FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Trădează și Rusescu? Fostul atacant de la FCSB vrea să revină în România și e dorit de Steaua: „La CSA nu ești jucător profesionist, nu ai cum”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2022 17:45 / Actualizat sambata, 11 iunie 2022 18:29

Raul Rusescu, 33 de ani, s-a despărțit de Lamezia Terme, echipă de liga a 4-a din Italia, și ar vrea să revină în România, de serviciile sale fiind interesată inclusiv CSA Steaua.

Rusescu nu va mai continua la Terme, după ce i-a expirat contractul la finalul sezonului. Atacantul s-a despărțit de formația din Italia și ia în calcul acum să revină în Liga 1, notează ProSport. Conform sursei citate, de Rusescu ar fi interesată și CSA Steaua.

Mutu și-a lansat azi cartea » Momentul care i-a „încheiat” cariera de jucător: „Mamă, ăsta e făcut la Ikea!”
Lansare de carte
Mutu și-a lansat azi cartea » Momentul care i-a „încheiat” cariera de jucător: „Mamă, ăsta e făcut la Ikea!”

Lamezia Terme s-a clasat pe locul 4 în Grupa I Serie D și a ratat promovarea, fiind eliminată la baraj de AS Acireale, scor 2-4.

3 goluriși o pasă decisivă a reușit Rusescu pentru Lamezia în Liga 4 din Italia (19 meciuri oficiale)

Rusescu s-a consacrat la FCSB

Rusescu a evoluat ultima dată în România la Academica Clinceni, în stagiunea 2020-2021. A înscris atunci de 6 ori în 30 de meciuri. 

Rusescu a avut cea mai bună perioadă din carieră la FCSB, pentru care a evoluat în trei perioade diferite, 2011-13, 2014-15 și 2018-19, devenind unul dintre preferații fanilor. În 2013, după ce a cucerit titlul de golgeter (21 de goluri), atacantul a fost transferat de Sevilla pentru 2,2 milioane de euro.

10 meciuria bifat Rusescu în naționala României, pentru care a marcat un singur gol, contra Ungariei, în 2014, într-un 1-1 la București

2 titluria cucerit Rusescu în Liga 1, ambele cu FCSB, în sezoanele 2012-2013 și 2014-2015

Adi Popa, primul nume important care a dat FCSB pe CSA

În toamna anului trecut, Adi Popa a devenit primul jucător important care semna cu CSA Steaua, după ce a făcut istorie în tricoul celor de la FCSB. Mijlocașul dreapta a bifat 19 meciuri în tricoul „militarilor” și a marcat 5 goluri. A fost însă aspru criticat pentru decizie de către fostul său manager de la FCSB, Mihai Stoica.

Adi Popa e un fost jucător de la echipa noastră. Am auzit că a spus că e jucător profesionist. Eu zic că nu e profesionist, pentru că e plătit de la bugetul de stat. El încasează salariul de la Ministerul Apărării Naționale. Nu este jucător profesionist, echipele profesioniste joacă în Liga 1 și nu încasează bani de la bugetul unui minister.
MM Stoica la Orange Sport 1

Răzvan Burleanu, pont pentru CSA Steaua » Cum pot promova „militarii”: „Durează 48 de ore”

FCSB, singura dintre echipele cu pretenții la titlu cu o strategie diferită » Explicațiile lui Mihai Stoica
FCSB
FCSB, singura dintre echipele cu pretenții la titlu cu o strategie diferită » Explicațiile lui Mihai Stoica
UEFA, răspuns pentru GSP în cazul mailului prezentat de suporterii FCSB: „Este un FALS!”
FCSB vs. CSA STEAUA
UEFA, răspuns pentru GSP în cazul mailului prezentat de suporterii FCSB: „Este un FALS!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
Moshu
Moshu  •  12 Iunie 2022, 10:45
Postat de valentindragobete pe 11 Iunie 2022, 19:29

Ești așa de prost în comparațiile tale încât trebuie sa te întrebi serios dacă n-ai respirat degeaba pe planeta Pamant, singura ta mare realizare fiind că ai mărit, degeaba, amprenta de codoi

mnda...in schimb tu esti atit de intekighent incat stii sa-ti dai like singur...sincer...n-am cum sa am dialog cu unul care stie doar sa injure fara un minim argument !

cotonogu1600p
cotonogu1600p  •  12 Iunie 2022, 09:22

Posibil sa se duca . Un gradulet acolo, un post călduț când se lasă...

tomthompson
tomthompson  •  11 Iunie 2022, 20:56
Postat de forumeer pe 11 Iunie 2022, 20:38

Ti-a zis uefa pe mail :))))))))))?

citeste aici bah pro99stule. treaba cu uefa a fost rezolvata acum multi ani. nici macar antistelistii nu aveau curajul sa comenetze ca uefa ar fii spus altceva. esti re66ardat sau doar prost? citeste aici si plange: https://orangesport.ro/oficial-dovada-ca-uefa-a-trecut-cupa-campionilor-castigata-de-steaua-in-palmaresul-fcsb-18286556 cat de *** sa fii bah antistelisti ***,tu urasti Steaua de cand te-ai nascut,acum 50 de ani. f***(*m

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close