FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Rusescu a ales să joace tot în Liga 1: se antrenează la noul club și urmează să semneze

Articol de - Publicat joi, 07 octombrie 2021 16:49 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 16:52

Raul Rusescu (33 de ani) este tot mai aproape să semneze cu FC Voluntari.

Deși atacantul  și-ar fi dorit un contract în străinătate, cele mai mari șanse sunt ca Rusescu să meargă la FC Voluntari. El se antrenează de ceva timp sub comanda lui Liviu Ciobotariu și ar putea semna în curând.

FC Voluntari vrea să-i facă loc lui Rusescu

În acest moment, atacantul așteaptă ca FC Voluntari să-i poată găsi un loc pe lista LPF, ca să-l poate înregistra. Ilfovenii au toate locurile de pe listă ocupate. Ar putea elibera un loc doar în perioada de transferuri din iarnă.

În sezonul recent încheiat, Rusescu a înscris de 6 ori în cele 30 de meciuri jucate în tricoul echipei din Ilfov.

10 meciuria bifat Rusescu în naționala României, pentru care a marcat un singur gol, contra Ungariei, în 2014, într-un 1-1 la București

De-a lungul carierei, Rusescu a mai jucat la Unirea Urziceni, CS Otopeni, FCSB (în trei rânduri), Sevilla, Osmanlispor, Braga și Girensuspor.

2 titluria cucerit Rusescu în Liga 1, ambele cu FCSB, în sezoanele 2012-2013 și 2014-2015

Mihai Stoica l-a acuzat pe Rusescu că a semnat cu CFR Cluj

În  mai, fostul vârf al roș-albaștrilor era acuzat de managerul lui FCSB, Mihai Stoica, că ar fi semnat cu CFR Cluj. Acesta ar fi motivul pentru evoluțiile sale mai slabe în confruntările cu campioana ultimelor trei sezoane.  

„Sunt zvonuri că CFR Cluj i-a promis contract din vară. E de urmărit”, spunea MM.

Clinceni a pierdut ambele meciuri din play-off cu CFR (0-3 și 0-1). În schimb, a obținut un egal surprinzător cu FCSB, scor 2-2.

Liviu Ciobotariu, ales „Antrenorul lunii septembrie"! 

Liviu Ciobotariu și-a adjudecat în luna septembrie premiul de „Antrenorul lunii”. Ciobotariu a antrenorul surprizei ultimelor etape. Ilfovenii, obișnuiți cu zonele periculoase din clasament, au făcut slalom printre meciuri extrem de complicate și au ajuns pe locul 5 în campionat.

„Împart trofeul cu jucătorii și cu staff-ul meu, fără ei nu puteam să realizez nimic. Am avut o lună septembrie foarte bună, mă bucur, sunt mândru că am reușit acest lucru. Când am pornit la drum, obiectivul nostru a fost să nu mai avem emoții pe final. Sezonul trecut, echipa se afla într-o situație dificilă și-am trecut prin mari emoții.

Ne-am pus de acord, chiar dacă nu avem semnat niciun contract pentru obiectiv, să adunăm cât mai multe puncte. Secretul nostru? Munca și seriozitatea! Ne pregătim foarte bine, iar acesta este meritul jucătorilor pentru că sunt receptivi și dau sută la sută”, a transmis Ciobi.

VIDEO Dumitru Dragomir, supărat pe arbitrajele din ultima perioadă: „Nu face nimeni nimic, suntem nebuni!”

Citește și: 

A semnat! Dinu Todoran și-a găsit echipă, după ce a fost demis de FCSB

ȘOC în Liga 1: Dinamo pierde 9 puncte! „Câinii” mai pot scăpa de depunctare doar printr-o minune!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dora
dora  •  07 Octombrie 2021, 21:04

Dinamo oare nu are toate locurile ocupate in lotul inregistrat la LPF - 37 de jucatori, dintre 5 sunt portari, cred ca nu ati auzit de Oncescu si Petrisor Dragos Marian - până când si unde poate legitima noi jucatori ?

geogeo
geogeo  •  07 Octombrie 2021, 20:59
Postat de gcaprispa pe 07 Octombrie 2021, 20:12

Rusescu, Adi Popa, Cristi Tănase şi încă vreo câţiva, mari perle de la FCSB cu viitor de aur ajunşi în lumea a treia a fotbalului românesc !

Voluntari e pe 4 si Argesul pe 9 in Liga 1. CSA UM 02301 e pe 5 in Liga 2. De unde ai tras concluzia ca cei trei fotbalisti ar fi in "lumea a treia" a fotbalului?

csa.regal.2017
csa.regal.2017  •  07 Octombrie 2021, 20:34
Postat de gcaprispa pe 07 Octombrie 2021, 20:12

Rusescu, Adi Popa, Cristi Tănase şi încă vreo câţiva, mari perle de la FCSB cu viitor de aur ajunşi în lumea a treia a fotbalului românesc !

Chipirliu ce ar mai fi?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează