remunerat cu 30.000 de euro pe lună.

Dinamovistul care și-a anunțat oficial plecarea: „Nicio șansă! Știam de la bun început”
Albentosa a apreciat perioada petrecută în tricoul lui Dinamo, și-a costumat și copiii cu tricouri precum cele purtate de tatăl lor în Ștefan cel Mare

S-a apucat de treabă

Dinamoviștii vor intra într-o epocă a lefurilor modice, în jurul a 5.000 de euro pe lună, doar în cazuri excepționale depășindu-se acest plafon.

Or pretențiile lui Albentosa sunt mult mai mari. Spaniolul a demarat deja antrenamentele fizice, are o vacanță activă, își ține la curent fanii cu exercițiile pe care le face, prin intermediul rețelelor de socializare, transmițând în căutarea unui nou contract important: "După două luni de emoții trăite, obiectivul a fost realizat. Am venit acasă la ai mei, care-mi sunt mereu alături. Și deja mă pregătesc pentru sezonul viitor. Fără zile libere".

12meciuri a adunat Albentosa pentru Dinamo, marcând și un gol. A ratat o singură partidă, din cauza unei probleme la genunchi

13iunie este data reunirii lotului lui Dusan Uhrin

Torje, în tricoul "câinilor"

Dinamovistul care și-a anunțat oficial plecarea: „Nicio șansă! Știam de la bun început”

Gabriel Torje, 31 de ani, le dă speranțe "câinilor" că ar putea să se întoarcă în Ștefan cel Mare, după alte două perioade petrecute la Dinamo. Bănățeanul este liber de contract, după ce s-a despărțit de Bandirmarspor (liga secundă turcă), și a profitat de vacanță pentru a încinge o miuță cu prietenii. 

Printre participanți au fost actualii jucători ai roș-albilor Steliano Filip, Mihai Eșanu, Robert Moldoveanu și Ricardo Grigore, plus Costi Nica, fundaș dreapta ce s-a antrenat mai multe săptămâni cu dinamoviștii. Torje a purtat un tricou al formației la care s-a afirmat și pentru care a strâns 25 de goluri și 30 de assist-uri în 170 de meciuri.

S-a achitat rata către ANAF

Suporterii dinamoviști și clubul au făcut posibilă achitarea unor noi taxe către stat. "Impozite și rata pentru baza de la Săftica, 557.000 de lei. Dinamo poate merge înainte pentru moment. "Ce campionat ne așteaptă!", titrează GSP.

"Argumentele care arată că noul sezon al Ligii 1 va fi cel mai atractiv din ultimii 10 ani". Așa este, dar Dinamo trebuie să facă jocurile, nu doar să existe în Liga 1. Achităm datorii și încercăm să îi facem echipă lui Uhrin, în același timp", au transmis cei de la DDB pe Facebook. 

Nu toți sunt submediocri » 5 străini care au încântat în play-out și au jucat roluri esențiale pentru echipele lor

EXCLUSIV Mihai Eșanu, declarații tari: „E imposibil să devenim campioni” + „Sper ca DDB să scape de Cortacero”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  31 Mai 2021, 06:53

atunci cand au fost plafonuri salariale de 5,000 ( cu stoican si anghelache) si cu un lot plin de ciurucuri ca Pape Ndaw,Asanovic,Joel Thomas,Hazanovic si alte ciumafoaie de jucatori am prins locu 4. Eu nu cred ca Sepsi da salarii mai mult de 6,000 de euro fotbalistilor lor si vad ca sunt abonati la playoff ( Deoarece exista stabilitate si salariile se dau la zi) . Noi nu pacalim lumea. La fel si Botosani cu salariile

tororosso
tororosso  •  26 Mai 2021, 14:47

Dinamo cât și DDB vor avea mari probleme chiar și în tentativa lor de a-i opri în lot măcar pe jucătorii cu nume, dar să mai fie și aduși jucători cu o cotă bună pe piață. Mulți jucători de la Dinamo se înțeleseseră cu cei din DDB că vor accepta reducerea salarială doar dacă din vară vor fi readuși la contractele pe care le aveau în iarnă, acum aceștia s-au trezit că plafonul salarial o să fie din sezonul viitor de 5.000 de euro, ceea ce nu slabiliseră în timpul negocierilor. Va fi un campionat mult greu pentru Dinamo și vor sta cu sabia nu deasupra ci direct pe gât .

albub
albub  •  26 Mai 2021, 14:15
Postat de demolarii pe 26 Mai 2021, 13:15

Te astepti de la un om cu poziția lui Nicolae sa vorbeasca mai puțin și să vină cu strategii fiabile. Albertosa a fost profesionist cat a jucat. La vârsta lui îi va fi greu să găsească un contract generos , având în vedere că 90%dintre cluburi suferă financiar in prezent. Postul lui nu-i oferă o imagine de vedetă, dar poate fi atras într-un proiect pe termen lung.....fotbalului din Romania îi lipsesc profesionistii la orice nivel....manager, maseor, specialist financiar....etc.

''...proiect pe termen lung'' Ai spus o vorba mare si din pacate imposibila in situatia actuala de la Dinamo,cu actiunile la Corta0. Sezonul viitor il vad mai greu decat cel actual,cu o medie salariala de 5000,cu nou promovate care anunta bugete record,cu jucatori importanti plecati,doar printr-o minune ne mai salvam

Vezi toate comentariile (25)
Comentează