FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Raul Rusescu a semnat! Se întoarce în Liga 1 după un an și jumătate

Raul Rusescu (32 de ani, atacant), liber de contract după despărțirea de Giresunspor, este noul jucător al celor de la Academica Clinceni.
Raul Rusescu (32 de ani, atacant), liber de contract după despărțirea de Giresunspor, este noul jucător al celor de la Academica Clinceni.

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 14:10 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 14:26

Raul Rusescu (32 de ani, atacant), liber de contract după despărțirea de Giresunspor, este noul jucător al celor de la Academica Clinceni.

Anunțul a fost făcut de Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor. „Da, a semnat. Rusescu este jucătorul nostru, acum trebuie să-l aducem la un nivel bun de pregătire. Chiar arată destul de bine, surprinzător pentru mine. Denotă că este un jucător profesionst, care știe ce vrea. El s-a antrenat în perioada asta. Nu-l iau de la zero. Valoarea și experiența lui ne vor ajuta. A avut oferte, prioritar era să meargă afară, dar până la urmă a ajuns aici, mai ales că și Gardoș și Tănase au fost un factor pozitiv în repatrierea lui”, a declarat Poenaru, potrivit digisport.ro.

Raul Rusescu revine în Liga 1, la Academica Clinceni

Rusescu a jucat ultima dată în România la FCSB. A semnat în august 2018 cu roș-albaștri când Becali căuta o soluție de backup pentru Gnohere. Patronul avea de gând să-l oferteze pe Paul Batin, vârful ex-Botoșani, Dinamo, Chiajna. Mihai Stoica l-a convins că afacerea cea mai bună ar fi să-l readucă pe Rusescu, care nu mai juca în Turcia. 

„Rusescu nu e o ciorbă reîncălzită, e caviar!”, a spus MM în momentul în care a anunțat repatrierea atacantului. „M-am convins, nu e caviar, Rusescu mai înseamnă maximum icre de știucă!”, a reacționat Becali după câteva prestații ale jucătorului.

2 titluria cucerit Rusescu în Liga 1, ambele cu FCSB, în sezoanele 2012-2013 și 2014-2015

10 meciuria bifat Rusescu în naționala României, pentru care a marcat un singur gol, contra Ungariei, în 2014, într-un 1-1 la București

La Clinceni, Rusescu va face echipă din nou cu Florin Gardoș și Cristi Tănase, foștii lui colegi de la FCSB. De asemenea, atacantul poate debuta pentru Academica chiar împotriva clubului finanțat de Gigi Becali.

  • FCSB urmează s-o întâlnească pe Academica Clinceni luni, 19 octombrie, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 7 din Liga 1.

Citește mai multe știri din Liga 1:

5 cazuri noi de COVID-19 la FCSB! Fotbaliștii s-au reinfectat

CFR Cluj negociază vânzarea unui titular! Ofertă importantă primită de campioană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
116538290032900
Alice Popa  •  10 Octombrie 2020, 17:01

Bietul Rusescu... Colinda toata lumea si toti il trimit acasa...

viforul
viforul  •  10 Octombrie 2020, 16:31

Cum se face ca sunt o mulțime de echipe in jurul Bucureștiului, in toate comunele primitive ? De unde bani pentru întreținerea lor? Cu ce sunt ademeniți fotbaliștii? Cit de jos poți sa fii ca sa accepți sa joci intr-o alta lume și sa te înhăitezi cu ex-comuniști? Josnic!

ali.bec
ali.bec  •  10 Octombrie 2020, 16:13

Asta s-a perindat prin tot judetul Ilfov

Vezi toate comentariile (3)
Comentează