FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Un fost antrenor de la Dinamo a numit antrenorul perfect pentru Universitatea Craiova: „Se poate bate la titlu cu el!”

Vasile Miriuță numește antrenorul perfect pentru Craiova: Dorinel Munteanu (stânga). Foto: Imago Images
Vasile Miriuță numește antrenorul perfect pentru Craiova: Dorinel Munteanu (stânga). Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 11:01 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2024 11:23

Într-o perioadă în care schimbările de antrenori sunt la ordinea zilei în Superligă, un tehnician cu experiență, Vasile Miriuță (55 de ani), privește, atent, din afara gazonului, mersul evenimentelor din primul eșalon.

Universitatea Craiova este în căutarea unui nou antrenor principal, după plecarea lui Ivaylo Petev, iar Miriuță ar merge pe mâna lui Dorinel Munteanu.

Gigi Becali, noi detalii despre jucătorul de la Farul: „Am vorbit cu Gică”
FCSB
Gigi Becali, noi detalii despre jucătorul de la Farul: „Am vorbit cu Gică”

Vasile Miriuță: „Craiova se poate bate la titlu cu Dorinel Munteanu!”

„S-a tot vorbit de felul în care pregătește echipa Dorinel Munteanu. El știe foarte bine ce face, are o mentalitate nemțească. Dacă ar ajunge la Craiova, pe banca Universității, cred că s-ar putea bate la titlu.

Cu o condiție! Să fie lăsat să își facă treaba, fără imixtiuni. Tocmai de aceea și reușește la Galați”, a spus Vasile Miriuță într-o intervenție la Sport Total FM.

Vasile Miriuță: „Aștept un proiect serios!”

Vasile Miriuță se gândește la revenirea pe banca tehnică, după despărțirea de Chindia, doar într-un cadru adecvat.

„Deocamdată îmi plimb nepotul, merg cu fiul meu să vedem diverși jucători, am activitate. De revenit pe banca tehnică pot vorbi doar dacă aș putea fi angrenat într-un proiect sănătos. Proiect, un cuvânt prea pretențios în fotbalul românesc”, a încheiat Miriuță la Sport Total FM.

Mihai Rotaru, despre noul antrenor al Universității Craiova: „Un «hardworker»”

După ce l-a demis miercuri pe bulgarul Ivaylo Petev, Mihai Rotaru caută acum un nou tehnician. Și speră ca într-o săptămână să bată palma cu acesta. Cei doi favoriți sunt Costel Gâlcă și Mirel Rădoi, dar în cursă ar putea apărea și Marius Șumudică.

„Eu încerc să am o matrice, în care trec lucrurile pozitive și negative. Nu avem timp de aprofundare foarte mare. În primul rând, ne dorim seriozitate. După aceea ne dorim un «hardworker», un muncitor din greu. Cineva care sacrifică 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână pentru fotbal.

Și mai avem un concept. Dăm 1,3 milioane de euro la Academie și trebuie să producă ceva, doi jucători pe an, pe care antrenorul să-i folosească. Trebuie să meargă la antrenamentele echipei a doua, la Centrul de copii și juniori. Petev nu a făcut asta niciodată.

Sper ca până pe 18 aprilie să fim la semnarea contractului. Nu va fi un antrenor doar pentru finalul acestui sezon. Dacă voiam asta, rămânea Bon”, a spus Mihai Rotaru în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Pavel Badea, despre plecarea lui Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova: „Am rămas surprins de decizia lui Rotaru”

Citește și:

New-entry total neașteptat pe lista de transferuri a lui Becali » Vrea la FCSB un campion crescut de Dinamo

10 lucruri pe care să le urmărim în etapa din acest weekend » Duelul ultimelor decenii, problema lui Bergodi și ziua Z pentru Dinamo

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
doritor
doritor  •  12 Aprilie 2024, 15:44

Asa e! Dorinel ar fi o solutie fff buna, dar el sa aiba autoritate si sustinere de la patron, sa gaseasca hibele de la echipa,sa le inlocuiasca el nu altcineva, sa-i puna la treaba pe toti jucatorii indiferent de nume etc. ,etc. Oare il rabda inima pe Rotaru sa-i dea mana libera si ajutor cand e nevoie?!

CraiovaStaCapraCuFCSB
CraiovaStaCapraCuFCSB  •  12 Aprilie 2024, 11:48

Craiovele sunt caprele noastre. Mereu au făcut jocurile FCSB / Steaua București. La olteni , puncte ,puncte , la olteni :)))))) Îi umilim total !!!! :))))) Miti și Rotarel , vă așteptăm în Loja V.I.P. a FCSB.

alex03036
alex03036  •  12 Aprilie 2024, 11:08

Rataglotul de Miriuță să nu își dea cu părerea. Toată cariera de antrenor poate fi descrisă într-un singur cuvânt: mediocritate.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează