FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO / EXCLUSIV I-a găsit antrenor lui Mihai Rotaru: „Opusul lui Șumudică, e principalul candidat! Am lucrat cu el la Steaua”

Mihai Rotaru caută un antrenor pentru Universitatea Craiova
Mihai Rotaru caută un antrenor pentru Universitatea Craiova

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 12:54 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2024 16:14

Raul Rusescu a colaborat la FCSB cu Constantin Gâlcă în sezonul 2014-2015 și e de părere că acesta ar fi cel mai potrivit pentru banca Universității Craiova, echipă rămasă fără antrenor după despărțirea de Ivaylo Petev.

În această dimineață, Rusescu a comentat decizia luată de Rotaru în privința lui Petev.

Mă așteptam ca la sfârșitul sezonului să se ia o decizie, nu acum. Credeam că Petev e în pericol, am și spus-o, a ratat obiectivul principal, câștigarea Cupei, care oferea un loc în preliminariile Europa League. Dar dacă oricum îl dădeau afară la finalul campionatului, mai bine că au luat decizia acum. Sunt în luptă pentru locurile 2-3, ar trebui să găsească un antrenor care să continue ce s-a început la Craiova”, a declarat Raul, triplu campion al României, la GSP Live.

Dani Coman a demisionat de la Hermannstadt! S-a înțeles cu altă echipă din România
HERMANNSTADT
Dani Coman a demisionat de la Hermannstadt! S-a înțeles cu altă echipă din România

VIDEO. Raul Rusescu: „Costel Gâlcă e principalul candidat pentru Craiova”

Costel Gâlcă, Mirel Rădoi, Eugen Neagoe, Marius Șumudică au fost principalele nume vehiculate pentru banca Universității Craiova.

Rusescu ar merge pe prima variantă: „Am lucrat cu Costel Gâlcă la Steaua, este un antrenor serios, care a cucerit 3 trofee într-un an cu Steaua. Îl văd candidatul principal pentru Craiova, pentru finalul acesta de campionat, dar și pentru anul următor. Nu cred că există vreun antrenor care să vină doar pentru cele 6-7 etape rămase. Nu-ți vine niciun antrenor important pentru două luni”.

„Ca să convingi un antrenor bun, trebuie să-i oferi un contract bun, un plan pe termen lung. Vine pentru 6-7 etape doar cine nu are echipă acum. Un risc există tot timpul. Ca antrenor, dacă ai pierdut 3-4 etape, ești out”, a mai spus Rusescu.

Ar fi capabil Costel Gâlcă să se impună în vestiarul Craiovei? „Fiecare antrenor are personalitatea lui, fiecare antrenor se impune prin felul lui. E total opus față de Șumudică, de exemplu, dar asta nu înseamnă că nu poate fi șef. La FCSB s-a impus atunci, dar la Steaua nu au fost niciodată probleme din acest punct de vedere”, afirmă Rusescu.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Din ce am observat până acum la cariera de antrenor a lui Rădoi, e un tehnician care nu face concesii. Lucrurile trebuie să se întâmple cum vrea el, cum știe el. Dacă va avea o discuție cu patronul Craiovei și lucrurile vor sta așa, poate fi o soluție și el

- Raul Rusescu

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Mai multe articole despre CSU Craiova:

Vești bune pentru Universitatea Craiova » Doi jucători de bază revin pentru meciul cu Farul
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Vești bune pentru Universitatea Craiova » Doi jucători de bază revin pentru meciul cu Farul
Un fost antrenor de la Dinamo a numit antrenorul perfect pentru Universitatea Craiova: „Se poate bate la titlu cu el!”
CS Universitatea Craiova
Un fost antrenor de la Dinamo a numit antrenorul perfect pentru Universitatea Craiova: „Se poate bate la titlu cu el!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
Dansss
Dansss  •  13 Aprilie 2024, 10:01

De ce nu Dan Petrescu? Ca are personalitate si adormitii nostri de jucatori, nu ar sufla in fata lui!!! Avem nevoie de un zbir, de un “rau”, nu de un alt adormit ca si jucatorii! Pana cand nu aducem un tehnician dur si schimbam jucatorii plafonati, care doar sunt multumiti de salariu, nu se va intampla nimic bun! In rest, vom fi alaturi de ei, atat putem in acest moment!

danglumetu
danglumetu  •  12 Aprilie 2024, 21:55

dupa doua luni il maninca jmekerasii de olteni!

talpaiadului
talpaiadului  •  12 Aprilie 2024, 19:51
Postat de iri_ pe 12 Aprilie 2024, 18:43

Nu a castigat campionatul, a castigat CAMPIONAT, CUPA SI CUPA LIGII, e o diferenta. Dar e tocmai invers ce spui tu, pe final de campionat era sa-l piarda tocmai din implicarea babuinului de patron, culmea, implicare direct din INCHISOARE! Daca va puteti imagina ca dadea ordine din inchisoare ce jucatori sa joace... asa erau sa piarda campionatul pe final...

Iti respect parerea, dar eu am o parere diferita, aducandu-mi aminte de jocul acelei echipe, atat inante, cat si dupa instalarea lui Galca in functia de antrenor, in opinia mea, vazandu-se o scadere clare la nivelul in care echipa s-a exprimat in teren dupa venirea lui Galca.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează