FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Război cu Vasluiul! » Porumboiu nu-l lasă pe Pavlovici la Rapid

Pavlovici cîștigă 14.000 de euro pe lună la Vaslui, iar Rapidul îi oferă aceeași leafă
Pavlovici cîștigă 14.000 de euro pe lună la Vaslui, iar Rapidul îi oferă aceeași leafă

Articol de , - Publicat marti, 17 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2012 20:51

Porumboiu vrea să se răzbune pe giuleşteni şi refuză să-l lase pe Pavlovici în Grant, oferindu-i acestuia prelungirea angajamentului, deşi în decembrie anunţase că-l dă afară.

După Steaua şi Dinamo, un alt conflict pe piaţa transferurilor se conturează în Liga 1. Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, nu poate uita înfrîngerea suferită în ultimul meci din 2011, 2-3, acasă, cu Rapidul, şi încearcă să le pună beţe în roate alb-vişiniilor. Răzvan Lucescu vrea neapărat un mijlocaş central defensiv pentru a avea o soluţie bună avînd în vedere că Alexa va fi suspendat la orice cartonaş galben pe care-l va încasa în retur. Rapidiştii s-au orientat către Milos Pavlovici (28 de ani), fotbalist aflat în ultimele 6 luni de contract cu vasluieni şi în conflict cu antrenorul Viorel Hizo, dar şi cu Porumboiu.

Totuşi, acum Vasluiul i-a oferit prelungirea angajamentului, iar propunerea a venit exact în momentul în care giuleştenii au încercat să-şi asigure serviciile închizătorului. Chiar şi aşa, Pavlovici e tentat să aleagă Rapidul, însă ar putea ajunge în Grant la vară, dacă Porumboiu nu acceptă să-l cedeze de acum, în schimbul a 100.000 de euro, cît e dispus să ofere Copos.

Rapid a răspuns cu N'Doye
Văzînd că Vasluiul încearcă să-l blocheze pe Pavlovici, giuleştenii, prin George Copos, au anunţat că-l vor pe Ousmane N'Doye (33 de ani), liber de contract după ce a plecat de la Astra şi dorit cu insistenţă de Hizo, antrenor sub comanda căruia a debutat în Liga 1, tot la formaţia din Moldova. Însă, Răzvan Lucescu s-a dat de gol ieri anunţînd că senegalezul nu e o soluţie pentru Rapid. Copos a declarat duminică: "Îmi place N'Doye şi-l vrem la noi. I-am făcut o ofertă, aşteptăm răspunsul lui".

Ce spuneau vasluienii în decembrie
- Viorel Hizo: "Ce a făcut Pavlovici e de neconceput, o iresponsabilitate fără margini! Pentru gestul ăsta va trebui să-şi găsească o altă locaţie, eu nu pot tolera aşa ceva!".
- Adrian Porumboiu: "Pavlovici m-a trădat! Cum poţi să îl calci pe adversar pe picior la doar un metru de arbitru. Pe mine nu mă poate păcăli, ştiu ce a făcut!".

"Nu ştiu de ce a spus Copos că a vorbit cu mine pentru că nu e aşa. Poate a discutat cu un alt N'Doye, nu cu mine! Acum nu mă gîndesc la fotbal, ci la altceva" (Ousmane N'Doye, fotbalist liber de contract)

"Aproape sigur luăm eventul"

La Pro Rapid s-a reluat de ieri munca după trei săptămîni de vacanţă. Rapidiştii au demarat cu entuziasm pregătirile cu gîndul la prima "dublă" Cupă-campionat din istorie. "Sper, de fapt sînt aproape sigur că vom reuşi eventul în premieră. Sîntem în cursă pentru două obiective realizabile", a declarat golgeterul Daniel Pancu. De la primul antrenament al anului au lipsit Ezequias, Cassio şi Rui Duarte, care urmau să ajungă aseară în ţară, plus Herea, accidentat.

Lotul prezent ieri la reunire:
Portari: D. Coman, Straton, Drăghia
Fundaşi: Glauber, Oros, Burcă, Marcos Antonio, V. Creţu, Bozovici, Dăescu, Ad. Grigore (ambii de la echipa a II-a)
Mijlocaşi: Teixeira, I. Apostol, Alexa, N. Grigore, Deac, Al. Ioniţă II, M. Roman, Grigorie, Fl. Călin (de la echipa a II-a)
Atacanţi: Pancu, Sburlea, Al. Ioniţă, Surdu
Absenţi motivat: Ezequias, Cassio, Herea, Rui Duarte

Inbox
- Daniel Pancu: "Pînă acum, nimeni nu a ieşit la pensie de la Rapid. Eu sper să primesc prelungirea şi să fiu primul care reuşeşte performanţa asta".
- Răzvan Lucescu despre revenirea lui Ioniţă: "S-a întors după un an şi jumătate la Rapid şi nu va fi simplu pentru el, are nevoie de o perioadă de adaptare, iar noi nu putem să aşteptăm prea mult. Cu sau fără el în teren, noi trebuie să avem rezultate".

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (3)
supereduardo10
supereduardo10  •  17 Ianuarie 2012, 20:54

nu e o gluma cu mijlocasul...eu cred ca este vorba de ......spadasio!

criticul89
criticul89  •  17 Ianuarie 2012, 10:31

si cui ii pasa de pavlovici ? =)))))))) pt cunostintele voastre fotbalistice si pavlovici are tot 8 cartonase galbene !!!!! oare porumboiu stie asta? :)))) sa ramana cu placere la vaslui ca oricum nu e de nivelul rapidului...

pancone84
pancone84  •  17 Ianuarie 2012, 01:44

Cum sa il luam pe Pavlovic? Pai ne facem de ras. In primul rand ca este un jucator mediocru, un rupator de picioare, iar in al doilea rand a fost printre acuzatii de blat. Pai ce imagine ne facem daca il luam? Sper ca e o gluma daca asta e mijlocasul de mare valoare a lui Copos.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează