FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Război fără sfârșit la Poli Iași » Jucătorii continuă să sufere pe urma conflictului din conducere: "Sperăm să nu fie o distragere de la altceva"

Finanțatorul Horia Sabo, în dreapta, alături de directorul sportiv Tibor Selymes // FOTO: GSP
Finanțatorul Horia Sabo, în dreapta, alături de directorul sportiv Tibor Selymes // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 27 noiembrie 2018 08:21

Omul care trebuie să asigure finanțele la Poli Iași, Horia Sabo, a precizat luni de ce nu s-au plătit salariile jucătorilor și ale staff-ului pe luna octombrie.

Acuza neconcordanțe din cauza conflictului cu Consiliul Director al clubului: "Dacă sunt lăsat să execut contractul de asociere pe care l-am încheiat în iunie, când am venit, banii vor intra în conturi. E datoria mea.

N-o să-i țin blocați până câștigă echipa. Dacă persistă blocajul în care ne aflăm, după ce mi s-a retras dreptul la semnătură deplină pe partea financiară, n-am ce să fac. Aștept".

Membrii Consiliului Director au transmis că Sabo poate face plățile fără nicio problemă, fiind vorba de plăți către angajați. "

Doar pe perioada auditului, care este între 23 noiembrie - 5 decembrie, directorul general, Horia Sabo, își poate exercita funcția și își poate derula munca și cu semnătura președintelui executiv, Adrian Ambrosie.

"Dar salariile angajaților nu le poate opri niciun audit, le poate achita fără nicio altă semnătură, sunt un drept legal! Sperăm să nu fie o distragere a atenției de la o posibilă neplată a jucătorilor, sperăm că are banii necesari plăților așa cum s-a angajat în contractul de asociere", au transmis oficialii clubului din Copou

Citește și: Primarul Iașiului iese la atac și cere plecarea investitorului: "Nu suntem neam de bețivi sau de hoți"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close