FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Primarul Iașiului iese la atac și cere plecarea investitorului: "Nu suntem neam de bețivi sau de hoți"

Mihai Chirica are 47 de ani și este primarul municipiului Iași din mai 2015, atunci când a preluat funcția ca interimar, apoi a fost ales pentru un mandat de 4 ani, în iunie 2016 // FOTO: Sportpictures.eu
Mihai Chirica are 47 de ani și este primarul municipiului Iași din mai 2015, atunci când a preluat funcția ca interimar, apoi a fost ales pentru un mandat de 4 ani, în iunie 2016 // FOTO: Sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 22:55

Mihai Chirica, primarul Iașiului, a anunțat astăzi că își dorește îndepărtarea investitorului Horia Sabo, mai ales după ce și în meciul pierdut ieri în fața celor de la FCSB, 1-2, fanii au cerut acest lucru.

”Decizia trebuie luată săptămâna aceasta! Foarte clar şi foarte tranşant, într-o manieră publică şi fără niciun fel de ocolişuri. Sigur, nu toată lumea va fi mulţumită de decizii, unii vor spune că e albă, alţii că e neagră, dar până la urmă pe noi ne interesează culoarea clubului, care trebuie să rămână alb-albastru.

La meciul cu FCSB, înainte de a merge la tribuna A m-am dus la tribuna B şi am luat punctele de vedere ale celor care îşi plătesc an de an abonamentul la meci. După ce am luat pulsul, m-am întors la tribuna A şi am spus «asta e, oamenii văd lucrurile exact cum le văd şi eu, prin urmare mergem pe direcţia pe care ei ne-au propus-o». Așadar, a venit momentul ca drumurile să se despartă, eu nu mai văd o formulă de convieţuire între tabăra susţinută de Adrian Ambrosie şi cea condusă de Horia Sabo”, a declarat primarul Mihai Chirica la Radio HIT.

"Nu suntem nici neam de beţivi, nici de hoţi, nici de rupţi în coate, nici alte jigniri pe care am avut ocazia să le aud. Sunt oameni mici şi de la oameni mici nu te poţi aştepta la fapte mari. E o concluzie pe care nu mai vreau să o completez cu nimic altceva" Mihai Chirica, primar Iași

 Citește și: Scandalul continuă și după Iași-FCSB: ”Salariile rămân blocate. Suspectez o conspirație”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
mosvasile
mosvasile  •  27 Noiembrie 2018, 10:10

***!Si e nelipsit de la tv si gsp!Nu stiu cum se face, dar "politicienii'se inteleg de minune cu d-astia!Si fac "omenii"!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Noiembrie 2018, 08:39

Iașiul, ca oraș, e mult peste Sibiul meu. Cât despre calitatea umană, nici nu se compară. Sibiul e plin de ipocriți, inculți și rudimentari în gândire. Cine are ocazia să afle, dincolo de ambalaj, cum gândesc mulți dintre sibieni, s-ar îngrozi. Egoiști, prefăcuți, cu grijă să "dea bine", dar gata oricând să dea vina pe olteni, mai ales, pentru tot ceea ce li se întâmplă rău, deși instituțiile sibiene sunt ticsite de mărginimea cu clop, instituții unde s-au adus unii pe alții precum clanurile siciliene.

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  27 Noiembrie 2018, 07:42
Postat de senatorddb pe 27 Noiembrie 2018, 05:50

***

***...trebuie sa fii un mare idiot ca sa generalizezi...fiecare regiune are violatorii si betivii ei...ca zona e mai saraca, acest lucru se datoreaza imputitilor de politicieni de la voi din capitala....care au facut diferenta in distributia fondurilor bugetare, care fie vorba intre noi este format si din contributiile noastre, ale moldovenilor. Am spus zona, fiindca iASUL ca si oras, este in primele 4-5 orase ale tarii ca nivel de trai si putere economica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează