FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

CTP reacționează după atacurile lui MM Stoica și Alexandru Benga: „Au produs amenințări și blesteme la adresa mea”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 12:44 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 13:19

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a răspuns atacurilor venite din Liga 1, din partea lui Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, și din partea lui Alexandru Benga, fundașul de la UTA Arad.

Acesta a avut o reacție dură la adresa celor doi și i-a criticat pentru modul în care au reacționat după declarația lui la adresa Patriarhului Daniel.

„Ce să îi răspund unei astfel de persoane? Am văzut ce a apărut, dar nu am cum să stau eu să le răspund unor oameni, nu din sport, ci din jurul lui.

Au produs un șir de insulte, amenințări și blesteme la adresa mea. Eu, ca persoană logică, nu pot să comentez așa ceva. A fost un puhoi de ocări, o revărsare de amenințări. Nu se poate răspunde unor asemenea specimene. Poți da un răspuns unei opinii diferite, bazată pe argumente și prezentată într-un mod civilizat.

Eu am comentat afirmația Patriarhului Daniel legată de interzicerea pelerinajului de Sfântul Dimitrie. Eu nu am comentat relația Patriarhului cu oamenii, cu situația miilor de bolnavi COVID și a medicilor care trăiesc un adevărat coșmar în această perioadă”, a declarat Cristian Tudor Popescu, potrivit Prosport.

VIDEO Răzvan Burleanu, atac la antrenorii din Liga 1: „Dacă ești bun, trebuie să faci asta!”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Decembrie decide campioana în Liga 1: avantaj FCSB și Craiova! Viciază Europa titlul?+ CFR Cluj, program infernal

„Alt an scurs cu sufletele îndurerate” » Mesajul afișat în Liga 1, la 5 ani după incendiul din Colectiv

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (36)
1453301988084764
Ioan Reus  •  01 Noiembrie 2020, 11:39

Cine deranjează prostia şi nemernicia, aşa cum o face CTP, se poate aştepta să fie înjurat de proşti şi de nemernici.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  01 Noiembrie 2020, 10:08

Sincere felicitari Domnule Cristian Tudor Popescu! Biserica = frana Societatii. Popii au distrus legatura cu Divinitatea.

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  01 Noiembrie 2020, 10:06

ctp ăsta e într-un derapaj groaznic și jigneste nu pe "sfintitul " ci pe noi toți care credem că Dumnezeu este unul Singur și că l-a dat pe singurul său fiu,Isus,pentru că prin el să fim salvați, să ni se ierte păcatele și să dobândim viața veșnică. Faptul că unii sau alții au ales să-i răspundă cu aceiași monedă este reprobabil, dar abjectul și habarnistul de ccctttppp trebuie să se ascundă și să mai iasă din cotlon peste vre-o cinci ani...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează