FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO „Băi Rusescule, tu nu ai jucat niciodată la Steaua!” » Reacția lui „Raul de Ghencea” când fanii lui CSA l-au luat la rost

„Băi Rusescule, tu nu ai jucat niciodată la Steaua!” » Reacția lui „Raul de Ghencea” când fanii lui CSA l-au luat la rost
„Băi Rusescule, tu nu ai jucat niciodată la Steaua!” » Reacția lui „Raul de Ghencea” când fanii lui CSA l-au luat la rost

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2023 15:50 / Actualizat sambata, 18 februarie 2023 16:29

Raul Rusescu (34 de ani), atacantul celor de la Concordia Chiajna, nu a fost primit cu căldură de fanii celor de la CSA Steaua la amicalul pe care cele două echipe l-au disputat sâmbătă în Ghencea.

Rusescu, la un moment dat idol al tribunelor din Ghencea, poreclit sugestiv „Raul de Ghencea” a câștigat 3 titluri de campion cu FCSB, două dintre ele în perioada în care echipa încă se numea Steaua. 

Gabi Tamaș, după amicalul jucat împotriva Stelei: „Poate o ajută Dumnezeu pe FCSB să câștige campionatul”
FCSB
Gabi Tamaș, după amicalul jucat împotriva Stelei: „Poate o ajută Dumnezeu pe FCSB să câștige campionatul”

Susținător declarat al celor de la FCSB în războiul cu CSA Steaua, Rusescu a ajuns ținta fanilor roș-albaștrilor din Liga 2.

La finalul meciului amical dintre CSA Steaua și Concordia Chiajna, terminat la egalitate, scor 0-0, din tribunele stadionului un fan l-a apostrofat pe Rusescu: „Băi Rusescule, tu nu ai jucat niciodată la Steaua”, iar reacția lui Raul nu a întârziat să apară.

VIDEO Raul Rusescu: „Nu m-a deranjat ce a zis, fiecare are părerea lui”

„Nu a fost nicio tensiune, a fost un meci amical. Suntem încrezători, așteptăm începutul de campionat. Nu m-a deranjat, fiecare are părerea lui și e liber să și-o exprime. Probabil de asta a și venit la meci. O revenire foarte frumoasă în Ghencea, am amintiri plăcute de aici. S-au schimbat multe lucruri”, a declarat Raul Rusescu după meci.

Raul Rusescu: „Cred că normal și corect ar fi ca FCSB să joace în Ghencea”

Apoi, Rusescu a spus că și-ar dori ca FCSB să evolueze în Ghencea și să câștige din nou campionatul jucând în „Templu”.

„Cred că normal și corect ar fi ca FCSB să joace aici (n.r. - Ghencea). Mi-aș dori să câștige campionatul, dar asta depinde numai de ei. Ar fi frumos să reușească asta chiar pe Ghencea ”, a mai precizat atacantul.

59 de goluriși 24 de pase decisive are Rusescu în 147 de meciuri în tricoul celor de la FCSB

Citește și alte știri de actualitate:

Jucătorii de la FCSB și CSU Craiova, în pericol de suspendare: 9 fotbaliști pot rata meciul din etapa viitoare
FCSB - CSU CRAIOVA
Jucătorii de la FCSB și CSU Craiova, în pericol de suspendare: 9 fotbaliști pot rata meciul din etapa viitoare
Gluma lui Rică Răducanu după egalul de la Mioveni: „Carnat cred că a vrut să câștige Rapidul, dar numai Rapidul nu a vrut”
CS MIOVENI - RAPID 0-0
Gluma lui Rică Răducanu după egalul de la Mioveni: „Carnat cred că a vrut să câștige Rapidul, dar numai Rapidul nu a vrut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
mirstelistu
mirstelistu  •  20 Februarie 2023, 07:31

Ala era talpan ma

steauaefcsb
steauaefcsb  •  19 Februarie 2023, 18:43
Postat de Hcm27 pe 19 Februarie 2023, 11:41

Eu ma întreb, cine e prostul care a putut sa strige asa ceva lui Raul Rusescu?Sigur postează pe aici.Daca ma "chinui"putin îl identific.Ca nu-i greu la 150 cati sunt ei.S-au plictisit și jandarmii sa-i întrebe cum îi cheamă, cu buletinul în măna, la fiecare meci, ca tot aia sunt.I-au învățat deja și nici nu se mai sinchisesc.Astia mâine, poimâine, o sa le spună asa și lui Lăcătuș,Ilie Dumitrescu, Belodedici sau altora la cata minte au.

Cu Lacatus deja se contrazic! Nu-i recunosc toate trofeele castigate cu Steaua Bucuresti!

doar...titi
doar...titi  •  19 Februarie 2023, 12:21
Postat de Catalynn..__ pe 19 Februarie 2023, 10:13

Se apropie 2 Martie, ce e atât de greu!? :-))) Poate tu nu realizezi cât de greu le va fi ăstora sa mai sugereze ca FC fcsb ar fi “continuatoarea” Stelei odată ce da ICCJ cu ciocanelul după ne-a jjijji și termina odată pt totdeauna șarada ce Palmaresul. Așa ca fac și ei ce pot, dacă nu acum, când!? :-)))

iar ai luat-o pe ulei?!! intrebarea corecta era :"tu realizezi cat de greu le va fi astora (FARA OPREA) sa sugereze ca" armata dupa ce "a Renuntat la activitatea fotbalistica" in 1998... Se VREA CONTINUATOAREA aceleiasi activitatii la care deja renuntase??? !!!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează