FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

Războiul CSA Steaua - FCSB devine subiect de documentar! Frații Cantona vin în România: „Steaua e în liga a patra? Guvernul de ce nu se implică?”

Frații Cantona
Frații Cantona

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 ianuarie 2019 12:23

Într-un interviu pentru ziarul Libertatea, Joel Cantona, fratele fostului mare fotbalist Eric Cantona, a vorbit despre fotbalul românesc, Gică Hagi, Ilie Năstase și Steaua.

Joel Cantona, actor și producător de filme și documentare, a declarat că va veni la București pentru a face un documentar despre Steaua și despre disputa dintre Clubul Sportiv al Armatei și FCSB.

Steaua e în liga a patra? Incredibil! Mai există o echipă, FCSB? Guvernul de ce nu se implică? Uite, ăsta e un subiect pentru CantoBros, casa noastră de producție de de filme documentare. O să venim să facem un film la București despre Steaua. În mai suntem acolo! O să fim în capitala voastră, să documentăm tot. Mă interesează și Clujul, și Craiova. Noi am făcut filme documentare și despre Milan, și despre Barcelona. Steaua e o megaidee!”, a declarat Joel Cantona pentru Libertatea. Interviul integral poate fi citit AICI!

„Hagi, cu care am vorbit personal, Popescu, Petrescu sau Lăcătuș au fost printre cei mai buni din Europa, cu tehnică briliantă. Vă numeam brazilienii Europei. Ați avut și antrenori foarte buni, precum Lucescu și Boloni. Și Mutu a fost un fotbalist mare, jucător care a inspirat fotbalul mondial. Avea un caracter foarte tare, de vreme ce a revenit după scandalul de dopaj de la Chelsea”
Joel Cantona

Playtech: BOMBĂ! Tatăl lui David Popovici face o grămadă de bani! Ce afacere GENIALĂ deține


Comentarii (7)
105662257060988
Eugen Qy  •  21 Ianuarie 2019, 04:22
Postat de partea47mea pe 20 Ianuarie 2019, 15:01

Pai e hotia e prea mare la mijloc si in mod normal ar isca un mega scandal pana la UEFA.Nimeni nu vrea sa scoata la lumina adevarul care deja a fost dovedit de justitie.Inclusiv ziarele/televiziunile care se vand pentru arginti si incearca sa perpetueze minciuna.

Pe unii ii cumpara si pe altii ii santajeaza ! iar pe cu totul altii ii excrocheaza.... Ce sa zic...frumoase pilde de "crestinism" produce acest personaj grotesc la ridicarea caruia a contribuit si continua sa o faca o PRESA totalmente aservita !!! Daca a facut la viata sa si fapte cu adevarat crestinesti, le-a umbrit numaidecat etalandu-le mediatic ! In Sfanta Scriptura scrie CLAR, chiar Domnul Iisus o zice :" Cand faci milostenie sa nu stie stanga ta ce face dreapta ta !" ADICA sa nu te impaunezi cu faptele pe care le faci ca iei apreciere de la OAMENI si o pierzi pe aceea de la DUMNEZEU !!! Dar sa il lasam in Plata Domnului pe acest adevarat FARISEU...poate-poate isi va reveni si va schimba felul de a fi si de a se comporta in lume !

105662257060988
Eugen Qy  •  21 Ianuarie 2019, 04:12
Postat de martinpen pe 20 Ianuarie 2019, 15:08

Nu am inteles ce ai impotriva militarilor si Armatei? Aia nu sunt tineri care vor sa joace fotbal? Ei ce au? e dreptul oricui sa joace fotbal, daca intruneste conditiile de participare. Adica a putut fcsb sa isi faca o firma si sa joace direct de la infiintare in Liga 1 si nu poate Armata ? Sa fim seriosi... Cat despre exemple din alte tari, lasa povestile, ca noi nu avem salariile din alte tari... Avem doar preturile lor...

Avem aceleasi preturi -daca nu si mai mari- la o calitate net (de vreo 4 ori) iNFERIOARA !!! Cetateanul caruia i-ai raspuns o tine ca inecatul cu echipa Stalinista ! Sa stie 'mnealui, ca echipa becaliota fcfcsb, s-a format din ACEA echipa STEAUA preluand-o si deci actionand ca hulita -de 'mnealui- echipa a Clubului Sportiv al Armatei, STEAUA Bucuresti ! Pe de alta parte nici un dictator din Lume nici celebrul nord coreean, nu procedeaza ca g.b, asa-zisul PATRON al fcfcsb-ului..... Din mecenariat, a transformat activitatea-i in actionariat si apoi a preluat cu de-a-sila cel mai renumit brand din Sportul Romanesc, chiar daca nu si-a respectat promisiunile si si-a incalcat "crestineasca fapta" cuvantul !!! Stie 'mnealui ca a-ti incalca propria vorba inseamna jignire a Sfantului Duh ? ASTA fiindca se crede CRESTIN ORTODOX !!!

martinpen
martinpen  •  20 Ianuarie 2019, 15:08
Postat de Anton Pan pe 20 Ianuarie 2019, 14:04

Un film despre partea întunecată sovietica a României anului 2019, membra UE. Despre unica țara UE in care msi exista oribila și anacronica aberației sovietica CSA creată de armata roșie și păstrată cu sfințenie de relicvele staliniste din Mapn și CSA. Nici măcar in hulita Rusie nu msi exista amestecul armatei in fotbalul profesionist. Dar la noi de poate și șmenarii puturoși din CSA, cu ajutorul deciziilor aberante ale justiției aservite reușesc sa se conecteze din nou la banii publici folosind fotbalul ca e paravan. Evident este subiect de film: România sovietica încă se mai zbate cu disperare sa reziste chiar și in fotbalul profesionist. O rusine, o mizerie!

Nu am inteles ce ai impotriva militarilor si Armatei? Aia nu sunt tineri care vor sa joace fotbal? Ei ce au? e dreptul oricui sa joace fotbal, daca intruneste conditiile de participare. Adica a putut fcsb sa isi faca o firma si sa joace direct de la infiintare in Liga 1 si nu poate Armata ? Sa fim seriosi... Cat despre exemple din alte tari, lasa povestile, ca noi nu avem salariile din alte tari... Avem doar preturile lor...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează