FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Rusescu a revenit în Liga 1 de două săptămâni și are un mesaj pentru Rădoi: „Sunt jucătorul naționalei!”

Raul Rusescu a dat un gol și a ratat un penalty în Clinceni - Sepsi 2-0
Raul Rusescu a dat un gol și a ratat un penalty în Clinceni - Sepsi 2-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 17:11 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 21:13

Raul Rusescu (32 de ani, atacant) a oferit declarații la finalul partidei Academica Clinceni - Sepsi 2-0, din etapa #9 a Ligii 1.

  • Fostul golgeter al lui FCSB a reușit un gol contra lui Sepsi, dar a ratat și o lovitură de pedeapsă;
  • Rusescu a revenit în Liga 1, la Clinceni, la începutul lui octombrie și afirmă că își dorește să fie convocat la prima reprezentativă.

Raul Rusescu: „Sunt jucătorul echipei naţionale”

„A fost o victorie muncită, meritată. Am făcut un meci foarte, foarte bun, atât defensiv, cât şi ofensiv. Ne-am creat ocazii, am marcat, puteam să mai marcăm. Important este că la sfârşit am ieşit victorioşi, am adunat încă trei puncte importante şi mă bucur pentru lucrul ăsta.

Am spus-o de multe ori, până voi spune stop, sunt jucătorul echipei naţionale şi de fiecare dată când voi fi chemat la echipa naţională mă voi prezenta cu mândrie şi responsabilitate!

A fost un penalty foarte slab executat. Atâta tot. Îl voi marca pe următorul, sunt convins de asta. Avem un grup bun, unit, de calitate şi ne dorim să câştigăm fiecare meci. Pentru asta muncim, pentru asta ne pregătim. Vrem să ajungem în elita fotbalului şi sper ca, la sfârşit, când se trage linie, să fim acolo, în play-off

- Raul Rusescu, atacant Academica Clinceni

10 meciuria bifat Rusescu în naționala României, pentru care a marcat un singur gol, contra Ungariei, în 2014, într-un 1-1 la București

Citește mai multe știri din Liga 1:

Primele teste pozitive de la Astra, făcute la clinica lui Gigi Becali!

CTP reacționează după atacurile lui MM Stoica și Alexandru Benga: „Au produs amenințări și blesteme la adresa mea”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează